Hap verdi Bi tane mecbur bunu kullanıcaz 1 ay Kan testi istedi ona bakmam lazım dedi geç çıkıyormuş 3 ocakta ama ben diğer kontrolde göstericem düzelmezse doğum sonuna kadar hap dedi anca mg değiştiririm dedi
Hap verdi Bi tane mecbur bunu kullanıcaz 1 ay Kan testi istedi ona bakmam lazım dedi geç çıkıyormuş 3 ocakta ama ben diğer kontrolde göstericem düzelmezse doğum sonuna kadar hap dedi anca mg değiştiririm dedi
Benimde içim rahat etmiyor bu dr ilaç başlama taraftarı değil hayırlısı bakalım. Ben d viti iki dilim portakalın suyunu sıkıp içine damlatıp içiyorum canım deneyebilirsin kolay oluyor
Tuzu azalttım, şeker beyaz un haftada 1 bile agzima surmuyorum zaten tiksindim. Sabah 7:30 da 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, yeşillik,domates, bir dilim tam buğday ekmek, 10:30 da bir meyve iki ceviz, öğlen bir tabak etli veya tavuklu yemek canım isterse corba, 16:00 gibi bir bardak yoğurt veya bir bardak süt bir meyve,akşam bol yeşil salata yemek 1 dilim tam buğday ekmek, 21:30 gibi de bir meyve az leblebi iki ceviz veya bir bardak sut
İnşallah su bulantilar tiksinmeler bir geçsin canım daha iyi besleniriz. Beslenme konusunda iradem sağlamdır şükürler olsun, birşey yenecekse yenir. Ama bu ara fazla titiz olamam birçok şeyi yiyemiyorum daha akşam yemek yiyemedim az önce eşim corbaciya goturdu
Kızlar çoğunlukla kasık ağrısı şikayetleri okuyorum, iki gün süren kasık ağrısı ve bıçak saplanırmış gibi hislerden sonra dün akşam yoğun ve ciddi bir kanama ile hastaneye gittim.. bebeklerden birinin plesantası aşağıda olduğu için kanama oluyormuş rahim büyüdükçe yukarı çıkmasını bekleyeceğiz.. Allah kimseyi korkutmasın insan çaresiz kalıyor
İyi akşamlar kızlar. Dün akşam ömrümden ömür gitti. Bi evi süpüreyim dedim demez olaydım anında kanama başladı. Hemen acile gittik. Tabi yolda eşimden fırçamı da yedim ben sana yapma demiyormuyum diye söylendi. Acilde doktor hemen usg ile baktı çok şükür bebekte bişey yokmuş. Progestana devam edeceksin dedi. Düşük tehlikem devam ediyormuş. Kendi doktorum 1 hafta önce muayenede bıraktırmıştı progestanı kanamam yok diye. Neyseki şimdi kesildi kanama ama çok korktum. En acilinden de 8 ocakta özel hastaneye randevu alabildim. Özelde iyice incelerler değil mi malum devlette 30 sn sürdü bebek iyi mi iyi o kadar
Benimde içim rahat etmiyor bu dr ilaç başlama taraftarı değil hayırlısı bakalım. Ben d viti iki dilim portakalın suyunu sıkıp içine damlatıp içiyorum canım deneyebilirsin kolay oluyor
Nike outlet 1 tayt aldim inanılmaz indirim vardi kalın çok rahat 100 liraya geldi indirimle ama normal tayt hamile tahtına gerek yok taytlarda
Defacto dan aldığımı 15 gün giyemedim güya 49 liraya aldim hemen dikişleri artı. Birtek lcw da güzel pantolon buldum lacivert oda 69 liraydı. Baska hicbir yerde düzgün birsey bulamadım. Böyle idare edecegim şimdilik