2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sanırım önümüzdeki hafta içi gidersem artık cinsiyet kesin belli olur.çünkü doktorum 4 boyutlu ilede bakıyo
Bende sonuçlarım çıkınca haftaya cumartesi gidicem netleşir sanırım ilk gebelik cinsiyetin önemi yok istediğim bişey de yok ama insan merak ediyormuş gerçekten çok heyecanlı =) sağlıkla gelsinlr

Bende sonuçlarım çıkınca haftaya cumartesi gidicem netleşir sanırım ilk gebelik cinsiyetin önemi yok istediğim bişey de yok ama insan merak ediyormuş gerçekten çok heyecanlı =) sağlıkla gelsinlr
Benim ilkim değil biliyosun ama insan merak ediyor sanki öğrenince aklın fiktin rahatlayacak gibi.
kızda olsa benim erkekte olsa benim çok şükür varlığına

Çok geçmiş olsun canım. Bademciklerine viks ile masaj yap aşağıya doğru çektir. Bir de kızılcık marmelat bulursan boğazında bekletip yutmaya aksın bi müddet. Tonsilite bire bir geliyor.

Allah bağışlasın ayni durumdayız bizimki de yakında 17 aylık olacak

Herkesin yorumu değişiyor.Kimi diyor erken nasıl bakacaksın kimi diyor iyi yaptın ikisi bir büyür aradan çıkar :) şaşırdım valla
Iyi olur canim tabiki benimde 2 kizim var aralarinda 1 bcuk yas var tam suan da 3 aylik hamileyim ust uste buyurler hic sknti etme kndine sulalenin en kucugu biziz 3 anneli olan benim sadce millet ne cesaret dyor ama kzlarm cok akillilar masallah canlarida sklmyor hic arkds ihtiyaclarida yoktr

Mrb kızlar sata göre 14.3 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 11.1 haftalık hangisine göre hesaplamam gerekiyor

İlk gittiğimde doktor kese 6 haftalık görünüyor demişti uç hafta sonra tekrar gittiğimde bebegin 6.4 olduğunu söyledi kafam çok karışık

sadece o kadar da değil canim. inan elim ayağım kalkmiyor sürekli basim donuyor mesela demin banyoya girdim ayakta duramadiğim için oturarak yıkandim yani zor. dilerim Rabbim tez zamanda hepimize şifa verir..
Baş dönmesi haricinde aynıyız. Drum böyle giderse hastaneye yatırırız dedi ya hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…