Ayyyyy maşallah tam yenilesi :))))Buda benim minnakim Eki Görüntüle 2219444
Kiz dimi?Bu da benimkiydi 2 tahmin almistim 11 haftalik
Maşallah fesupanallah artik herseyleri tam minnosların, Rabbim sağlıkla kucağımıza alacagımız günleri de göstersin ins.Buda benim minnakim Eki Görüntüle 2219444
Herseyi unutuyorsun geciyor canim. Sana vitamin vermedimi doktorun ?Evet canım 5 cm dedi :) aminn inşallah sizlerde güzel haberlerle gelin
Sağol canım:) 15. Haftada netleşir sanırım artık kontrol o zamana
:) teşekkürler canım ne güzel olur
Sağol canım bende çok mutlu oldum ilk defa hareket ederlerken gördüm :)
Canım gözünaydın maşallah
Allah yardımcın olsun canım bende yiyemem galiba tiksindirin şeyleri artık
Canım çok sağoldetaylı usg gibi oldu kırk dk kadar sürdü dört boyutluda baktı sağolsun. Tam detaylı 20. Haftada dedi bu haftada organlar tam gelişimini tamamlamaz dedi canım
Teşekkürler canım
Evet ben de liste yaptim kendime ama hic birini sormadim bebisi gorunce uctu gitti aklımdan çoğusu hic bisey sormadan ciktim gittim yaaaa deli gibi bisey oluyorum cocugu gordukten sonraHerseyi unutuyorsun geciyor canim. Sana vitamin vermedimi doktorun ?
Kuzum maşallah minişine çıktım bende attım fotisini cinsiyet için bişey demediAmin teyzeleri cok sagolun haftaya utanmazsa cinsiyet ogrencez insallah cuma günü @Meylen sen naptin canim
Hepimiz oyleyiz ben en son yanimda gelenlere verdim listeyi unutmayin diye :)) o sekilde birtek unutulmuyorEvet ben de liste yaptim kendime ama hic birini sormadim bebisi gorunce uctu gitti aklımdan çoğusu hic bisey sormadan ciktim gittim yaaaa deli gibi bisey oluyorum cocugu gordukten sonra
Tamam canım çok sağol bana 1 hafta dediler bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız =)@Meylen canım ikili test sonucum dün çıktı cuma vermiştim 3.günde çıktı.Fakat şöyle bir şey var kanı devlette verdim ama onlar acıbademe gönderdiler o şekilde 3 gün
Kafanıza takmayın zaten sat la hiç uyumlu giden yok gibi. Hepimiz ya önde yada birkaç gün geride. Zaten doktor da normal demiş :)Kızlar az önce doktordan çıktım. Sat a göre 8+3 . Doktor iki kere ölçtü birinde 8+0 cikti . Ikinci ölçüsünde 8+6 cıktı . Verdigi kagitta da 8+0 yaziyor bir kac gun oynamasi normal dedi. Kafama takmamaya çalışıyorum ama . Bakalim ne kadar becerecem :)
Bi daha 15 ocakta gel dedi ama ben haftaya bide devlete gidecem bekleyemem o zamana kadar :)
Doktor normal dedi ama böyle bir durum yasayan var mi? Gün farkı yani
Amin canım inşallah seninde hemen çıkar. Bende henüz göremedim sonucumu,pazartesi gidebileceğim doktoraTamam canım çok sağol bana 1 hafta dediler bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız =)
Ben haftaya cumartesi anca giderim heralde iyiymiş ya gerisi problem değil =)Amin canım inşallah seninde hemen çıkar. Bende henüz göremedim sonucumu,pazartesi gidebileceğim doktora
Ben seni ve saryamarya nickli arkadası hep bir kız bir erkek olarak tahmın ediyorum içime oyle doguyo canım nedense:)Kızlar ben gördüm kuzuları çok güzeller kıpır kıpır hareket ediyorlar. Ense kalınlığı vs her şeyi normal. Kesin olmamakla bir tahminde bulunayım bir kız bir erkek gibi dedi. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
68 cm :) masallah kocaman olmusÇıktık kızlar ense kalınlığı 1.6 mm normal dedi burun kemiği normal Bi durmadı kıpır kıpır dedi
68 cm olmuşuz
cinsiyet için bişey demedi Eki Görüntüle 2219433
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?