2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim dr biraz ilaç karşıtı bir dr. Yarın olmadi baska bir dr. A soracağım ben yoksa senin kullandigim fitilden kullanayim bende çok teşekkürler geçecek gibi değil sanki bugün süt kesiği gibi oldu akintim

15. haftaya giriyorum . ve göbeğim çok çıktı :) sanki 6 aylık gibiyim . aranızda kocaman göbekli olan var mı şimdiden?
Ben ben, çok göbekliyim. Kilom alında iyi 70 kiloyum 1.80 boyum. Kızımda hamileliğimi ilk öğrendiğimde 69 kiloydum. Ama bunda göbeğim çooookkkk. yalnız değilsin

Kızlar karnınız kaçıncı haftada çıkmaya basladi ne zaman çıkmaya başlar sizce benim henüz hicbir degisiklik yok
Canım benimki kocaman. 8.Haftadan beri belli. Hamile kıyafetine geçtim.

Merhaba arkadaşlar benimde doğumum.15 temmuza denk geliyor insallah :) ilk.gebeligim ve tüp bebek le hamile kaldım. Bebeği ilk ne zaman hissederiz ve cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tam olarak :)

bende heves edıyorum ama kalkmak eğilmek yatmak bunlar beni simdiden zorlamaya başladı nefes almak falan cok yoruyo
Kızdı senin bebiş sanırımöyle hatırlıyorum.kızda göbüş daha erken cıkıyo ve buyuk oluyo .1hafta var aramızda ama bende bukadar yok bebiş erkek :)

yaaa yalnız değilmişim demek ki :) valla feci canım istedi eşime dedim migrosa falan bakacak.
Marketlerde hep var kuzum Allah'tan kolay bulunan birşey. Ve çok da faydalı :) akşam bol bol yersin inşallah :) bana aserdigim ama bulamayacağınız başka birseyi çağrıştırdığı için çok istiyorum sanırım. 4 gündür yiyorum hala da aynı tutkuyla istiyorum :))

Eşim markete gitti insallah bulur canım:) seninki erkekmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…