2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim çok detaylı tahlillerimi sağlık ocağı istedi yapıldı, hatta yanımda çıktı götürdüm özele tahlile para vermedim sadece muayene verdik @Muhendisella
canım ben zaten devlete gidiyorum yani ücretsiz istemesi lazım bu tahlilleri, neyse bir sorayım bu gittiğimde

bu arada şu yatarken göğüs ağrılarıma bir çare buldum kızlar, pentide yarım atletler var fiyatı da uygun baya sütyen gibi tutuyor ve dışardan belli de olmuyor tavsiye edilir

bu arada şu yatarken göğüs ağrılarıma bir çare buldum kızlar, pentide yarım atletler var fiyatı da uygun baya sütyen gibi tutuyor ve dışardan belli de olmuyor tavsiye edilir
meme uçlarınız koyulaşıyo mu rengi benim pembemsiydi zaten beyaz tenliyim ama kahveye dönmeye başladı bide uçları çıktı iyice

Günaydın herkeze bende az önce işyerime çok yakın hastane var oraya gittim gördüm bebişişmi maşallah boyunu bile zor ölçtük kıpır kıpır durmuyor yerinde doktor bile ne kadar hareketli bir bebek bu boyunun ölçüsünü bile alamıyorum dedi neyseki zor güç aldık herşey normal dedi

Ay gerçekten mi. Ben de alayım. Sağdan sola donemiyorum ağrıdan.yarim atlet dışarıdan belli olmuyorsa çok iyi.

Bu ara benım göğüs ağrılarım çok arttı dokunamıyorum bile.. penti de en büyük beden kaç

Önceki hamileligimden fazlasıyla catlagim olmasına rağmen karnimin kaşınması normal mi??? Ve cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi yazarsa haftaya kontrolüm var ona göre umutlanayım ben de

ca
Önceki hamileligimden fazlasıyla catlagim olmasına rağmen karnimin kaşınması normal mi??? Ve cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi yazarsa haftaya kontrolüm var ona göre umutlanayım ben de
nım bence kaşıntı vücut kurumasından olabilir şu an gerilmeden kaynaklı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…