2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğrudur her doktorun fikri başka ama bi çok kişiye veriliyo Bizararı olsa vermezler heralde canım 10larca kişi kullanıyor
Bende size verdiği d vitamininin aynısını kullanıyorum turkiyede almıştım hamile kalmadan başlamıştım hala kullanıyorum burdaki doktor hap vermişti jelatin vardı içmedim. Eczacı bana günlük 20 damla kullanabilirsin dedi bende haftalık 20 damla kullanıyorum.

Bana bir
troid
demir
omega+b12
D vitamini
Kalsiyum
Bi tane daha vitamin verdi adını unuttum sipariş verdim eczaneye toplam 6 tane ilaç kullanıcam
Canım troid için ne dedi sana Dr.
Saol canım inşallah birdaha olmaz ve hiçbir anne yaşamaz böyle şeyleri bu haftalar rahim büyümesiyle de alakalı belki dikkat etmeli
Geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın Allah

Reactions: LaL
Benimde günlük 10 damla canım aç karnına vitamin değerlerim yerlerde çıktı çünkü

Canım troid için ne dedi sana Dr.

Geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın Allah
Hap verdi Bi tane mecbur bunu kullanıcaz 1 ay Kan testi istedi ona bakmam lazım dedi geç çıkıyormuş 3 ocakta ama ben diğer kontrolde göstericem düzelmezse doğum sonuna kadar hap dedi anca mg değiştiririm dedi

Hap verdi Bi tane mecbur bunu kullanıcaz 1 ay Kan testi istedi ona bakmam lazım dedi geç çıkıyormuş 3 ocakta ama ben diğer kontrolde göstericem düzelmezse doğum sonuna kadar hap dedi anca mg değiştiririm dedi
Benimde içim rahat etmiyor bu dr ilaç başlama taraftarı değil hayırlısı bakalım. Ben d viti iki dilim portakalın suyunu sıkıp içine damlatıp içiyorum canım deneyebilirsin kolay oluyor

Maşaallah güzel besleniyorsun.Darisi basima.Sadece iki gündür çok az yemek yiyebiliyorum.

Maşaallah güzel besleniyorsun.Darisi basima.Sadece iki gündür çok az yemek yiyebiliyorum.
İnşallah su bulantilar tiksinmeler bir geçsin canım daha iyi besleniriz. Beslenme konusunda iradem sağlamdır şükürler olsun, birşey yenecekse yenir. Ama bu ara fazla titiz olamam birçok şeyi yiyemiyorum daha akşam yemek yiyemedim az önce eşim corbaciya goturdu

Çok geçmiş olsun kabus gibidir eminim o an. Şimdi nasılsın

Çok geçmiş olsun, artık hiçbir şey yapma. Wc dışında gerekiyorsa hiç kalkma bi müddet

Ya cidden devit kaç damla kullanicaz hiç bilmiyorum ilk hamileligimde vermemislerdi

Kızlar aylar sonra Avm ye geldim ... değişiklik oldu ,guzel oldu. Hamilelik pantolonu baktım ateş pahası 169₺ en ucuzu netten alacagım artık
Nike outlet 1 tayt aldim inanılmaz indirim vardi kalın çok rahat 100 liraya geldi indirimle ama normal tayt hamile tahtına gerek yok taytlarda
Defacto dan aldığımı 15 gün giyemedim güya 49 liraya aldim hemen dikişleri artı. Birtek lcw da güzel pantolon buldum lacivert oda 69 liraydı. Baska hicbir yerde düzgün birsey bulamadım. Böyle idare edecegim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…