2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Canım geçmiş olsun bol bol dinlen arada oluyor öyle

Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum ve hep sağıma doğru en rahat pozisyonum
Hamileliklerde en zorlandığım bu yatış pozisyonu oluyor.

Valla sebze 1.5 aydır yiyemiyorum sürekli çorba oğlum icin yapiyorum. Yanina et tavuk köfte makarna pilav erişte arada hamurişi böyle idare ediyoruz. Gerçi esimin canına minnet o zaten etci

Oncelikle Allah kolaylik versin gercekten yanliz olmak zor.
Beslenmeye gelince bende dikkat etmeye calisiyorum doktorum bi liste vermisti; meyve ve sebze onemli tabi sonra haftada 2 kez balik, et ve tavuk, ara ogunlerde kuruyemis, kahvaltida yumurta, peynir, süt, bakliyat aklima gelenler bunlar bende uymaya calisiyorum ama bazen olamiyabiliyor tabi aslinda hamurisi pilav makarna falan cok gereksiz ve sagliksiz ama yiyoruz arada napalim

Kizlar progestani vajinal alan var mi bende akinti ve kasinti yapti ayrica sirkeli suyla yikaniyorum enfeksiyon kapmamak icin korkuyorum ya 2 hafta sonra dikisim de var

Kizlar progestani vajinal alan var mi bende akinti ve kasinti yapti ayrica sirkeli suyla yikaniyorum enfeksiyon kapmamak icin korkuyorum ya 2 hafta sonra dikisim de var
Canım bende vaginal alıyordum.ayni sorun bendede oldu.sende benim gibi mantar olmuşsun.progesteron kullananda mantar olma ihtimali çok yüksek mis , hormonlar yükselince mantar oluyormuş.doktorum oyle demisti.korkacak birsey yok..tehlikeli bi durum degim yani.yarin doktoruna git , büyük ihtimalle krem verir.ama iç çamaşırlarına dikkat et canım ki geri gelmesin..

Bende vajinal alıyorum günde 3 tane benimde 3 gündür çok kasintim var yarın doktor kontrolüm var soylicem belki krem falan verir.

Allah yardımcın olsun canım..
Tesekkur ederim canim korkuyorum ya akintimda simdi baktim sanki sut kesigi gibi dikis yaklastikca mi evham yaptim bilmiyorum progestani birakacam ama ya kanama olmustu gecti cok oldu geceli kalmisti kullaniyim dedim sirkeli su kullaniyorum enfeksiyon icin
Simdi de sut kesi gibi parca parca kucuk kucuk offfffff

Ayy kiyamam ya ne pis bi kasinti degil mi bende gidecem ya dr gitmeyi hic sevmiyorum bu tur seylerden dolayi
Aynen çok kötü valla ölüyorum. Bende çok çekinirim bu tür konularda ama zaten yarın kontrolüm var onuda söylerim. Sirkeli su iyi geliyor mu bende denim.

merhaba dun yazmistim bugun gittim doktora cok sukur kuzumu gordum elleri kafasi fasulyelikten terfi etmis ....kollarini oynatiyordu...gayet iyi dedi doktor nar olayini sordum icebilirsin dedi ama abartma dedi seker var bende o yuzden dedi...ikili teste cagirdi 31 aralikta ama ben 2 ocaga randevu aldim..programi olur doktorun simdi dedim rahat rahat tatil sonu olsun dedim....bana saglikocagi tetenoz asisini soyledi doktorda vurdur dedi... simdilik boyle bizden

Aynen çok kötü valla ölüyorum. Bende çok çekinirim bu tür konularda ama zaten yarın kontrolüm var onuda söylerim. Sirkeli su iyi geliyor mu bende denim.
Geliyor ama sakin sirkesini cok koyma 1.5 litreye 1 yada 2 corba kasigi tahris eder kanatirsin ama enfeksiyona bire bir sik sik ic camasiri da degistir mantar islak yeri sever cekecegimiz var ben doguma kadar kullanacam Allahim yardimcimiz olsun bi temmuz gelseydi gun sayiyorum yemin ederim gun gun sayiyorum

Sağol Canım bende denim bi iyi gelir inşallah. Ben günlük ped kullanıyorum iç çamaşırımı da hep utuleyerek kullanırım yinede oldu .Çok fena bisey .Bende valla zaman hemen geçsin istiyorum ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım o yüzden herseyde endişeleniyorum.inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alalım evlatlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…