Merhaba kızlar bende yarın 3 hafta sonra kontrole gidicem en son 9 haftalıkken girmiştim.2li testimizide yapıcaz inşallah.baya zaman geçti herşey yolunda mı diye merak ediyorum cinsiyeti de öğrenirsek çok mutlu olucam
Kizlar ikili tarama testimi almaya gttgimde borde muayene olaym dedim yeni yilda guzel bir haber aldim 13+5 olmusuz doktorumuz erkek dedi sukurler olsun rrabbim isteyen herkese nasip eylesin
lavitabellamk
canım çok geçmiş olsun.Bende de var hemoroid bilirim nasıl bir ağrı olduğunu.Ilk doğumumdan sonra olmustum.Tuvalette ılık su kullan.Rahatlatır.
Çok saol canım. Ilık suda leğene otur yazıyolar da korkuyorum ayarlayamazsam diye. Şimdi orası için bir merhem aldım, onu sürmeye başladım ama korkudan 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum. Sen çıkıyor muydun hemen sonrasında? Bugün kanama biraz azaldı.korkuyorum gene kanıcak diye, daha dışarı çıkan parça da tam içeri girmedi
Kızlar benim karnım inanılmaz büyüdü. Onu takmıyorum da(bu arada 6 kilo aldım) ama akşamları karnım acaip şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum yatsam bile. Sanki sığmıyorum bedenime
Kızlar benim karnım inanılmaz büyüdü. Onu takmıyorum da(bu arada 6 kilo aldım) ama akşamları karnım acaip şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum yatsam bile. Sanki sığmıyorum bedenime
İştahın açıksa ve ikiz gebelikse :)))) 6kg fazla gibi,akşam yemegını geç yeme önerim bu olur ,geç saatte yediğimiz zaman hem rahatsız ediyor hemde sindirilmesi zor oluyor
İştahın açıksa ve ikiz gebelikse :)))) 6kg fazla gibi,akşam yemegını geç yeme önerim bu olur ,geç saatte yediğimiz zaman hem rahatsız ediyor hemde sindirilmesi zor oluyor
Yaa haklisin ama yemeyince 7 den sonra geceye dogru midem bulaniyor. Hem sinirim bozuluyor, hem korkudan gecsin diye hemen tost most bisiler yiyorum hamile kalmadan once 6 dan sonra yemegi kesmistim ben, gebersem de acliktan yemiyordum. Sanirim biraz da psikolojik simdi hemen yemege saldiriyorum
Yaa haklisin ama yemeyince 7 den sonra geceye dogru midem bulaniyor. Hem sinirim bozuluyor, hem korkudan gecsin diye hemen tost most bisiler yiyorum hamile kalmadan once 6 dan sonra yemegi kesmistim ben, gebersem de acliktan yemiyordum. Sanirim biraz da psikolojik simdi hemen yemege saldiriyorum
Bende 2 kilo aldım. 48 dim 50 oldum. Ve aynı şeyi yaşıyorum. Gece 2 de bile olsa o açlık bastırınca yemeden yapamiyorum haha . Ama zaten yıllardır böyleyim hep gece yemek yerim yani simdi sadece mide kaynaması olduğu için zor oluyor