2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım aminn. Bugün dr troid sonuçlarına göre hastaneye alabiliriz dedi bir kaç gün
Belki takviye rahatlatır sizi benim de ilkinde serum almaya kadar gitmisti, insallah troid icin ilac kullanmaya gerek kalmaz..

Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bel ve bacağındaki ağrılar kusmaktan kasılmaktan olabilir bende yaşıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlarız hepimiz

Kızlar iyi akşamlar. Herkes iyidir inşallah. Çok giremiyorum yoğunum :) İKİLİ TESTİ KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ. YA DA YAPTIRAN OLDU MU ACABA ? Ne zaman gitmeliyim ben

Kızlar iyi akşamlar. Herkes iyidir inşallah. Çok giremiyorum yoğunum :) İKİLİ TESTİ KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ. YA DA YAPTIRAN OLDU MU ACABA ? Ne zaman gitmeliyim ben
11-14 haftalar arasi yapılıyor ama bazen bebeğin önde gittiği durumlar olabiliyor o yüzden cok fazla 14 haftaya bırakmadan yaptirin derim

Iyi aksamlar Oğlumda 11+5 te yaptırmıştım,şimdi 11+5 olduk hala doktora gidemedim yaşadığım yerde şuan yollar kapalı haftaiçi gideceğim kısmetse.Diğer arkadaşların dediği gibi genelde 11-14 hafta arası yapılıyor ikili test

kızlar biri yazabilir mi? asiri mide bulantim var yasayan yok mu aranizda bu denli. ben tek miyim yoksa. cok kotu bu bulantilar yaa

kızlar biri yazabilir mi? asiri mide bulantim var yasayan yok mu aranizda bu denli. ben tek miyim yoksa. cok kotu bu bulantilar yaa
Herkesin hamileliği farklı oluyor canım,hatta yaşadığımız gebeliklerde bile farklı oluyğlumda her sabah içtiğim suyu bile çıkarırken şuanki hamileliğinde sadece midem bulanıyor kusma yok değişiyor yani ama normal şeyler

Merhana kac gun surdu acaba.doktora gittm bi sorun goremedi ama halen biraz biraz leke var.
gün olarak surmedi bi kere kırmızı geldı adet baslarken gelır ya pecete oyle, gıdınce ultrasonla baktılar acık kırmızı geldi 2 kere peceteye ıgne yaptılar cok sukur bıda hc gelmedi ıgne baya etkılı
ınsAllah hallolur sızın de korkmayın cevremızdekı herkes benım de olmustu dıyo bı kac ay surdu dıyen bıle var

Yalnız değilsin çoğumuz muzdaribiz bulantıdan
sadece o kadar da değil canim. inan elim ayağım kalkmiyor sürekli basim donuyor mesela demin banyoya girdim ayakta duramadiğim için oturarak yıkandim yani zor. dilerim Rabbim tez zamanda hepimize şifa verir..

ben ilk gebeliğimde kızımdada böyleidim. defalarca acillik oldum serumlar vs takildi cikarmaktan beslenemediğim icin. simdi istisnasiz her gün yine cikariyorum. ama bulanti denen illet hic gecmiyor ara vermeksizin bitirdi beni. elim ayağım titriyor, aşırı bi halsizlikde mevcut. Rabbim hepimize tez zamanda sifa versin. aamin

tabıkı olabılıyo bızımki 3gun gerıden gelıyodu hep 1gun one gecmıs sımdı 10gune kadar normal dıye bılıyorum

Amin amirin,yani çok şükür iki hamileliğimde de çok aşırı yaşamadım.Ilk çocuğumda dogurdugum güne kadar is yaptım çalıştım evim kalabalık malum,şuan bunda da iş yapıyorum ama dinlenmezsem bayılacak gibi oluyorum oglum 16 aylık o da etkiliyor yaramazlık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…