2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar çoğunlukla kasık ağrısı şikayetleri okuyorum, iki gün süren kasık ağrısı ve bıçak saplanırmış gibi hislerden sonra dün akşam yoğun ve ciddi bir kanama ile hastaneye gittim.. bebeklerden birinin plesantası aşağıda olduğu için kanama oluyormuş rahim büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleyeceğiz.. Allah kimseyi korkutmasın insan çaresiz kalıyor

İyi akşamlar kızlar. Dün akşam ömrümden ömür gitti. Bi evi süpüreyim dedim demez olaydım anında kanama başladı. Hemen acile gittik. Tabi yolda eşimden fırçamı da yedim ben sana yapma demiyormuyum diye söylendi. Acilde doktor hemen usg ile baktı çok şükür bebekte bişey yokmuş. Progestana devam edeceksin dedi. Düşük tehlikem devam ediyormuş. Kendi doktorum 1 hafta önce muayenede bıraktırmıştı progestanı kanamam yok diye. Neyseki şimdi kesildi kanama ama çok korktum. En acilinden de 8 ocakta özel hastaneye randevu alabildim. Özelde iyice incelerler değil mi malum devlette 30 sn sürdü bebek iyi mi iyi o kadar

Geçmiş olsun kuzum, dikkat etmek gerekiyor bende bugun avm de dolaştım sanırım ondan bu ağrı

Reactions: LaL
Kızlar hafta olarak çoğunuz benden öndesiniz :)
Bu ramzi ve nub teorileriyle doktorun söylediği cinsiyet tutan var mı :)
Tek istegimiz sağlıkla kavuşmak hepimizin ama insan bi yandan da merak ediyor :)

Çok geçmiş olsun rabbim korusun yavrularımızı...gözümüz gormuyo icimizde de olsalar bisey yapamıyoruz inşallah herşey iyi olur sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize

Reactions: LaL
Kızlar hafta olarak çoğunuz benden öndesiniz :)
Bu ramzi ve nub teorileriyle doktorun söylediği cinsiyet tutan var mı :)
Tek istegimiz sağlıkla kavuşmak hepimizin ama insan bi yandan da merak ediyor :)
O merak hat safhada artık...herkes kız bekliyor benden...umarım hayal kırıklığı yasatmam tüm aileye sağlıklı olsun da ben erkek hissediyorum ama kimseye diyemiyorum

O merak hat safhada artık...herkes kız bekliyor benden...umarım hayal kırıklığı yasatmam tüm aileye sağlıklı olsun da ben erkek hissediyorum ama kimseye diyemiyorum
Baktirdin mi bu teorilerden birine :) bende erkek gibi hissediyorum ama :) 1 ay daha sabretmek lazım sanirim öğrenmek icin :)

Yapma Bi daha asla ben elimi sürüyorum ilkinde dinlemedim yaptım boşver evi pislik götürsün gerekirse çok büyük geçmiş olsun canım özelde tabiki daha net görürsün için rahatlar Allahım göstermesin Bi daha

Ah keşke çikolata gibi olsalar eşime diyorum ki babalar da içmeliymiş yarı yarıya paylaşıcaz afiyet olsun aşkım size diyo
Pregnacare'in karın çatlakları oluşmasın diye kremi var sakin alma arkadaşım ben kullandım onu karnımı kaşımadım da sadece kasinti gelince suya girip oksadim karnimi Ama berbat çatladım hic bi ise yaramadi oglumda..

Ah keşke çikolata gibi olsalar eşime diyorum ki babalar da içmeliymiş yarı yarıya paylaşıcaz afiyet olsun aşkım size diyo
İçseler şikayet üstüne şikayet ederler bu erkek milleti :) kan ilacı ve vitamin ilacını içerken zorlanıyorum, sende böyle misin :)

Lierac alıcam sanırım canım doktor da onu söyledi ama birazda genetik galiba annemde çatlak yok gibi Bi iki çizgi var sadece ama yinede cildim kuru nemlendirmem lazım çok sağol uyardığın için

İçseler şikayet üstüne şikayet ederler bu erkek milleti :) kan ilacı ve vitamin ilacını içerken zorlanıyorum, sende böyle misin :)
Ben ilaçtan nefret ederim onlar aç karnına olduğu için sabah başlicam damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Ekmek üstüne falan mı canım
Omega ve diğeri berbat büyüklükte ama kalsiyumun tadı güzel suda eritilen istemiştim iyi ki onu almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…