2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar çok hastayım bademciklerim çok kötü bir enfeksiyon aldım herhalde çünkü çok ağrım sızım var tüm kemik ve eklemlerde, KBB pek iplemedi CRP yükselmiştir kesin bende yarın sabah arastaraş hastanesine gideceğim kadın doğum klinigine durumu bir de ona anlatayım çok aci cekiyorum üstelik 1 tane Parol ictigim halde çok endiseliyim

ayy oda küçükmüş. zor olur elbet. benim kızda 3 yasinda da duru durağı yok

kızlar biri yazabilir mi? asiri mide bulantim var yasayan yok mu aranizda bu denli. ben tek miyim yoksa. cok kotu bu bulantilar yaa
Yalniz değilsin çoğumuzu mahvetti bulantı. Sürekli yüzüm asık iyi şeyler düşünüyüm sonu güzel insallah diyorum ama olamıyorum. Rahat nefes alamıyorum suya hasretim

Bilirim acısını çok geçmiş olsun kuzum ,bal karabiber karıştır ye birkaç kaşık.. kış ayı böyle hastalık hep

Selam kızlar sanırım ultrasonda baya rahatsız ettikleri için mide bulantısı olarak bana çektiriyor benimki =) yeni ultrason umuza göre tahminlerini hala aynı mı çoğu kız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…