2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çok geçmiş olsun canım rabbim yavrunu sana bağışlasın..

Cinsiyeti öğrenmeyen bi ben mi kaldim
Ben de varım Cumartesi kontrolüm var ama görse bile söyleyeceğini sanmıyorum doktorumun çok ketum kendisi. Kanama alanı vardı onla ilgili bilgi veriyor bebişin sesini dinletiyor tamam. Özel hastane en iyi doktor ama çok bilgi vermekten hoşlanmıyor malesef

Oğlumda benim doktorum da öyleydi. Insan soracağı soruları unutuyor tersinirim diye birşey demeye çekiniyor.. doğumu tabii ki onda yapmadım devlete geçtim ve o son doktorumdan çok memnun kaldım ben birşey demeden o sorardı şöyle misin böyle misin diye...

Nubu falan belli mi sizce baş aşağı yavrum kollar bacaklar noktacik 4 gün öncesi vajinal usg bakıldı

Eklentiler

• IMG-20181224-WA0001.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 55
Ben de ikili test için 11.haftam bitince mi gideyim siz nasıl gidiyorsunuz ve sonuçlar kaç güne çıkıyor?
Benim ozamana 13 haftalık olucak sanıyorum 12-14 haftalıkken yapılıyor diye biliyorum ben zeten kontrol esnasında ense kalınlığı ve burun ölçüleri alınıyor ama genede test yapılıyor

Nub ile ilgili daha net belirtilen Bir instagram adresi var onu burada paylasmam bir sorun teşkil eder mi?

Gunaydin hanimlar. Bende bugun doktora gideceklerdenim. Heyecanlıyım her doktor kontrolunde olduğum gibi. @Meylen ve H Hinctugba sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Bugün başka giden var mi bilmiyorum.
Hayırlı haberlerle gel inşallah:) ya ben doktorun kapısından girdiğim an kalbim pıt pat pat pıt atıyor.tansiyonumda ölçüldüğü zaman hızlı kalp atışından dolayı yuksek çıkıyor :))))

Gunaydin hanimlar. Bende bugun doktora gideceklerdenim. Heyecanlıyım her doktor kontrolunde olduğum gibi. @Meylen ve H Hinctugba sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Bugün başka giden var mi bilmiyorum.
Ben öğleden sonraya kaldım sanırım canım herkese aynı saati vermişler Bi kişi yarım saat sürüyor

İnşallah bakalım dediğin gibi durum neyi gösterecek sağlıkla gelsinler inşallah

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…