Herkese merhaba.Arkadaslar benim saçlarım çok aşırı dökülüyor.Sizde de var mı böyle bir durum hamilelikle mi ilgili acaba?Yapabileceğim birşeyler var mı bu konuda?
Cnm normalde doktorlar 12. Haftada biriktiriyor bana ve burdaki bi cok kisi 12. Haftada bıraktı yerine omega3 demir kalsiyum vitamin tarzında ilaçlar veriyor bence bittiyse yenisini alma cunku bıraktırırsa elinde kalıcak ucuz bu ilacta degil sonucta bnm elimde koca 1 paket kaldi mesela
Bende oyle yaptim canim ense kalinligi burun cikintisi bebeğin organlarini kontrol etti ama 2li testu yaptirmadik doktorlar zaten bir sorun olup olmadigini ultrasyonda net olmamakla birlikte farkedebiliyor zaten doktorum banada risk degerin ölçülüyor dedi yani risksiz cikip da down sendromlu cocugu olan cok insan var dedi bende zaten oylede olsa aldirmak istemedigimi soyledim o zmn bosuna yaptirmayin dedi ama ayrıntılı ultrasyonu mutlaka yaptir dedi 20. Haftada o zmn anne karninda tedavisi olabilcek bazi hastalıklar olabliyormus onu onlemek amacli yaptircam insallah onu
Selam Bebişim iyi gördüm bugün şükür
Torch temiz
İkili temiz
Troid için dahiliuede bekliyorum vitaminler eksikmiş kalsiyum b12 demir ve kan ilacı vericekmiş
Banada verdi canim 2 tane ilac kullaniyorum smdi 1 folik asit zor geliyordu smdi 2 tane kullaniyorum bide progestani hala biraktirmadi 2 hafta sonra birakcaz dedi onuda
2 gun araliksiz agri cektim ve dun akşam benim kayinpederib nefeso kuvvetlidir ona okuttum kendimi sonra esimde biraz basima ve boynuma masaj yapti pesine 1 agri kesici icip basimida sarip vurdum kafayi yattim cok sukur smdi dhq iyiyim ama hala sersemligim devam ediyor
Herkese merhaba.Arkadaslar benim saçlarım çok aşırı dökülüyor.Sizde de var mı böyle bir durum hamilelikle mi ilgili acaba?Yapabileceğim birşeyler var mı bu konuda?
Öyle yapıyorum hep ama artık aklını başına alması lazım alttan aldıkça hiç dikkat etmiyor kendine salıyor yine. Konuşmayınca daha huzurlu oluyorum o da toparlıyor kendini. Hayırlısı bakalım. Hamilelik bilgilerini değiştirmeye gerek var mı sizce kubra5505
Selam Bebişim iyi gördüm bugün şükür
Torch temiz
İkili temiz
Troid için dahiliuede bekliyorum vitaminler eksikmiş kalsiyum b12 demir ve kan ilacı vericekmiş
Geckis olsun canim. Benimde tiroid rahatsizligim var. Bi ara cok araştırmıştım düzenli kefir tüketmenin faydasının olacağını okumuştum bu dönemde de sana faydası olabilir istersen araştır biraz.
Bugun lekeler sariya dondu allahtan.icim hic rahat degildi ama doktor endiselenme diyordu.bugun rahatladim.bde bende vitamin eksigi olmadigindan mi bilmiyorm doktor pek ilac kullandirma taraftari degil.haftada bi iki al diyo.daha sonra demir ilaci verecekmis.
Bana doktor decavit ve gyno Ferro sanol verdi günde bir tane kullanmak üzere. Ama Ferro sanol çoğu kişide mide bulantısı yapmış. Ben daha dün akşam mide bulantısından mahvoldum tam geçti derken. Tereddütte kaldım.
Kızlar benim kahverengine çalan bi akintim oldu progesteron fitil kullanıyorum normalde 3 tane günde ama dün unuttum 2 kulandım ondan mi oldu acaba çok korktum .bugünde biraz geç kullandım şimdi uzandım inşallah devamı gelmez.
Kızlar benim kahverengine çalan bi akintim oldu progesteron fitil kullanıyorum normalde 3 tane günde ama dün unuttum 2 kulandım ondan mi oldu acaba çok korktum .bugünde biraz geç kullandım şimdi uzandım inşallah devamı gelmez.