Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına alırsın inşallah.merhaba kızlar
dun aksam kasıgıma bıcak saplanır gıbı oldu snra yıne normal sızı gbı dusundm ayagımın altına sıcak su torbası koydum uyumusum gecti agrı gece 1de bi baktım leke gelmıs hemen acıle gıttık
ama sızden, olabılecek bıse oldugunu okudugym ıcın hep daha temkınlıydım için ferahtı ama korkup agladm bıraz yınede ama bnden beklenmeyecek kadar sakındm yani
neyse gttk acıl dr u baktı bebege ultrasonda yasıyo kalp atımı var korkmayn dedı kendı dr umu aradılar dusuk tedbırı ıcın ıgne yaptrdı yatsn bu gece leke devammı takıp edın dedı ck sukur devam etmedi serum verdiler yemek yedırmedıler(Allah korusun bebege bıse olup kaybedılerse ac olmak gerekıyo ıslem ıcın)
sabahta kendı dr um baktı oynuyodu bebıs kalp atısı yerınde gelısımı ıyı dedı ck sukur
15gun rapor verıyorum dınlenceksn dedı yat dınlen hep dedı
aynı ıgneden 3gun verdi 3gun arayla bıde jel verdi
10+0 ız bugun
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen arada oluyor öylemerhaba kızlar
dun aksam kasıgıma bıcak saplanır gıbı oldu snra yıne normal sızı gbı dusundm ayagımın altına sıcak su torbası koydum uyumusum gecti agrı gece 1de bi baktım leke gelmıs hemen acıle gıttık
ama sızden, olabılecek bıse oldugunu okudugym ıcın hep daha temkınlıydım için ferahtı ama korkup agladm bıraz yınede ama bnden beklenmeyecek kadar sakındm yani
neyse gttk acıl dr u baktı bebege ultrasonda yasıyo kalp atımı var korkmayn dedı kendı dr umu aradılar dusuk tedbırı ıcın ıgne yaptrdı yatsn bu gece leke devammı takıp edın dedı ck sukur devam etmedi serum verdiler yemek yedırmedıler(Allah korusun bebege bıse olup kaybedılerse ac olmak gerekıyo ıslem ıcın)
sabahta kendı dr um baktı oynuyodu bebıs kalp atısı yerınde gelısımı ıyı dedı ck sukur
15gun rapor verıyorum dınlenceksn dedı yat dınlen hep dedı
aynı ıgneden 3gun verdi 3gun arayla bıde jel verdi
10+0 ız bugun
Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum ve hep sağıma doğru en rahat pozisyonumBeni sorsan yatakta tuaf yatiyorum göğüsten yukari saga donuk göğüsten aşagi yuz ustu seklinde illa oyle rahatalayacam beldem asagisi duz yatmak zorundayım yoksa uykum gelmiyor acikcasi.
Ama bazi arkadaslar cok israrli ve dikkatli sorunca soyledim illa uygun olani diyorsaniz yan yatmak ama ben kendimde bile uygulayamiyorum ki : )
Valla sebze 1.5 aydır yiyemiyorum sürekli çorba oğlum icin yapiyorum. Yanina et tavuk köfte makarna pilav erişte arada hamurişi böyle idare ediyoruz. Gerçi esimin canına minnet o zaten etciSelam kızlar bende uzun zamandır yazmıyorum aşırı derece halsizlik yaptı bende ama mide bulantım yoktu ama bugün sabah baş dönmesi inanılmaz bir mide bulantısı ile uyandım. Ailemden uzak sınırdayız şu an bazen kalkıp yemek yapacak halim olmuyor elimden geldiğince bebeğim için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yeterli oluyor mu acaba diye sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum eşim kısıtlı geliyor eve sadece temizliğe yardım edebiliyor onu bırakıp ailemin yanına gitmek de içimden hiç gelmiyor. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz hergün tüm besin öğelerini alabiliyor musunuz?
Selam kızlar bende uzun zamandır yazmıyorum aşırı derece halsizlik yaptı bende ama mide bulantım yoktu ama bugün sabah baş dönmesi inanılmaz bir mide bulantısı ile uyandım. Ailemden uzak sınırdayız şu an bazen kalkıp yemek yapacak halim olmuyor elimden geldiğince bebeğim için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yeterli oluyor mu acaba diye sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum eşim kısıtlı geliyor eve sadece temizliğe yardım edebiliyor onu bırakıp ailemin yanına gitmek de içimden hiç gelmiyor. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz hergün tüm besin öğelerini alabiliyor musunuz?
Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen arada oluyor öyle
Canım bende vaginal alıyordum.ayni sorun bendede oldu.sende benim gibi mantar olmuşsun.progesteron kullananda mantar olma ihtimali çok yüksek mis , hormonlar yükselince mantar oluyormuş.doktorum oyle demisti.korkacak birsey yok..tehlikeli bi durum degim yani.yarin doktoruna git , büyük ihtimalle krem verir.ama iç çamaşırlarına dikkat et canım ki geri gelmesin..Kizlar progestani vajinal alan var mi bende akinti ve kasinti yapti ayrica sirkeli suyla yikaniyorum enfeksiyon kapmamak icin korkuyorum ya 2 hafta sonra dikisim de var
Allah yardımcın olsun canım..Kizlar progestani vajinal alan var mi bende akinti ve kasinti yapti ayrica sirkeli suyla yikaniyorum enfeksiyon kapmamak icin korkuyorum ya 2 hafta sonra dikisim de var
Bende vajinal alıyorum günde 3 tane benimde 3 gündür çok kasintim var yarın doktor kontrolüm var soylicem belki krem falan verir.Kizlar progestani vajinal alan var mi bende akinti ve kasinti yapti ayrica sirkeli suyla yikaniyorum enfeksiyon kapmamak icin korkuyorum ya 2 hafta sonra dikisim de var
Canım bende vaginal alıyordum.ayni sorun bendede oldu.sende benim gibi mantar olmuşsun.progesteron kullananda mantar olma ihtimali çok yüksek mis , hormonlar yükselince mantar oluyormuş.doktorum oyle demisti.korkacak birsey yok..tehlikeli bi durum degim yani.yarin doktoruna git , büyük ihtimalle krem verir.ama iç çamaşırlarına dikkat et canım ki geri gelmesin..
Tesekkur ederim canim korkuyorum ya akintimda simdi baktim sanki sut kesigi gibi dikis yaklastikca mi evham yaptim bilmiyorum progestani birakacam ama ya kanama olmustu gecti cok oldu geceli kalmisti kullaniyim dedim sirkeli su kullaniyorum enfeksiyon icinAllah yardımcın olsun canım..
Ayy kiyamam ya ne pis bi kasinti degil mi bende gidecem ya dr gitmeyi hic sevmiyorum bu tur seylerden dolayiBende vajinal alıyorum günde 3 tane benimde 3 gündür çok kasintim var yarın doktor kontrolüm var soylicem belki krem falan verir.
Dr ilac yazarsa beni etiketlermisin canim bakiyim ayni ilacmi yazacak dr seninkinin adinida veririmBende vajinal alıyorum günde 3 tane benimde 3 gündür çok kasintim var yarın doktor kontrolüm var soylicem belki krem falan verir.
Aynen çok kötü valla ölüyorum. Bende çok çekinirim bu tür konularda ama zaten yarın kontrolüm var onuda söylerim. Sirkeli su iyi geliyor mu bende denim.Ayy kiyamam ya ne pis bi kasinti degil mi bende gidecem ya dr gitmeyi hic sevmiyorum bu tur seylerden dolayi
Tabiki yazarım. Büyük ihtimal krem falan verecektir .Dr ilac yazarsa beni etiketlermisin canim bakiyim ayni ilacmi yazacak dr seninkinin adinida veririm
Geliyor ama sakin sirkesini cok koyma 1.5 litreye 1 yada 2 corba kasigi tahris eder kanatirsin ama enfeksiyona bire bir sik sik ic camasiri da degistir mantar islak yeri sever cekecegimiz var ben doguma kadar kullanacam Allahim yardimcimiz olsun bi temmuz gelseydi gun sayiyorum yemin ederim gun gun sayiyorumAynen çok kötü valla ölüyorum. Bende çok çekinirim bu tür konularda ama zaten yarın kontrolüm var onuda söylerim. Sirkeli su iyi geliyor mu bende denim.
Benim 2 aylikti canim dusuk yaptigimdaSenin kaç aylik olmuştu o acı durum benim 4 aylik erkekti
Vardı evet 160 dıKalp atışı alınmış miydi?
Sağol Canım bende denim bi iyi gelir inşallah. Ben günlük ped kullanıyorum iç çamaşırımı da hep utuleyerek kullanırım yinede oldu .Çok fena bisey .Bende valla zaman hemen geçsin istiyorum ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım o yüzden herseyde endişeleniyorum.inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alalım evlatlarımızı.Geliyor ama sakin sirkesini cok koyma 1.5 litreye 1 yada 2 corba kasigi tahris eder kanatirsin ama enfeksiyona bire bir sik sik ic camasiri da degistir mantar islak yeri sever cekecegimiz var ben doguma kadar kullanacam Allahim yardimcimiz olsun bi temmuz gelseydi gun sayiyorum yemin ederim gun gun sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?