Geç döllenme olmuş anladığım kadarıyla normalde bu haftalar sata uyumlu olur genelde arkadaşım 7,5 hastalıkken duydu kalp atışını ama bebeği göründü 6,5 haftalıkkenBu arada sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?
Kese oluşup bebegin olusmamasi durumundan korkuyorum acikcasi :/ teşekkür ederimGeç döllenme olmuş anladığım kadarıyla normalde bu haftalar sata uyumlu olur genelde arkadaşım 7,5 hastalıkken duydu kalp atışını ama bebeği göründü 6,5 haftalıkken
Aynen benimde gün içinde ara ara oluyor geçiyorZonklama şeklinde oluyor bende birkaç gündür
Ay canımm aynı şey bendede var gün icersinde sürekli uyuyorum sabahları gözlerimi acamiyorum gözler kapalı kapalı yuzumu yıkamaya gidiyorum resmenKizlar cok kötü uyku sorunumuz var.gozumu zor bela açıyorum.gozleeim açıkken bile uyuyor gibiyim. Ay napicam ben, akil verin
Bende aynı canım iş yerinde uyumamak için zor direniyorum böyle bişey yok sabahları eziyet resmenKizlar cok kötü uyku sorunumuz var.gozumu zor bela açıyorum.gozleeim açıkken bile uyuyor gibiyim. Ay napicam ben, akil verin
Korkma hiç bişey olmaz Allah’ın izniyleKese oluşup bebegin olusmamasi durumundan korkuyorum acikcasi :/ teşekkür ederim
Son adet tarihin 25 eylül ama daha hamilemiyim onu bile bilmiyorumSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Evet canım 26 eylül sat ..geçen hafta salı ultrasonda kese yi görerek hamile olduğumu öğrendim.aslinda sadece kontrole gitmiştimSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
BEnim de sat 26 yarın bizde gideceğiz hayırlı haberler alırız inşallah:)Evet canım 26 eylül sat ..geçen hafta salı ultrasonda kese yi görerek hamile olduğumu öğrendim.aslinda sadece kontrole gitmiştim
İnsallah ccanimm. Bende simdi kan verecegim. İnsallah yukselmistir degerSelamlar bende dün hamile olduğumu ogrendim ve hala etkisindeyim inşallah sağlıklı bı şekilde tamamlariz surecimizj ovulasyon ve kan testi yaptım dr.a gitmedim henuz
29 eylül satım çok şükür keseyi gördüm ama alttan bakmıştıSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Emseyde canan hoca var onu birde orkide hocayı tavsiye ederim. Ersoyda da istersen bi bakayim doktorlara kimler kalmis. O iki hastanede calistim da doktorlarini tanıyorum az çok.Şuan gittiğim saygı hastanesi
Bulduklarım
Emsey
Ersoy
Adatıp bunlar kurtköyde bide gispir eski doktorum orda Tuzla’da
Hoşgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorumSelamlar bende dün hamile olduğumu ogrendim ve hala etkisindeyim inşallah sağlıklı bı şekilde tamamlariz surecimizj ovulasyon ve kan testi yaptım dr.a gitmedim henuz
Düşükle ilgili bir şey demedi, folik asiti değiştirdi ve kan ilacı verdi 10 gün sonra görüşelim dedi, devlet hastanesinde ki doktordu ve gerçekten çok kalabalıktı başı ilgilenememesi normal. Haftaya kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecekCanim kese etrafinda kanama alani olusabiliyor bazen her yeri kapliyor bazende bir kese gorunumunde oluyor ama insallah kanama alani degil ikiz bebistir doktor dusul riskinden suphelenmediyse sknti yapma ama cokta hareket etme bol bol dinlenmeye çalış
Buldum canım :) doktorları çok sağol bakıcam işte şu rutinler bitsin deGünaydın hanımlar
Emseyde canan hoca var onu birde orkide hocayı tavsiye ederim. Ersoyda da istersen bi bakayim doktorlara kimler kalmis. O iki hastanede calistim da doktorlarini tanıyorum az çok.
Hoşgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorum
Sakarya da hangi doktora gidiyorsunuz, bende sakaryadayım da :)Yok cnm salaryadayim ben
26 Eylül benim geçen hafta gittiğimde gördüm keseyi hatta keseleriSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?