2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Silika akcigerlerine zararlı diyor canım vet. Benimki de çok iri ve uzun tüylü Norveç orman kedisi gomerken parmak arası doluyor kuyrugunda pek görmedim çıkınca parmaklardan saciliyor her yere. Topakli olunca delikli kurek ile temizliğini sevdim

benimde aynı eve çocuk girince bulamazsın ortadan yok oluyor ama o evde yaşayacağı için zamanla alışırlar sanırım

Kesinlikle aynı dert canım. Benimki tekir ama karışık sanırım tüyleri ve kuyruğu o kadar uzun ki. Veteriner iri bir ırk karışımı diyor. Onunda tırnak aralarına doluyor. Birde benim oğlan tuvaletten çıkarken arkasından biri kovalıyor sanki koşarak çıkıyor o paspasa falan pek basmıyor. Uçuyor resmen

Benimki de öyle bir metre zıplayıp çıkıyor :) belki iri irklar öyle yapiyordur

İnşallah evden göndermem ama naparım bilmiyorum en fazla büyüyene kadar ayrı odalar geceleri gündüzleride kontrol ki eşim diyoki belki öyle sahiplenicek ki biz yaklaşalım istemicek
Evet canım sahiplenirlerse de eşinin dediği gibi korumacı oluyorlar. Birde benimki hiç küçük bebek görmedi hep iki yaş ve üstü çocuklar da canının acıyacağını tahmin etmedikleri in kulak kuyruk çekiyorlar korkuyor haliyle o da. Bende gönderemem evden dediğin gibi kontrolcü davranışabilir ilk zamanlar

Ayyy cok sevindirik oldum birtek benmiyim acaba karnı büyüyen diye harap ediyordum kendimi sizinkilerle aynıymışım meğer
Bana da iş yerinde çok konuşuyorlardı göbeğin çok büyüdü . daha kaç haftası diye ) artık normal benim göbeğim diye azarlıyorum :))))) yukarıda 15. haftalıklar hepsi benim gibi göbekli :) rahatuım artık . beğenmeyen gitsin başkasını beğensin ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…