Merhaba arkadaşlar benimde doğumum.15 temmuza denk geliyor insallah :) ilk.gebeligim ve tüp bebek le hamile kaldım. Bebeği ilk ne zaman hissederiz ve cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tam olarak :)
Benimde ilk gebeliğim ve 15 temmuza geliyor doğum bebeği hissediyorum ama hergün herzaman değil çok nadir cinsiyet kesin değil hala sadece 12 haftalıkken erkeğe benziyor gibi dedi birdahada göstermedi:)
Kontrol iyi gecti. Ense kalinligi 1.6 cikti
Ama cinsiyeti ogrenemedik. Bagdas kurmustu acmadi bacak arasini. Doktor baya ugrasti ama en son totosunu dondu. Bir sonra ki kontrolde goruruz inşallah.
Progestani 2 den 1 e dusurdu. Bir de kan testi istedi sonucuna gore vitamin kullanip kullanmayacagina karar verecek. Yarin sabah dahiliyeye gidecektim tiroidler icin.gitmisken hepsini yaptiririm artik
Kızlar ben değişik bir moda girdim sanki hamilelik sınırsız yemek gbi yiyorum biraz da stresle başa çıkma yöntemim; 6 kilo aldım. Doğumdan sonra veririm dimi
Merhaba hanımlar
İkili testimiz vardı bugün, her sey yolunda çok şükür kan sonucu da 10 gün sonra belli olur dediler gerçi barkodum var kendim de takip edebilirim. Cinsiyeti bu haftalarda söylemiyorum dedi dr, terzi kendi söküğünü dikemez misali cinsiyet tahmini de yapamıyorum kendi usg fotoma :) biraz daha bekleyecegiz..
Evet doktorumla konuştuk, ancak ben down sendromu olsa dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum. Dolayısıyla bana çok anlamlı gelmedi. Doktorum sadece down riski için yapılıyor %90-95 doğruluk payı var dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği ise %70 doğruluk payı verir dedi. Eşim de bana bıraktı bu kararı.
Evet doktorumla konuştuk, ancak ben down sendromu olsa dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum. Dolayısıyla bana çok anlamlı gelmedi. Doktorum sadece down riski için yapılıyor %90-95 doğruluk payı var dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği ise %70 doğruluk payı verir dedi. Eşim de bana bıraktı bu kararı.
Canim o zaman yaptirmana hic gerek yok. Gerci bazilari alisma acisindan daha iyi olur diyorlar ama gene de en iyisini sen bilirsin. Onemli olan sizin karariniz