2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sahi mi ne kadar surmustu acaba lekelenmen?
İki gün sürdü ilk gün fazla onemsemedim rengi koyu sariydi sonraki gun de gelince rengi de koyulaşınca gittim bir daha da gelmedi leke çok şükür agir is ilişki vs. su an 12.haftaya kadar yok dedi dr

Doğumdan sonra fotoğraf çekimi yapanlara hayranım ciddi söylüyorum. Ben de çok hevesliydim ama ameliyattan sonra işin rengi değişti
Çok kapsamlı olmasına gerek yok bi lohusa taci bir ruj yeter, hazırlanmak zor geliyor, benim ic dıs dikisim coktu ayağa zor kalkıyordum ama zaman geçince bakip bakip iyi ki çektirmişim diyorsun, profesyonel olmasa da olur anı kalsın yeter

Ben anlatamadım sanirim canım. Kapsam falan değil mesele inanılmaz acım vardı. 2 tane ağrı kesici yaptılar hiç etkisi olmadı. Acıdan fotoğraf falan düşünecek halim yoktu yani

10+5 te doktorumuz ilk cinsiyet tahminini yaptı. Biri kız biri oğlan gibi dedi. Bu kadar erken beklemiyorduk bekleyip görelim değişecek mi?? Var mı doktorundan tahmin duyan
Bana da %70 erkek dedi dr kizim da da %70 kiz demisti ayni dr ins degismez hayirlisi herkesin gonlunden gecen olsun

Perşembe günü 12+0 hafta olarak
Sağlıcakla kavus insalah. Tarama yaptırdın mi? Doktorum down sendromu olsa aldırır misin dedi,ben hayır dedim. O zaman taramalara gerek yok zaten ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi yaptirmadik. Haftaya ense burun ölçümü yapılacak. Birde rahim boyu biraz kısa eğer haftaya hala kısa olursa senkriyaj yapılacak.

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. Drum ikili testi kesinlikle önermiyor bende yaptırmak istemiyordum zaten. Benim Perşembe ense kalınlığına galan bakıldı çok şükür herşey yolunda benim içim de rahat canım Allah’a emanet inşallah

Rahim boyunu olcturuyor musun?? Geçen yıl ikizlerimi kaybettim onlarda hiç olculmemisti. Enfeksiyon sebebiyle denildi ama rahim ağzı yetmezligi olabilir diye şimdi her gidisimde olcuyorlar ve gerçekten kısa çıktı. 3,37 yaziyor. Senin de aklında bulunsun doktorun bakmadiysa hatırlat ikizlerde bu risk daha fazlaymis.

Rahim boyuna daha önceki muayenede bakmışlardı bu sefer bakılmadı bende korkuyorum bu durumdan bir daha ki muayenemde hatırlatacağım

Herkese iyi geceler.Yazilarin hepsini okuyamadım.Randevum cuma günü iple çekiyorum minnağımı özledim Dr a ikili test istemediğimi söyleyeceğim.Bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…