2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben anlatamadım sanirim canım. Kapsam falan değil mesele inanılmaz acım vardı. 2 tane ağrı kesici yaptılar hiç etkisi olmadı. Acıdan fotoğraf falan düşünecek halim yoktu yani
Geçmiş olsun bu doğumun rahat olur ins.

Bugün araştırma hastanesine gittim hasta olduğum için, içim rahat etsin diye çok şükür bebeklerin ikisi de iyiymiş. Devlet olunca goremiyorsun doktor iyiler dedi. Acaba fazla mı abartiyorum çok mu evhamliyim kızlar hayırlı geceler herkese

Yaniniza mutlaka kazak şal vs alın derim yaz bile olsa dogumda kan kaybi oluyor usuyorsunuz benim oglum Ağustos dogumlu ama ayaklarim buz gibi üşmüştüm
Ben Ekim'de doğum yaptim çorabı bile zoraki giydim sadece ilk gece ateş bastı sonra ne yanmam oldu ne usumem sezeryanla doğum yapmıştım. Ama herkesin farklı tabi

Hastane odası sıcak olur canım bı kısa al bence evde de bı sure giyiyorshn

Canım geçmiş olsun sen daha ağır geçiriyorsun süreci bulantı ilacı kullandinmi

Ben bugün 2 li test yaptım sonuçları 22 ocakta doktorum söyleyecek. Cinsiyeti söylemedi ama bebeği gösterirken "she" dedi buda benim aklima kız olasılığı getirdi. Bilmeyenler için (she) ingilizce bir kelime kadın/kız/kız bebek için kullanılan bir kelime :) bizimki oynuyordu çok şükür.

Çok geçmiş olsun, bugün nasılsın..

O bende de var en son 2 hafta once gittim doktora. Randevum 10 ocakta ben hep evham yapıyorum görmek istiyorum diye. Eşim izin vermedi. Sağlıklı karsa zaten bir şey olmaz. Ama olursa ne sen ne ben bir şey yapamayız. Biraz rahatla böyle geçmez dedi. Ama anne olarak biz 2 kaygı duyuyoruz ya. Tek çocukta hiç böyle değildim. İkiz farklıymış. Bak şükür kuzular iyi iş. Sen kendine dikkat et

Günaydın kizlar. Dun kendimde bi enerji bulunca kendimi alışverişe attim :). Simdi de cok yorgunum :) dün pijama gecelik konuşmuşsunuz. Ben Suwen den bi pijama hamile pijama takimi aldim hemde cok beğenerek. Baya indirim var bakmanizi tavsiye ederim. Lohusa pijamalari da vardi ama henuz almali mi bilemedim.

Günaydın kizlar. Dün gece çok ilginç rüyalar gördüm. Bir tanesinde feci bir sıçrama ile uyandım. Allah esirgeye tabi de şimdi de evhamlar beni aldı bırakmıyor acaba bebeğim iyi mi.

GÜNAYDIN KIZLAR

LİSTEDE EKLİ OLMAYANLAR BİLGİLERİ ÖZELDEN MESAJ ATSIN LUTFEN BURDA KARIŞIYOR TAKP EDEMIYORUM

13+3 OLDUK BUGUN CUMA GÜNÜ DOKTORA GİDİCEM İKİLİ SONUCLAR İÇİN DAHA 6 GÜN VAR

Günaydınlar ben de az önce kontrolden geldim. Kanama alanım yarıya inmiş iyi dedi dr. Sat a göre önden gidiyor dedi ve sistemden 6 gün geriye çektirdi hemen. 20 ekimken 14 Ekim olarak kaydettirdi. Artık ona göre düşüneceğiz yani. Cinsiyet olarak sordum çok erken dedi. Nub dan fln bahsettim. Fala inanma falsız kalma atıyorlar ama şimdi bir şey demem gerekirse erkek derim dedi. Bana da hep öyke dediler zaten. Hayırlısı bakalım. Eşimle limoniyis ondan mı hormonel mi bilmiyorum ama hiç hevesim yok sevinemedim bile mutlu olamıyorum..

EŞİNDEN DOLAYI MORALİN OLMADIGI İÇİNDIR CANIM ÜZÜLME BİZDE AZ Bİ SOGUK OLUNCA HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM AMA ARANIZDAKINI UZATMAYIN BOSVER BEN ÖYLE YAPIYORUM TARTISIYOZ FLAN SONRA HİÇ BİŞİ YOKMUŞ GİBİ DEVAM EDIYORUM ODA BISI DEMIYO

Öyle yapıyorum hep ama artık aklını başına alması lazım alttan aldıkça hiç dikkat etmiyor kendine salıyor yine. Konuşmayınca daha huzurlu oluyorum o da toparlıyor kendini. Hayırlısı bakalım. Hamilelik bilgilerini değiştirmeye gerek var mı sizce kubra5505

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…