Banada verdi canim 2 tane ilac kullaniyorum smdi 1 folik asit zor geliyordu smdi 2 tane kullaniyorum bide progestani hala biraktirmadi 2 hafta sonra birakcaz dedi onuda
Geckis olsun canim. Benimde tiroid rahatsizligim var. Bi ara cok araştırmıştım düzenli kefir tüketmenin faydasının olacağını okumuştum bu dönemde de sana faydası olabilir istersen araştır biraz.
Bakim canım Malesef doktor dedi ki gebeliğin sonuna kadar kullanman gerekicek ilacını troid için takibini yapıcakmış o yüzden ilacı değiştirebilirmiş
6 tane ilacım oldu nasıl =(
Tuzu azalttım, şeker beyaz un haftada 1 bile agzima surmuyorum zaten tiksindim. Sabah 7:30 da 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, yeşillik,domates, bir dilim tam buğday ekmek, 10:30 da bir meyve iki ceviz, öğlen bir tabak etli veya tavuklu yemek canım isterse corba, 16:00 gibi bir bardak yoğurt veya bir bardak süt bir meyve,akşam bol yeşil salata yemek 1 dilim tam buğday ekmek, 21:30 gibi de bir meyve az leblebi iki ceviz veya bir bardak sut
Tuzu azalttım, şeker beyaz un haftada 1 bile agzima surmuyorum zaten tiksindim. Sabah 7:30 da 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, yeşillik,domates, bir dilim tam buğday ekmek, 10:30 da bir meyve iki ceviz, öğlen bir tabak etli veya tavuklu yemek canım isterse corba, 16:00 gibi bir bardak yoğurt bir meyve,akşam bol yeşil salata yemek 1 dilim tam buğday ekmek, 21:30 gibi de bir meyve az leblebi iki ceviz
Yarasın canım :) Benimki sanırım yemekten değil kızımda da dusuyordur bu aylarda bayılmıstım hatta bir kere inşallah bunda oyle olmaz kızım da var Allah korusun bayıldım napar yalnız.Korkmaya basladım cunku gozum hem kararık usume gelıyor gozlerım agrıyo sanki
Yarasın canım :) Benimki sanırım yemekten değil kızımda da dusuyordur bu aylarda bayılmıstım hatta bir kere inşallah bunda oyle olmaz kızım da var Allah korusun bayıldım napar yalnız.Korkmaya basladım cunku gozum hem kararık usume gelıyor gozlerım agrıyo sanki
Tuzlu ayran ise yaramıyor mu canım doktorun ne demişti o zaman? Benim tansiyonum da dusuyor ama az yemekten değil zaten. Çocuklara yarasın da canım bana yaramasa da olur kilom yerinde zaten
Tuzlu ayran ise yaramıyor mu canım doktorun ne demişti o zaman? Benim tansiyonum da dusuyor ama az yemekten değil zaten. Çocuklara yarasın da canım bana yaramasa da olur kilom yerinde zaten
O zaman doktorum dusmesı normal demıstı bır suru tetkik yaptı tabı oncesınde. Bir kaç kez serum takmıslardı gecmısti. Ama sımdı kızım da var kucuk daha bayılsam napar cok korktum dusundukce.
Cnm normalde doktorlar 12. Haftada biriktiriyor bana ve burdaki bi cok kisi 12. Haftada bıraktı yerine omega3 demir kalsiyum vitamin tarzında ilaçlar veriyor bence bittiyse yenisini alma cunku bıraktırırsa elinde kalıcak ucuz bu ilacta degil sonucta bnm elimde koca 1 paket kaldi mesela
Evet haklısınız ama iste benim kullandığım folik asidin içinde+bu saydiklarinizin hepsi var içinde. Onun icin hamilelik boyunca ve emzirme boyunca kullanmam gerekiyormuş. Daha dün 2li paket aldım
2 gun araliksiz agri cektim ve dun akşam benim kayinpederib nefeso kuvvetlidir ona okuttum kendimi sonra esimde biraz basima ve boynuma masaj yapti pesine 1 agri kesici icip basimida sarip vurdum kafayi yattim cok sukur smdi dhq iyiyim ama hala sersemligim devam ediyor
Öyledir herhalde.. Gece 10-15 kere uyandım öksürmekten berbattı. Gündüz de uyuamıyorum çocuklar var.. Nasıl geçecek bilmiyorum ki.. Sana da geçmiş olsun.
Öyledir herhalde.. Gece 10-15 kere uyandım öksürmekten berbattı. Gündüz de uyuamıyorum çocuklar var.. Nasıl geçecek bilmiyorum ki.. Sana da geçmiş olsun.
O bende de var en son 2 hafta once gittim doktora. Randevum 10 ocakta ben hep evham yapıyorum görmek istiyorum diye. Eşim izin vermedi. Sağlıklı karsa zaten bir şey olmaz. Ama olursa ne sen ne ben bir şey yapamayız. Biraz rahatla böyle geçmez dedi. Ama anne olarak biz 2 kaygı duyuyoruz ya. Tek çocukta hiç böyle değildim. İkiz farklıymış. Bak şükür kuzular iyi iş. Sen kendine dikkat et
Sağol canım ilaç da alamıyorum, normalde de hiç içmem ama bu derece baş ağrısı yaşasam hamile olmasaydım herhalde bir paracetamol alırdım ama şimdi mecbur çekicez
Sağol canım ilaç da alamıyorum, normalde de hiç içmem ama bu derece baş ağrısı yaşasam hamile olmasaydım herhalde bir paracetamol alırdım ama şimdi mecbur çekicez