2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herseyi unutuyorsun geciyor canim. Sana vitamin vermedimi doktorun ?
Verdi canım kullanıyorum bebekler için değil kendin için in dedi zor oluyor içmekte
Ben seni ve saryamarya nickli arkadası hep bir kız bir erkek olarak tahmın ediyorum içime oyle doguyo canım nedense:)
İnşallah canım sağlıkla çok teşekkürler:)

öncelikle şunu sorayım çift yumurta ikizimi ? bana da biri kız biri erkek gibi geldi :) allah gönlüne göre versin cnm

Bu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim

Eklentiler

• 20181226_075901-1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 20181226_075907-1.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar, göbek ve çevresi kaşınan var mi benim gibi :) Daha 1.5 kilo aldim şimdiden catlarsam yandım :) Direkt ekstra nemlendiricilere başladım.

Doktor sarı akıntim geçmediği için fitil verdi. Fitil kullanan var mı içinizde. Bir de benim bebiş ultrasonda dik duruyordu ya. Hafif eğilmişti.

Merhaba kızlAr
Yarın ıkı test için gidicem doktora . Gidenler aç mı gittiniz . Kan tahlili yapılıyor mu?

İyi akşamlar kızlar, bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
Benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor, azalmıyor, düzelmiyor, yemek yedirmiyor, su içirmiyor. Yediğim 2 kaşık yemeği de içtiğim 2 yudum suyu da çıkarıyorum. Son zamanlarda kurtarıcım olan bikaç meyve vardı onlar da tiksindiriyor. Dolabı açınca neyin kokusunu alsam midemi bulandırıyor, mutfağa giremiyorum. Bi de 4 kilo vermiştim daha da zayıfladım sanki ama oturup kalkarken 6-7 aylık hamileler gibiyim, belim bacaklarım ağrıyor. Ne yapıcam ben böyle

Merhaba kızlAr
Yarın ıkı test için gidicem doktora . Gidenler aç mı gittiniz . Kan tahlili yapılıyor mu?
Merhaba ikili test için aç olmak gerekmiyor. Usgde burun kemiği ve ense kalınlıgına bakılıyor kan tahlılınde ise olasılık hesaplanıyor

Bu da benim minigim. Nub sayfasına yazdim. Bir de siz bakin bakalim
Bana erkek gibi geldi. Maşallah kuzuya

Çok geçmiş olsun doktora gidip bi takviye mi istesen canım

Aynı şeylerden muzdaribiz canım Allah yardımcımız olsun inşallah geçer bir an önce. Artık boğazım ağrıyor kusmaktan

Aynı şeylerden muzdaribiz canım Allah yardımcımız olsun inşallah geçer bir an önce. Artık boğazım ağrıyor kusmaktan

Allah yardımcınız olsun hanimlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…