Kizlar ikili tarama testimi almaya gttgimde borde muayene olaym dedim yeni yilda guzel bir haber aldim 13+5 olmusuz doktorumuz erkek dedi sukurler olsun rrabbim isteyen herkese nasip eylesin
Yeni yılin ilk kontrolü bizden sanırım :) 14+2 de bir kız bebeğim olacağını öğrenmiş oldum nasipse :) bir öncekinde erkeğe benziyor demişlerdi ama tutmadı, kız kesin dediler :)
İlk üç ay geçsin rahat edeceksin dediler. Üç ay bitti şimdi de idrar yolu enfeksiyonu mahvetti beni. Ağrım çok fazla. Ben bulantılardan pek su icememistim. Herhalde o tetikledi.
Benim bu 3. Hastalığım önce boğazlarım şişti grip oldum sonra öksürük ilaç almamıştım Canım gebelik başından beri antibiyotik farz oldu geçmicek yada tekrarlicak belli oldu çünkü
@deeploneliness canm merhaba iyisin insallah dun doktorm erkek yogunluklu ben erkek dyorm dedi yine 2 hafta sbra gel tkrar bakalim dedi ozelde bu cuma randewum var bakalm buda erkek derse oyle baslicam hazirliklara insallah sende tkrar bakarmsn resme 13+5 net demdgi icin icimde bir upte kaldi sevinemedm bile acaba yanilmismidir dyorm inanamadim
@deeploneliness canm merhaba iyisin insallah dun doktorm erkek yogunluklu ben erkek dyorm dedi yine 2 hafta sbra gel tkrar bakalim dedi ozelde bu cuma randewum var bakalm buda erkek derse oyle baslicam hazirliklara insallah sende tkrar bakarmsn resme 13+5 net demdgi icin icimde bir upte kaldi sevinemedm bile acaba yanilmismidir dyorm inanamadim
15. Haftanın atraksiyonu da bacak krampları sanırım birden kitlenip kalıyorum iki gündür kendimi koltuğa sandalyeye zor atıyorum. Öyle ki adım atamıyorum. Her hafta yeni birseyle karşılaşmak epey heyecanlı :))
15. Haftanın atraksiyonu da bacak krampları sanırım birden kitlenip kalıyorum iki gündür kendimi koltuğa sandalyeye zor atıyorum. Öyle ki adım atamıyorum. Her hafta yeni birseyle karşılaşmak epey heyecanlı :))
Herkese merhaba.Bende temmuz annesi olucam Allah kısmet ederse.13 haftalık olduk bugün. Geçen hafta kontrolüm vardı 12+2 günlükken.nub teorisinden anlayan varsa bi yorum yapabilir mi acaba