2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Banada verdi canim 2 tane ilac kullaniyorum smdi 1 folik asit zor geliyordu smdi 2 tane kullaniyorum bide progestani hala biraktirmadi 2 hafta sonra birakcaz dedi onuda
Bana bir
troid
demir
omega+b12
D vitamini
Kalsiyum
Bi tane daha vitamin verdi adını unuttum sipariş verdim eczaneye toplam 6 tane ilaç kullanıcam

Geckis olsun canim. Benimde tiroid rahatsizligim var. Bi ara cok araştırmıştım düzenli kefir tüketmenin faydasının olacağını okumuştum bu dönemde de sana faydası olabilir istersen araştır biraz.
Bakim canım Malesef doktor dedi ki gebeliğin sonuna kadar kullanman gerekicek ilacını troid için takibini yapıcakmış o yüzden ilacı değiştirebilirmiş
6 tane ilacım oldu nasıl =(

Sorması ayıp ne yıyorsun mesela. Benım bu aralar tansıyonum dusuyor az mı yıyorum acaba
Tuzu azalttım, şeker beyaz un haftada 1 bile agzima surmuyorum zaten tiksindim. Sabah 7:30 da 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, yeşillik,domates, bir dilim tam buğday ekmek, 10:30 da bir meyve iki ceviz, öğlen bir tabak etli veya tavuklu yemek canım isterse corba, 16:00 gibi bir bardak yoğurt veya bir bardak süt bir meyve,akşam bol yeşil salata yemek 1 dilim tam buğday ekmek, 21:30 gibi de bir meyve az leblebi iki ceviz veya bir bardak sut

Yarasın canım :) Benimki sanırım yemekten değil kızımda da dusuyordur bu aylarda bayılmıstım hatta bir kere inşallah bunda oyle olmaz kızım da var Allah korusun bayıldım napar yalnız.Korkmaya basladım cunku gozum hem kararık usume gelıyor gozlerım agrıyo sanki

Tuzlu ayran ise yaramıyor mu canım doktorun ne demişti o zaman? Benim tansiyonum da dusuyor ama az yemekten değil zaten. Çocuklara yarasın da canım bana yaramasa da olur kilom yerinde zaten

Tuzlu ayran ise yaramıyor mu canım doktorun ne demişti o zaman? Benim tansiyonum da dusuyor ama az yemekten değil zaten. Çocuklara yarasın da canım bana yaramasa da olur kilom yerinde zaten
O zaman doktorum dusmesı normal demıstı bır suru tetkik yaptı tabı oncesınde. Bir kaç kez serum takmıslardı gecmısti. Ama sımdı kızım da var kucuk daha bayılsam napar cok korktum dusundukce.

Evet haklısınız ama iste benim kullandığım folik asidin içinde+bu saydiklarinizin hepsi var içinde. Onun icin hamilelik boyunca ve emzirme boyunca kullanmam gerekiyormuş. Daha dün 2li paket aldım

Canım her hangi bir agri kesici almadin demi? Çok geçmiş olsun

Sağol bugün biraz daha iyiyim ama hic uyuyamadım sürekli öksürdüm yani dinlenemiyorum ki çocuklar varken.. Inşallah yarın daha iyi olurum.

Sağol canım ilaç da alamıyorum, normalde de hiç içmem ama bu derece baş ağrısı yaşasam hamile olmasaydım herhalde bir paracetamol alırdım ama şimdi mecbur çekicez
Cocuklar da olunca cok zor Allah kolaylık versin. Benım de tansıyonum yerlerde bayılırsam ne olur dıye senaryo kurup duruyorum

Sağol canım ilaç da alamıyorum, normalde de hiç içmem ama bu derece baş ağrısı yaşasam hamile olmasaydım herhalde bir paracetamol alırdım ama şimdi mecbur çekicez
Cok geçmiş olsun.. Cocuklarla daha da zordur eminim bir an önce atlatirsin ins.

Cocuklar da olunca cok zor Allah kolaylık versin. Benım de tansıyonum yerlerde bayılırsam ne olur dıye senaryo kurup duruyorum
Hic yakinin yok mu? En azindan bu donem icin kalsa bir süre anne kv gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…