2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizde de bugun oldu ilk kez ama sırf yapmak içindi sanki yani benin açımdan birinci trimesterda normalmiş bu his sanırım.bir de bebeğimi düşündüğümden zarar gelecek diye kendimi veremedm sanırım.
Geçiyo canım o his Bi iki haftaya kurtulursun biz 12. Haftaya kadar sadece Bi kere olduk o kadar

Bende 11+2 haftalik hamileyim troit hastasiyim arada kalbimde fuhaf tam çarpintida degil degişik bişey oluyo hafif bazende sanki kalbim yoruluyo hareket edince kimi diyo gebelerde olur diyolar çok sitres yaptim olunca kendimi hasta hissediyorum devamlı aglıyorum

Canım ben sadece usgye göre takip ediyorum ikili test yapılmıyor zaten de ötekileri de ben istemiyorum

Oyyy yerim güzelliğe

Maşallah canım kardeş mi ikisi
Evet canım beyaz olan disi, smokinli olan erkek, 3 yıl önce daha 1 aylıkken sokaktan sahiplendik, erkek olan Metehan ı sahiplendi. Tuyunu yoluyor yine de ses etmiyor hatta bazen onune yatiyor benimle oynasın diye kız ise temkinli, senin minnos erkek, sahiplenecektir senin bebisleri

Merhaba kızlar ayy giremedim dün ateşten kendimi görmedim bugün de yata yata geçti yarından sonra final var iki haftadır yataktan kafasını kaldıramayan ben gireceğim bu sınavlara bi de hey yavrum heyy... sabahlasam yetişir mi ki diye düşünürken çalışmamak için bir bahane daha buldumBen bugün kkya girmedim deyip biraz da size takılayım dedimçalışmamak için her türlü bahane itina ile uretilir

Son düzenleme:
Biz buradayız kacmıyoruz canım benim sen sınavına çalış az kalmış son bir gayret

Bende troid ilacı kullanıyorum gebelikle beraber hayatıma girdi çarpıntın olursa beklemeden gel demişti Bi tanede kan testi yaptı ona bakmam lazım dedi henüz sonucunu almadım Bi doktora mı gitsen belki kullandığın ilacı değiştirir

Ya ben ilkinde fazlasıyla çatladım Allah affetsin bu sefer olan oldu deyip salsam kendimi kullanmasam bisey olur mu yine de kullanayim mi
Bence kullan canim, kullanmazsak da daha da catlayabiliriz, bende ilkinde kullandım baya ama iste son haftalar karnım baya büyüdü alt karın bölgesinde catlaklar var daha da olmasın diye mucadele verecegim..

Kızlar çatlak kremi vs başladınız mı
Canım bana Bi ablam var eşimin kuzeni 30 kilo almış ilk doğumunda Bi tane çatlağı yok dedi ki çatlak kremi hikaye ya bebe yağı yada saf zeytinyağı kullan görüceksin çatlağı olmicak dedi Babe Lierach kullananların yorumlarına bakıyorum ve çatlayan çok olmuş birazda genetik sanırım ben çatlağa çok yatkınım bebe yağı kullanmaya başladım

Çok güzel ya inşallah benimki de sahiplenir. Çocuklarımla birlikte ne güzel arkadaş olurlar inşallah
Ben daha başlamadım ama başlayacağım cildim cok kuruyor bu ara, kaşıntı oluyor kuruluktan
Bende çok kaşınıyorum canım aslında çatlak için bio oil aldım kaç hafta oldu açmadım bile daha bende başlayım bari üşengeçliği bırakıp

Kesinlikle genetik ama zararin neresinden donulurse kâr..

Kızlar bende hafif bir çiZgi oluştucok takmıyorum ama önlem almak istiyorum en etkilisi hangisi
En iyisini lierac falan diyorlar canım ama ben bio oil aldım fiyat olarak daha uygun içeriği daha temiz geldi bana
Canım o konuda haklılar bencede. Birazda genetik de işte insan önlem almak da istiyor. Bende saf zeytinyağı var birde bio oil aldım. Başlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…