2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına alırsın inşallah insan çok korkuyor benim bide tüp bebek tedavisiyle oldu bisey olacak diye ödüm kopuyor. Şuan hep dinleniyorum inşallah devam etmez progesteron da kullanıyorum baştan beri.

Amin inşallah sizinde geçer biran önce çok dikkat edin hiç bişey yapmayın. Sizde sağ sağlim kucağınıza alın inşallah.

Cok geçmiş olsun.. Cocuklarla daha da zordur eminim bir an önce atlatirsin ins.
Sağol inşallah. Evet dünyada en zor şeylerden biri anne olarak hasta olmak çünkü sanki böyle bir hakkımız yok dimi:) Yani onları bırakıp hasta olamıyor yatamıyor insan. İlgilenmeye çalışıyorsun çok ilgilenemiyorsun bu sefer onun vicdan azabı derken hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküyor insan. Neyse ki çok sık hastalanmam elhamdulillah. Napalım hastalık ta sağlık da Allah'tan.

Bu arada herkese Ocean Mummy tavsiye edebilirim içinde balık yağı da var folik asit de var içeriği süper. Ayrıca balık jelatini ile yapılıyor yani içinde sığır (hatta domuz oluyor bazılarında) yok.

Anneliği kısaca özetlemis oldun, her kelimesine katılıyorum arkadaşım

Çok iyi valla. Hemde yedikleriniz gayet sağlıklı. Ben pek yumurta yiyemiyorum maalesef. Böyle devam et :)
Yumurta normalde de çok severek yerdim, yoğurt iki hafta yiyemedim bulantidan süt içip peynir yedim onun yerine. İkiz olduğu için gereksiz yaglanmadan cok korkuyorum valla paşa paşa yiyorum protein ağırlıkli. Bu aralar da sebzelerden kötü oldum çok zorlamiyorum. Kör topal gidiyoruz işte bakalim :)

Başkalarına da o bebek değil damar atması demişler :)
Gidince ben de soracağim bir kez farklı birşey hissettim gaz bagirsak vb gibi değildi hani tirnaginizi hafifçe cildinizde gezdirirsiniz tirmalama gibi, onun içten versiyonu gibiydi 4-5 saniyelik

Gidince ben de soracağim bir kez farklı birşey hissettim gaz bagirsak vb gibi değildi hani tirnaginizi hafifçe cildinizde gezdirirsiniz tirmalama gibi, onun içten versiyonu gibiydi 4-5 saniyelik
Bebek bence o ya. Geçen hafta bol çikolatalı bişey yedim kafede. O gün sürekli oynadı. Sonradan hatırladım çikolata yediğimi hatta eminim yani o hissin bebek olduğuna

Aynen azalarak bitti son bi kac gün sadece bulandı cıkmadı ama uzandıkca gectı ben günde cıkarırdım 2kere falan sımdı bıttı sukur Allah yardımcınız olsun
Sağolasın bulansa dert bulanmasa dert evham hali var bende de şimdi niye azaldi diye Allah a emanet meleklerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…