Verdi canım kullanıyorum bebekler için değil kendin için in dedi zor oluyor içmekteHerseyi unutuyorsun geciyor canim. Sana vitamin vermedimi doktorun ?
İnşallah canım sağlıkla çok teşekkürler:)Ben seni ve saryamarya nickli arkadası hep bir kız bir erkek olarak tahmın ediyorum içime oyle doguyo canım nedense:)
bence kızBu da benim minnoşumun bugunki pozları :) Daha cok kucuk ama var mı cınsıyet tahmını olan :) içinize ne geldi gorunce :)
ben erkeğe benzettim.Tahmin alabilirmiyim
Selamlar arkadaşlar, bugün ikizlerimin 12. Hafta kontrolü vardı, fotoğraflarını eklemeye çalıştım cinsiyet tahmini olan varsa alalım
Ayrıca aşırı bulantı ve kusmadan kilo vermem doktoru çok endişelendirdi ilaç verdi eğer 8 gün daha kusmaya devam edersem hastaneye yatıracaklar inşallah bulantılardan kurtulabilirim. .Eki Görüntüle 2219294 Eki Görüntüle 2219293
Bana da vermisti ondan sordum vitaminde kilo aldiriyormusVerdi canım kullanıyorum bebekler için değil kendin için in dedi zor oluyor içmekte
İnşallah canım sağlıkla çok teşekkürler:)
Kiz canmBu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim
Bu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim
Hayir belli degil dr çok küçuk anlasilmaz dediKiz dimi?
Kız canımBu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim
Canım işte bir hafta olmadı başlayalı belki işe yarar mı bakalım ilerleyen zamanlardaBana da vermisti ondan sordum vitaminde kilo aldiriyormus
Canım benimkilere de yorum yapar mısınKız canım
Merhaba ikili test için aç olmak gerekmiyor. Usgde burun kemiği ve ense kalınlıgına bakılıyor kan tahlılınde ise olasılık hesaplanıyorMerhaba kızlAr
Yarın ıkı test için gidicem doktora . Gidenler aç mı gittiniz . Kan tahlili yapılıyor mu?
Bana erkek gibi geldi. Maşallah kuzuyaBu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim
Çok geçmiş olsun doktora gidip bi takviye mi istesen canımİyi akşamlar kızlar, bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
Benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor, azalmıyor, düzelmiyor, yemek yedirmiyor, su içirmiyor. Yediğim 2 kaşık yemeği de içtiğim 2 yudum suyu da çıkarıyorum. Son zamanlarda kurtarıcım olan bikaç meyve vardı onlar da tiksindiriyor. Dolabı açınca neyin kokusunu alsam midemi bulandırıyor, mutfağa giremiyorum. Bi de 4 kilo vermiştim daha da zayıfladım sanki ama oturup kalkarken 6-7 aylık hamileler gibiyim, belim bacaklarım ağrıyor. Ne yapıcam ben böyle
Aynı şeylerden muzdaribiz canım Allah yardımcımız olsun inşallah geçer bir an önce. Artık boğazım ağrıyor kusmaktanİyi akşamlar kızlar, bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
Benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor, azalmıyor, düzelmiyor, yemek yedirmiyor, su içirmiyor. Yediğim 2 kaşık yemeği de içtiğim 2 yudum suyu da çıkarıyorum. Son zamanlarda kurtarıcım olan bikaç meyve vardı onlar da tiksindiriyor. Dolabı açınca neyin kokusunu alsam midemi bulandırıyor, mutfağa giremiyorum. Bi de 4 kilo vermiştim daha da zayıfladım sanki ama oturup kalkarken 6-7 aylık hamileler gibiyim, belim bacaklarım ağrıyor. Ne yapıcam ben böyle
Canım emin olmamakla birlikte ikisi de kız gibi geldi
İyi akşamlar kızlar, bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
Aynı şeylerden muzdaribiz canım Allah yardımcımız olsun inşallah geçer bir an önce. Artık boğazım ağrıyor kusmaktan
Teşekkürler canımCanım emin olmamakla birlikte ikisi de kız gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?