maşallah kuzularaaaaa :):):) 5 cm olmuşlar :):) sevindim canım senin adına. darısı bize inşallahhhKızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Gözün aydın canım maşallah kuzularına bir kız bir erkek dediyse öyledir farklı görünüyor kemik yapıları :)Kızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Oy kuzum çok sevindimKızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Ben kirmizi et aseriyorum resmen onda bir sıkıntı yok :) bu yiyemediklerini yiyemiuorsun ama neyden tiksindiysem jala yiyemiyorumBen de hele ki et yemekleri ve sulu yemekler düşünmeye bile tahammülüm yok inanki
Ben bir şansım varsa normal olmasını istiyorum ama bakalım zaman ne gösterir
Rica ederim canim bende yarin alacagim sonuclarimi dualarinizi beklerimCok tesekkur ederim canim:)
Canım çok sevindim ne güzeeelKızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Canım bana direk sezeryan yapıcaz dediler, bir de normal şartlarda tek gebeliğe göre 3 hafta erken doğarlar dedi.Teşekkür ederim arkadaşım Allah seninde yardımcın olsun kaygılanma ne güzel işte keyfini çıkar bu güzel günlerin sağlıkla geçiyorsa :) ikiz anneleri merak ettiğim birşey daha var doğum hakkında zamanlama yada normal sezeryan durumunuz belirlendi mi? dr benim için normal Doğum bekliyor bir aksilik çıkmazsa inşallah, 37 haftayı geçmeyeceğimi düşünüyorlar, annemi davet yapıp yanımıza getirmemiz gerekiyor bu işlemler uzun sürüyor nasıl bir tarih planlasam kararsız kaldım
Maşallah canım benim çok sevindimmmm
Evet canım 5 cm dedi :) aminn inşallah sizlerde güzel haberlerle gelinmaşallah kuzularaaaaa :):):) 5 cm olmuşlar :):) sevindim canım senin adına. darısı bize inşallahhh
Sağol canım:) 15. Haftada netleşir sanırım artık kontrol o zamanaGözün aydın canım maşallah kuzularına bir kız bir erkek dediyse öyledir farklı görünüyor kemik yapıları :)
:) teşekkürler canım ne güzel olurSaye- 1 kız 1 erkek olabilir :):)
Sağol canım bende çok mutlu oldum ilk defa hareket ederlerken gördüm :)Oy kuzum çok sevindimMaşallah onlara
Canım gözünaydın maşallahÇıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
cinsiyet için bişey demedi Eki Görüntüle 2219433
Allah yardımcın olsun canım bende yiyemem galiba tiksindirin şeyleri artıkBen kirmizi et aseriyorum resmen onda bir sıkıntı yok :) bu yiyemediklerini yiyemiuorsun ama neyden tiksindiysem jala yiyemiyorum
Canım çok sağolCanım çok sevindim ne güzeeelbenim de biri kız, 2. Den emin olamadılar ama ne güzel olur diğeri de erkek olsa:) bi dahaki kontrolüm 2 hafta sonra ama ben 10 gün oldu gene özledimmm sen detaylı ultrason mu yaptırdın canım
Teşekkürler canımMaşallah canım benim çok sevindimmmm
Gözün aydın canım haydi darisi bize bende yarin gidiyorum ikili testeKızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Bende varim bende gittim ama gostermedi haftaya cuma gidicem tekrardanCinsiyeti öğrenmeyen bi ben mi kaldim
Gittim canim ikili testi yaptirmadim sadece burum cikintisina bakti butun organlarini kontrol etti hersey yolunda dedi allah korusin ama bi rahatsizligi olsa bile aldirmayi dusunmeyenlerden olduğum için riskli bi durum varsa yaptircaktim doktorda hersey yolunda diyince yaptirmadim
Amin inşallah canım sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahGözün aydın canım haydi darisi bize bende yarin gidiyorum ikili teste
Aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyorlar demek canım herşey yolunda giderse 37. haftalarda kuveze gerek kalmadan kucağımızda olurlar inşallahCanım bana direk sezeryan yapıcaz dediler, bir de normal şartlarda tek gebeliğe göre 3 hafta erken doğarlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?