2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba arkadaşlar benimde doğumum.15 temmuza denk geliyor insallah :) ilk.gebeligim ve tüp bebek le hamile kaldım. Bebeği ilk ne zaman hissederiz ve cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tam olarak :)
Benimde ilk gebeliğim ve 15 temmuza geliyor doğum bebeği hissediyorum ama hergün herzaman değil çok nadir cinsiyet kesin değil hala sadece 12 haftalıkken erkeğe benziyor gibi dedi birdahada göstermedi:)

Bende hamile göbeği yok daha

İki kilo almışım totalde ama normal kilomdayım çünkü kilo vermiştim hastalıktan

Kızımda da geç çıkmıştı karnım acaba kız mı diyorum ama bunda erkek tahminleri daha fazla

Kız ise isim de bulduk ama yoruma açık bi isim olduğundan kendini bilmezler yorum yapıp canımızı sıkmasın diye paylaşmamaya karar verdik

15. haftaya giriyorum . ve göbeğim çok çıktı :) sanki 6 aylık gibiyim . aranızda kocaman göbekli olan var mı şimdiden?
Ben ben ben dr. Bile şaşırıyor ama benim sadece karnım çıkıyor.
Kizlar hersey yolunda dedi dr. Ve ikinci kızım geliyor insallah

Kızlar muayeneden çıktım. İkizlerim çok iyi şükür. Ense kalınlıkları da iyi çıktı. Biri 4.4 diğeri 4.6 cm olmuş. Maşallah kuzulara.
Hepinize masallah kızlar

Merhaba hanımlar
İkili testimiz vardı bugün, her sey yolunda çok şükür kan sonucu da 10 gün sonra belli olur dediler gerçi barkodum var kendim de takip edebilirim. Cinsiyeti bu haftalarda söylemiyorum dedi dr, terzi kendi söküğünü dikemez misali cinsiyet tahmini de yapamıyorum kendi usg fotoma :) biraz daha bekleyecegiz..

Fetal dna yaptıracak olan var mı kızlar? Ben yaptırmak istemiyorum ama ne düşünmeliyim bilemedim

Sinek isirigi gibi bir şeyler çıktı bende. Kasiniyorum. altı yedi tane oldular. Beklesem geçer mi acaba.

Ben yaptırdım canım. İkizlerde ikili test olmuyor biliyorsun...
Evet doktorumla konuştuk, ancak ben down sendromu olsa dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum. Dolayısıyla bana çok anlamlı gelmedi. Doktorum sadece down riski için yapılıyor %90-95 doğruluk payı var dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği ise %70 doğruluk payı verir dedi. Eşim de bana bıraktı bu kararı.

Canim o zaman yaptirmana hic gerek yok. Gerci bazilari alisma acisindan daha iyi olur diyorlar ama gene de en iyisini sen bilirsin. Onemli olan sizin karariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…