İnşallah canım aminn. Bugün dr troid sonuçlarına göre hastaneye alabiliriz dedi bir kaç günAllah yardımcınız olsun hanimlar..
Yani alttaki resim kız ama usttekinden emin olamadim, sağlıklı olsunlar yeter kiTeşekkürler canımbanada hep öyle geliyor bakalım
Belki takviye rahatlatır sizi benim de ilkinde serum almaya kadar gitmisti, insallah troid icin ilac kullanmaya gerek kalmaz..İnşallah canım aminn. Bugün dr troid sonuçlarına göre hastaneye alabiliriz dedi bir kaç gün
öncelikle şunu sorayım çift yumurta ikizimi ? bana da biri kız biri erkek gibi geldi :) allah gönlüne göre versin cnm
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bel ve bacağındaki ağrılar kusmaktan kasılmaktan olabilir bende yaşıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlarız hepimizİyi akşamlar kızlar, bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah.
Benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor, azalmıyor, düzelmiyor, yemek yedirmiyor, su içirmiyor. Yediğim 2 kaşık yemeği de içtiğim 2 yudum suyu da çıkarıyorum. Son zamanlarda kurtarıcım olan bikaç meyve vardı onlar da tiksindiriyor. Dolabı açınca neyin kokusunu alsam midemi bulandırıyor, mutfağa giremiyorum. Bi de 4 kilo vermiştim daha da zayıfladım sanki ama oturup kalkarken 6-7 aylık hamileler gibiyim, belim bacaklarım ağrıyor. Ne yapıcam ben böyle
11 haftalikken istemisti doktorm canmKızlar iyi akşamlar. Herkes iyidir inşallah. Çok giremiyorum yoğunum :) İKİLİ TESTİ KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ. YA DA YAPTIRAN OLDU MU ACABA ? Ne zaman gitmeliyim ben
11-14 haftalar arasi yapılıyor ama bazen bebeğin önde gittiği durumlar olabiliyor o yüzden cok fazla 14 haftaya bırakmadan yaptirin derimKızlar iyi akşamlar. Herkes iyidir inşallah. Çok giremiyorum yoğunum :) İKİLİ TESTİ KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ. YA DA YAPTIRAN OLDU MU ACABA ? Ne zaman gitmeliyim ben
Canım gerekirse yatacağım bende gerçekten zorlanıyorumBelki takviye rahatlatır sizi benim de ilkinde serum almaya kadar gitmisti, insallah troid icin ilac kullanmaya gerek kalmaz..
Iyi aksamlar Oğlumda 11+5 te yaptırmıştım,şimdi 11+5 olduk hala doktora gidemedim yaşadığım yerde şuan yollar kapalı haftaiçi gideceğim kısmetse.Diğer arkadaşların dediği gibi genelde 11-14 hafta arası yapılıyor ikili testKızlar iyi akşamlar. Herkes iyidir inşallah. Çok giremiyorum yoğunum :) İKİLİ TESTİ KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ. YA DA YAPTIRAN OLDU MU ACABA ? Ne zaman gitmeliyim ben
Yalnız değilsin çoğumuz muzdaribiz bulantıdankızlar biri yazabilir mi? asiri mide bulantim var yasayan yok mu aranizda bu denli. ben tek miyim yoksa. cok kotu bu bulantilar yaa
Herkesin hamileliği farklı oluyor canım,hatta yaşadığımız gebeliklerde bile farklı oluykızlar biri yazabilir mi? asiri mide bulantim var yasayan yok mu aranizda bu denli. ben tek miyim yoksa. cok kotu bu bulantilar yaa
gün olarak surmedi bi kere kırmızı geldı adet baslarken gelır ya pecete oyle, gıdınce ultrasonla baktılar acık kırmızı geldi 2 kere peceteye ıgne yaptılar cok sukur bıda hc gelmedi ıgne baya etkılıMerhana kac gun surdu acaba.doktora gittm bi sorun goremedi ama halen biraz biraz leke var.
sadece o kadar da değil canim. inan elim ayağım kalkmiyor sürekli basim donuyor mesela demin banyoya girdim ayakta duramadiğim için oturarak yıkandim yani zor. dilerim Rabbim tez zamanda hepimize şifa verir..Yalnız değilsin çoğumuz muzdaribiz bulantıdan
ben ilk gebeliğimde kızımdada böyleidim. defalarca acillik oldum serumlar vs takildi cikarmaktan beslenemediğim icin. simdi istisnasiz her gün yine cikariyorum. ama bulanti denen illet hic gecmiyor ara vermeksizin bitirdi beni. elim ayağım titriyor, aşırı bi halsizlikde mevcut. Rabbim hepimize tez zamanda sifa versin. aaminHerkesin hamileliği farklı oluyor canım,hatta yaşadığımız gebeliklerde bile farklı oluyğlumda her sabah içtiğim suyu bile çıkarırken şuanki hamileliğinde sadece midem bulanıyor kusma yok değişiyor yani ama normal şeyler
tabıkı olabılıyo bızımki 3gun gerıden gelıyodu hep 1gun one gecmıs sımdı 10gune kadar normal dıye bılıyorumKızlar az önce doktordan çıktım. Sat a göre 8+3 . Doktor iki kere ölçtü birinde 8+0 cikti . Ikinci ölçüsünde 8+6 cıktı . Verdigi kagitta da 8+0 yaziyor bir kac gun oynamasi normal dedi. Kafama takmamaya çalışıyorum ama . Bakalim ne kadar becerecem :)
Bi daha 15 ocakta gel dedi ama ben haftaya bide devlete gidecem bekleyemem o zamana kadar :)
Doktor normal dedi ama böyle bir durum yasayan var mi? Gün farkı yani
Amin amirin,yani çok şükür iki hamileliğimde de çok aşırı yaşamadım.Ilk çocuğumda dogurdugum güne kadar is yaptım çalıştım evim kalabalık malum,şuan bunda da iş yapıyorum ama dinlenmezsem bayılacak gibi oluyorum oglum 16 aylık o da etkiliyor yaramazlık falanben ilk gebeliğimde kızımdada böyleidim. defalarca acillik oldum serumlar vs takildi cikarmaktan beslenemediğim icin. simdi istisnasiz her gün yine cikariyorum. ama bulanti denen illet hic gecmiyor ara vermeksizin bitirdi beni. elim ayağım titriyor, aşırı bi halsizlikde mevcut. Rabbim hepimize tez zamanda sifa versin. aamin
Tahminlerini takip ediyorum canim. Hayirli sonuclar insallah hanimlarbence kız
ben erkeğe benzettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?