- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Eczane de var mı bilmiyorum canım. Ben aktardan aldım. Önce daha kozmetik bir şey önerdi. Ben sade yağ diye ısrar edip bunu tercih ettim.Eczanelerde satiliyormu yoksa aktarmi olmali bende bir bakayim kakao yagida okumustum evet iyi diyenler var
Nar kötü mü? Aaa aaa ben ilk haftalarda hergun yiyordum yaSizin pıhtılaşma sorununuz varsa ondan nar yemenizi soylemiştir kanı sulandırır cunku. Onun dısında gebe iken yemek pıhtılasması normal olan bir anne adayı için sakıncalı olabilir. Tabi tadına bakmak ya da kırk yılın bası bir nar yemek düşük yapmaz. İlac bile her seye duzenli kullanımda etkı edıyorken arada bir canınız cekmiş 1 nar yemişsiniz cok da sorun olmaz diye dusunuyorum
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahmerhaba kızlar
dun aksam kasıgıma bıcak saplanır gıbı oldu snra yıne normal sızı gbı dusundm ayagımın altına sıcak su torbası koydum uyumusum gecti agrı gece 1de bi baktım leke gelmıs hemen acıle gıttık
ama sızden, olabılecek bıse oldugunu okudugym ıcın hep daha temkınlıydım için ferahtı ama korkup agladm bıraz yınede ama bnden beklenmeyecek kadar sakındm yani
neyse gttk acıl dr u baktı bebege ultrasonda yasıyo kalp atımı var korkmayn dedı kendı dr umu aradılar dusuk tedbırı ıcın ıgne yaptrdı yatsn bu gece leke devammı takıp edın dedı ck sukur devam etmedi serum verdiler yemek yedırmedıler(Allah korusun bebege bıse olup kaybedılerse ac olmak gerekıyo ıslem ıcın)
sabahta kendı dr um baktı oynuyodu bebıs kalp atısı yerınde gelısımı ıyı dedı ck sukur
15gun rapor verıyorum dınlenceksn dedı yat dınlen hep dedı
aynı ıgneden 3gun verdi 3gun arayla bıde jel verdi
10+0 ız bugun
Canım hayır fazladan içme sakınİyi akşamlar kızlar, 3-4 gündür mide bulantılarım çok azdı, geçiyor artık diye seviniyordum. Meğer ben folik asit içmeyi unutuyormuşumMide bulantısı yaptığını söylemişti doktor ama bu kadarını beklemiyordum yaşam standartlarını bozacak kadar mı sebep oluyormuş, bebeklerimizin pek de bi suçu yokmuş bu durumda Dün ve bugün tekrar başladım ve yine hiç özlemediğim mide bulantılarım geri geldi İçmediğim günlerin yerine fazladan 3-4 gün daha folik asit içeyim mi sizce? 12. haftam bitince doktora gidicem gerçi ama hemen değil, cuma günü 12. haftam bitiyor ben pazartesi gidebilicem.
aminn Allah razı olsun cumlemıze ınsAllahGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
O konu şöyle oluyor yalnız büyümesine kıyamıyosun en iyi arkadaşı kardeşi olsun istiyorsun ve rahatindan odun veriyorsun :)Gerçekten bende küçük bebeği olup 1-2 yaşlarında ikinci çocuğu yapan anneleri hayretle izliyorum. Anne değilim henüz bi bebeğe tek başıma bakmadım bebek varken ev işleri koca yemek vs uğraşmadım süper güçlerinin olduğunu düşünüyorum hele birde çalışıyorsa gerçekten nasıl baş ediyolar ediyosunuz anlamıyorum Ben cesaret edebilir miyim onuda bilmiyorum
İşte kendim idare edemeyeceğimi düşünüyorum idare edene helal olsun =)O konu şöyle oluyor yalnız büyümesine kıyamıyosun en iyi arkadaşı kardeşi olsun istiyorsun ve rahatindan odun veriyorsun :)
Allah sizi korusun. İyi ki gitmişsin. Çok dikkat et kendine. Wc dışında kalkma gerekiyorsa.merhaba kızlar
dun aksam kasıgıma bıcak saplanır gıbı oldu snra yıne normal sızı gbı dusundm ayagımın altına sıcak su torbası koydum uyumusum gecti agrı gece 1de bi baktım leke gelmıs hemen acıle gıttık
ama sızden, olabılecek bıse oldugunu okudugym ıcın hep daha temkınlıydım için ferahtı ama korkup agladm bıraz yınede ama bnden beklenmeyecek kadar sakındm yani
neyse gttk acıl dr u baktı bebege ultrasonda yasıyo kalp atımı var korkmayn dedı kendı dr umu aradılar dusuk tedbırı ıcın ıgne yaptrdı yatsn bu gece leke devammı takıp edın dedı ck sukur devam etmedi serum verdiler yemek yedırmedıler(Allah korusun bebege bıse olup kaybedılerse ac olmak gerekıyo ıslem ıcın)
sabahta kendı dr um baktı oynuyodu bebıs kalp atısı yerınde gelısımı ıyı dedı ck sukur
15gun rapor verıyorum dınlenceksn dedı yat dınlen hep dedı
aynı ıgneden 3gun verdi 3gun arayla bıde jel verdi
10+0 ız bugun
Daha bi değişiklik hissetmiyorum göbeğimde büyümediMrb kizlar
Simdiden catlaklar icin krem veya yag kullanmaya basladinizmi. Kullaniyorsaniz neler kullaniyorsunuz.
Ben tatli badem yagi ile basladim 2 gundur ama krem de aliam sanirim sabah aksam donusumlu surerim diye dusundum ne onerirsiniz krem olarak
Ben bazen yanlışlıkla uyandığımda yüzüstü bile buluyorum kendimi...bana dr. Um 24. Haftaya kadar birsey olmayacağını söylemişti oğlumda
Sonrada zaten reflu başladığı icin bende hep 2 3 yastıkla hafif dik pozisyonda yatmıştım doğuma kadar
Bende haziranda aynısını yaşadım 6 haftalık kalbi durmuş doktor kürtaj dedi bende kendi düşsün istedim 11 haftaya girerken düştü. Şimdi gene hamileyim 9 haftaya girdik inşallah seninde yüzünü güldürsün Allahinşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
cok tsekkurler dun geceden beri yatıp dınlenmeye calısıyorum cumartesi yorulmustm galıba ondan kaynaklı olduAllah sizi korusun. İyi ki gitmişsin. Çok dikkat et kendine. Wc dışında kalkma gerekiyorsa.
İyi akşamlar kızlar, 3-4 gündür mide bulantılarım çok azdı, geçiyor artık diye seviniyordum. Meğer ben folik asit içmeyi unutuyormuşumMide bulantısı yaptığını söylemişti doktor ama bu kadarını beklemiyordum yaşam standartlarını bozacak kadar mı sebep oluyormuş, bebeklerimizin pek de bi suçu yokmuş bu durumda Dün ve bugün tekrar başladım ve yine hiç özlemediğim mide bulantılarım geri geldi İçmediğim günlerin yerine fazladan 3-4 gün daha folik asit içeyim mi sizce? 12. haftam bitince doktora gidicem gerçi ama hemen değil, cuma günü 12. haftam bitiyor ben pazartesi gidebilicem.
Ben folik asiti hamile kalmadan önce yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç bi yan etkisini görmedim bulantı falan belki bazılarında yapıyor olabilir .her bunye farklı tepki veriyor.Nasıl yaa??
Folik asit bulantı mi yapıyormuş gerçekten?
Doktorum hiç öyle birsey söylemedi, ilk defa duydum şaşırdım simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?