2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum herkes bütçesine göre davranır yani zaten seven yapsın sevmeyen yapmasın bu kadar basit =)

Çok şükür canım haklısın. O bende de var ilk zamanlar yemiştim tost dediğin gibi yağsız şimdi yiyemiyorum

Teşekkürler canım bende öperim
Cok uzun zaman ekmek yiyemedim ben suan sadece yumurta süt ve tavuk yiyemiyorum okadar. Umarim onlari da yiyebilirim.

kızlar ıyı geceler ben sessiz takıpcılerdenim ara ara gırıp toptan okuyorum ama
biz de 11+2 olduk cok sukur gecen hafta leke gelmıstı tekrarlamadı ıgne kullandık 4 tane. bide jel kullanıyorum
pazartesi ıkılı test yapıldı ultrason normal ınsAllah kan testi de oyledir
ya cınsıyet ogrenenlere ck sasırıyorum erken degılmi 10.haftadakı arkadaslar bıle acaba soylermi yazmıs
bıdahaki kontrol (bi sıkıntı olmazsa ınsAllah) 13+5 bizim acaba tahmın edermı bna söylemez gbi gelıyo zaten ketum biraz doktorum sizce

Arkadaslar bugun biraz kanama oldu kirmizi degil.daha once olan arkadaslar vardi onlar simdi nasil?
merhaba benim 9+6 da lekelenmem oldu kırmızı reglın ılk gunu gıbı.pruluton ıgne ve jel kullandm dınlendım bi hafta izinliydim 15gunde rapor verdi dınlen dıye dr um tekrar gelmedi ck sukur ıcını ferah tut ama mutlaka dr kontrolunde ol

Teşekkür ederim arkadaşım Allah seninde yardımcın olsun kaygılanma ne güzel işte keyfini çıkar bu güzel günlerin sağlıkla geçiyorsa :) ikiz anneleri merak ettiğim birşey daha var doğum hakkında zamanlama yada normal sezeryan durumunuz belirlendi mi? dr benim için normal Doğum bekliyor bir aksilik çıkmazsa inşallah, 37 haftayı geçmeyeceğimi düşünüyorlar, annemi davet yapıp yanımıza getirmemiz gerekiyor bu işlemler uzun sürüyor nasıl bir tarih planlasam kararsız kaldım

Merhana kac gun surdu acaba.doktora gittm bi sorun goremedi ama halen biraz biraz leke var.

Merhaba sen yurtdışındasın dimi. Normal diyorlarsa normale zorlarlar orda burda hemen kesiyorlar maalesef. Benim ilk doğumum sezaryen bu da öyle olur diye düşünüyorum. Sormadım ama öyle yaparlar çok büyük ihtimal. Bence annenin erken gelmeye engel bir durumu yoksa 34-35. Haftada yanında olsun. Ne olur ne olmaz. Ben de ncak 37. Haftayı görebilirim diye tahmin ediyorum.

Reactions: LaL
Cok uzun zaman ekmek yiyemedim ben suan sadece yumurta süt ve tavuk yiyemiyorum okadar. Umarim onlari da yiyebilirim.
Ben de hele ki et yemekleri ve sulu yemekler düşünmeye bile tahammülüm yok inanki

Ben bir şansım varsa normal olmasını istiyorum ama bakalım zaman ne gösterir

Ben bir şansım varsa normal olmasını istiyorum ama bakalım zaman ne gösterir
Eğer çift yumurta ise bebeklerin plesantası da ayrıysa normal doğum şansı biraz daha yüksek oluyormuş ama nasip hiç belli olmuyor son güne kadar, geçen yıl kuzenim 18 saat normal Doğum bekleyip sezaryene alındı ikizlerle, bir arkadaşım da yine aynı normal beklerken son anda aldılar bebeklerde problem olunca
Evet son güne kadar bir aksilik olmadıkça normal bekliyorlar, önemli olan sonuca sağlıkla ulaşmak normal sezaryen farketmez Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize, inşallah Doğum olmadan getirebilirim annemi prosedürler çok uzun

Amin hangi ülkedesin. Şimdiden başlasanız olmuyor mu

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…