2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nar kötü mü? Aaa aaa ben ilk haftalarda hergun yiyordum ya

İyi akşamlar kızlar, 3-4 gündür mide bulantılarım çok azdı, geçiyor artık diye seviniyordum. Meğer ben folik asit içmeyi unutuyormuşum Mide bulantısı yaptığını söylemişti doktor ama bu kadarını beklemiyordum yaşam standartlarını bozacak kadar mı sebep oluyormuş, bebeklerimizin pek de bi suçu yokmuş bu durumda Dün ve bugün tekrar başladım ve yine hiç özlemediğim mide bulantılarım geri geldi İçmediğim günlerin yerine fazladan 3-4 gün daha folik asit içeyim mi sizce? 12. haftam bitince doktora gidicem gerçi ama hemen değil, cuma günü 12. haftam bitiyor ben pazartesi gidebilicem.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar uzun zamandır okuyorum bugüne yazmak kısmetmiş :) hiçbir zaman yapamam demeyin, bir evin bir kızı son derece hassas yetiştirilmiş ama kısmet gurbet gelini olmuş biriyim, öyle güçsüz çaresizdim ki anneme ‘asla ikinci çocuğu doğuramam’ demiştim. 22 yaşında ilk kızımı aldım kucağıma, 26 yaşında ikinci kızımı, 30 yaşındayım Allah şimdi bize ikiz bebek nasip etti, hiç hayalimde yokken ve gerçekten kesinlikle yapamayacağımı düşünürken 4 çocuklu anne olma yolunda ilerliyorum. Ailem 3500 km uzakta yalnızım, hamileliklerim aşırı zor ve riskli geçti şimdi de çok zor herşey.. Allah kuluna bir zorluk verdiyse mutlaka yardımını da veriyor.. herkese sağlıklı ve güzel bir hamilelik diliyorum dualarımızda birbirimizi unutmayalım :)

merhaba kızlar
dun aksam kasıgıma bıcak saplanır gıbı oldu snra yıne normal sızı gbı dusundm ayagımın altına sıcak su torbası koydum uyumusum gecti agrı gece 1de bi baktım leke gelmıs hemen acıle gıttık
ama sızden, olabılecek bıse oldugunu okudugym ıcın hep daha temkınlıydım için ferahtı ama korkup agladm bıraz yınede ama bnden beklenmeyecek kadar sakındm yani
neyse gttk acıl dr u baktı bebege ultrasonda yasıyo kalp atımı var korkmayn dedı kendı dr umu aradılar dusuk tedbırı ıcın ıgne yaptrdı yatsn bu gece leke devammı takıp edın dedı ck sukur devam etmedi serum verdiler yemek yedırmedıler(Allah korusun bebege bıse olup kaybedılerse ac olmak gerekıyo ıslem ıcın)
sabahta kendı dr um baktı oynuyodu bebıs kalp atısı yerınde gelısımı ıyı dedı ck sukur
15gun rapor verıyorum dınlenceksn dedı yat dınlen hep dedı
aynı ıgneden 3gun verdi 3gun arayla bıde jel verdi
10+0 ız bugun

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Canım hayır fazladan içme sakın
Yan etki yapar bu sefer

Bidaha dikkat edersin canım

Bende arada bazı ilaçlarımi unutuyorum

Şimdi alarm kurdum her ilaç için unutmuyum diye

O konu şöyle oluyor yalnız büyümesine kıyamıyosun en iyi arkadaşı kardeşi olsun istiyorsun ve rahatindan odun veriyorsun :)

Allah sizi korusun. İyi ki gitmişsin. Çok dikkat et kendine. Wc dışında kalkma gerekiyorsa.

Daha bi değişiklik hissetmiyorum göbeğimde büyümedi
Ama dün bi kaşıntı oldu yves rocher nin monoi yağı vardı ondan sürdüm hemen tamamen psikolojik

Bence daha erken çatlama kaşıntıları için

Beni sorsan yatakta tuaf yatiyorum göğüsten yukari saga donuk göğüsten aşagi yuz ustu seklinde illa oyle rahatalayacam beldem asagisi duz yatmak zorundayım yoksa uykum gelmiyor acikcasi.
Ama bazi arkadaslar cok israrli ve dikkatli sorunca soyledim illa uygun olani diyorsaniz yan yatmak ama ben kendimde bile uygulayamiyorum ki : )

Selam kızlar bende uzun zamandır yazmıyorum aşırı derece halsizlik yaptı bende ama mide bulantım yoktu ama bugün sabah baş dönmesi inanılmaz bir mide bulantısı ile uyandım. Ailemden uzak sınırdayız şu an bazen kalkıp yemek yapacak halim olmuyor elimden geldiğince bebeğim için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yeterli oluyor mu acaba diye sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum eşim kısıtlı geliyor eve sadece temizliğe yardım edebiliyor onu bırakıp ailemin yanına gitmek de içimden hiç gelmiyor. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz hergün tüm besin öğelerini alabiliyor musunuz?

Bende haziranda aynısını yaşadım 6 haftalık kalbi durmuş doktor kürtaj dedi bende kendi düşsün istedim 11 haftaya girerken düştü. Şimdi gene hamileyim 9 haftaya girdik inşallah seninde yüzünü güldürsün Allah

Bugün çok rahatsızım. Şişkinlik vardı. Şimdi de belimden makara doğru bir ağrım var karın ağrısı ile karışık. Sarı renkli akıntim da çoğalmis.

Nasıl yaa??
Folik asit bulantı mi yapıyormuş gerçekten?
Doktorum hiç öyle birsey söylemedi, ilk defa duydum şaşırdım simdi.

Nasıl yaa??
Folik asit bulantı mi yapıyormuş gerçekten?
Doktorum hiç öyle birsey söylemedi, ilk defa duydum şaşırdım simdi.
Ben folik asiti hamile kalmadan önce yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç bi yan etkisini görmedim bulantı falan belki bazılarında yapıyor olabilir .her bunye farklı tepki veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…