2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
biz düşündük canım kız olursa nisa erkek olursa eymen yada aren nasip olursa
Çok güzelmiş isimler. Ben de yarın ikili yaptırmaya gidecem inşallah öğrenirim. Eskiden eskiye kızım olursa Ece Miray düşünüyorum eşimin henüz haberi yok. Oğlumun adı Alparslan. Türk ismi olsun diye Çok düşünmüştük. Bartu ismi de ozamanlar Çok hoşuma gitmişti.

inşallah ama doktorlar tahmin olarak söylüyor 13. haftamın dolduğu gün gittim bana dediki kesin değil inşallah kızın olursa eşin kabul eder içinden ne geçiyosa o olsun canım hayırlısıyla

Kontrol iyi gecti. Ense kalinligi 1.6 cikti
Ama cinsiyeti ogrenemedik. Bagdas kurmustu acmadi bacak arasini. Doktor baya ugrasti ama en son totosunu dondu. Bir sonra ki kontrolde goruruz inşallah.
Progestani 2 den 1 e dusurdu. Bir de kan testi istedi sonucuna gore vitamin kullanip kullanmayacagina karar verecek. Yarin sabah dahiliyeye gidecektim tiroidler icin.gitmisken hepsini yaptiririm artik

Ayyy cok sevindirik oldum birtek benmiyim acaba karnı büyüyen diye harap ediyordum kendimi sizinkilerle aynıymışım meğer

Arkadaşlar dr gittim 15haftalık olmuşuz ama dr cinsiyetni söylemedi bir dahakine inşallah.dosya yükledim bir bakar mısınız tahminlerinizi alayım

Eklentiler

• C389DA50-03AD-4AC5-8A2C-0D68BE26A210.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 51
topaklaşan mı kullanıyosun kumu ?
Evet canım bentonit dediklerinden diğer kristal olanlar sağlıksız diyorlar
Maalesef yok canım aynı durumdayiz pas pas bile sersek yine kum geliyor
Desene bir çaresi yok
Kizlar hersey yolunda dedi dr. Ve ikinci kızım geliyor insallah
Maşallah gözünaydın sağlıkla gelsin bebeğin
Topaklanan kalın taneli kum denediniz mi
Evet canım kalın olanda daha fazla geliyor nedense. Bu ay gene inçe aldım eşim değiştirecek akşam. İnce kumdan daha memnun kaldım. Ama ikisi de geliyor sonuçta. Arka patilerinin arasına sıkışıyor sanırım

ben kristal kullanıyorum banyoda tuvaleti ve evin içine gelmiyor canım mecbur topaklaşanla baş edemedim pisipisi markasına bakabilirsin biraz tozutuyormuş o kadar

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin.

Aman kızlar dikkat edin heryer buz sabah bende hafif düştüm ya bi dizimin üstüne ellerimin üstüne .. Kayarak korkarak geldim bugün .. Çok dikkat edin mazallah
Çok geçmiş olsun. Dikkatli olmak lazım

ben kristal kullanıyorum banyoda tuvaleti ve evin içine gelmiyor canım mecbur topaklaşanla baş edemedim pisipisi markasına bakabilirsin biraz tozutuyormuş o kadar
Bakayım canım birde balkonda duruyor yani evde dursa daha beter olacak. Veterinerimiz pek sağlıklı bulmuyorum dediği için o silika kumlara hiç yanaşmadım. Cumartesi aşısı var tekrar bir sorayım olmazsa. Bir de çok uzun tüylü olunca kuyruğuyla süpürüp geliyor sanırım

bide benimkinde astım var canım evde parfüm bile sıkmayız biz o tozda onu tıkıyor o yüzden kristal birazda

bide benimkinde astım var canım evde parfüm bile sıkmayız biz o tozda onu tıkıyor o yüzden kristal birazda
Anladım canım benimki de arada hapşırır ama tabii tekir cinsine münhasır dayanıklı sanırım. İnşallah bebeklerle iyi anlaşır birde işin o kısmı var birlikte nasıl olacaklar bakalım :) biraz çocuklardan korkuyor sanki eve gelen misafir çocuklarından falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…