2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar az önce doktordan çıktım. Sat a göre 8+3 . Doktor iki kere ölçtü birinde 8+0 cikti . Ikinci ölçüsünde 8+6 cıktı . Verdigi kagitta da 8+0 yaziyor bir kac gun oynamasi normal dedi. Kafama takmamaya çalışıyorum ama . Bakalim ne kadar becerecem :)
Bi daha 15 ocakta gel dedi ama ben haftaya bide devlete gidecem bekleyemem o zamana kadar :)

Doktor normal dedi ama böyle bir durum yasayan var mi? Gün farkı yani

maşallah kuzularaaaaa :):):) 5 cm olmuşlar :):) sevindim canım senin adına. darısı bize inşallahhh

Gözün aydın canım maşallah kuzularına bir kız bir erkek dediyse öyledir farklı görünüyor kemik yapıları :)

Oy kuzum çok sevindim Maşallah onlara

Ben de hele ki et yemekleri ve sulu yemekler düşünmeye bile tahammülüm yok inanki

Ben bir şansım varsa normal olmasını istiyorum ama bakalım zaman ne gösterir
Ben kirmizi et aseriyorum resmen onda bir sıkıntı yok :) bu yiyemediklerini yiyemiuorsun ama neyden tiksindiysem jala yiyemiyorum

Canım çok sevindim ne güzeeel benim de biri kız, 2. Den emin olamadılar ama ne güzel olur diğeri de erkek olsa:) bi dahaki kontrolüm 2 hafta sonra ama ben 10 gün oldu gene özledimmm sen detaylı ultrason mu yaptırdın canım

Canım bana direk sezeryan yapıcaz dediler, bir de normal şartlarda tek gebeliğe göre 3 hafta erken doğarlar dedi.

Reactions: LaL
maşallah kuzularaaaaa :):):) 5 cm olmuşlar :):) sevindim canım senin adına. darısı bize inşallahhh
Evet canım 5 cm dedi :) aminn inşallah sizlerde güzel haberlerle gelin
Gözün aydın canım maşallah kuzularına bir kız bir erkek dediyse öyledir farklı görünüyor kemik yapıları :)
Sağol canım:) 15. Haftada netleşir sanırım artık kontrol o zamana
Saye- 1 kız 1 erkek olabilir :):)
:) teşekkürler canım ne güzel olur
Oy kuzum çok sevindim Maşallah onlara
Sağol canım bende çok mutlu oldum ilk defa hareket ederlerken gördüm :)
Çıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
cinsiyet için bişey demedi Eki Görüntüle 2219433
Canım gözünaydın maşallah
Ben kirmizi et aseriyorum resmen onda bir sıkıntı yok :) bu yiyemediklerini yiyemiuorsun ama neyden tiksindiysem jala yiyemiyorum
Allah yardımcın olsun canım bende yiyemem galiba tiksindirin şeyleri artık
Canım çok sağol detaylı usg gibi oldu kırk dk kadar sürdü dört boyutluda baktı sağolsun. Tam detaylı 20. Haftada dedi bu haftada organlar tam gelişimini tamamlamaz dedi canım
Maşallah canım benim çok sevindimmmm
Teşekkürler canım

Gözün aydın canım haydi darisi bize bende yarin gidiyorum ikili teste

Gunaydin hanimlar. Bende bugun doktora gideceklerdenim. Heyecanlıyım her doktor kontrolunde olduğum gibi. @Meylen ve H Hinctugba sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Bugün başka giden var mi bilmiyorum.
Gittim canim ikili testi yaptirmadim sadece burum cikintisina bakti butun organlarini kontrol etti hersey yolunda dedi allah korusin ama bi rahatsizligi olsa bile aldirmayi dusunmeyenlerden olduğum için riskli bi durum varsa yaptircaktim doktorda hersey yolunda diyince yaptirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…