2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım çok sağol. Zaten eşim yapıyodu hep ona kıyamadım işten geliyor bide ev işi yapmasın diye. Bi süredir o da yapamadı e benim oğlanda illa yerlerde oyun oynuyor dayanamadım hadi süpüreyim dedim ama yok bi daha asla artık bi 6 ay daha pislikler götürsün napayım

Lierac alıcam sanırım canım doktor da onu söyledi ama birazda genetik galiba annemde çatlak yok gibi Bi iki çizgi var sadece ama yinede cildim kuru nemlendirmem lazım çok sağol uyardığın için
Organik zeytinyağı ince bi tabaka şeklinde sur ve ince penye koy karnına kıyafetine bulaşmasın diye..genelde geceleri yaparsan daha rahat edersin..gorumcem bu şekilde hiç çatlamadı... aynı dönemde hamileydik ve doğuma bir ay kala bana söyledi formülünü

Bana d vit, omega vermdi . Kan vitamin ilacı ve coraspin kullanıyorum

Hiç bişey olmaz boşver vallahi bak başıma gelmeyen kalmadı o ev işi yüzünden senden ve Bebişinden önemli değil oğlun için Bi örtü ser gerekirse onda oynasın topla çırp Bi daha ser dikkat et gerisi gelir Allahın izniyle tedbir bizden taktir Rabbimden

Bi o bide bebe yağını da duymuştum dönüşümlü kullanırız olmadı deneyeyim canım sağol

Doğru söylüyorsun canım biz dikkat edelim allah korusun. Örtü iyi fikir sağol canım öyle yapayım artık

Afiyet olsun. Diyet menusu gibi valla :)

kızlar şöyle bi sunum dosyası aldım kendinden 20 şeffaf yapraklı tahlilleri ultrasonları sıraladım tarihe göre 4.5 TL idi çok iyi oldu hepsi Bi arada toplanıyo aklınız da olsun

Geçmiş olsun canım, ben de iki haftadır yapmadım pislik içinde ev. Bu hafta belki önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum inşallah sıkıntı olmaz

Geçmiş olsun canım, ben de iki haftadır yapmadım pislik içinde ev. Bu hafta belki önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum inşallah sıkıntı olmaz
Çok sağol canım aman nolur yapma hele önce kanama geçmişin varsa nolur hiç yapma temizlik uğruna bişey olmasın o vicdan azabı çok fena acile gidene kadar öldüm dirildim nolur bişey olmasın diye

Çok sağol canım aman nolur yapma hele önce kanama geçmişin varsa nolur hiç yapma temizlik uğruna bişey olmasın o vicdan azabı çok fena acile gidene kadar öldüm dirildim nolur bişey olmasın diye
Kanama gecmisim çok şükür yok canim ama bir aydır uykudan halsizlikten afedersin duşa giderken bile ağlamak istiyorum yapacak halim hiç yok zaten

Benimde bugün kahverengi akintim var .tuvalette silince peceteye geliyor çok az uzayan bi akinti sizin ki cokmuydu .

Kanama gecmisim çok şükür yok canim ama bir aydır uykudan halsizlikten afedersin duşa giderken bile ağlamak istiyorum yapacak halim hiç yok zaten
Aman valla çok dikkatli olun dinlene dinlene yapın ya da hergün bi odayı temizleyin sizede çok geçmiş olsun umarım geçer biran önce
Benimde bugün kahverengi akintim var .tuvalette silince peceteye geliyor çok az uzayan bi akinti sizin ki cokmuydu .
8. Haftada sizinki gibi olmuştu kahverengi ve silince geliyordu o 3 gün sürmüştü progestanla dindi. Bu seferki çoktu her idrarda kırmızı renkli akıyordu.Yatarken birikiyordu ve pıhtı şeklinde de atıyordum. Şimdi daha erken rengi koyulaşarak dindi progestanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…