2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar 13uncu haftaya girdim bugün ama karnında seyirme gibi bisey hissediyorum çok korkuyorum inşallah bebise bisey olmaz

İyi geceler :)
Çatlaklar büyük oranda genetik ama sonuçta sizin vücudunuz, mutlaka etki edebilirsiniz. İçerden ve dışardan nemlendirmeyi ihmal etmeyin derim.
Su içemiyorsanız bol bol salatalık tüketin, suyun katı hali gibi bir şey o da :)
Vücudunuza önerebileceğim şey, organik hindistan cevizi yağı. İlk hamileliğimde 3. Aydan itibaren her gün kullandım. Eşim artık trabsparan olcaksın sürme diyordu :)
Hiç tüylenme yapmadı ve 30 kilo aldığom halde tek bir çatlak olmadı, elbette genetik etki de var..

Bunun dışında sormak istediğim bir şey var: Nub teprisine göre doktorundan cinsiyet tahmini alan oldu mu? Tutuyo mu merak ediyorum..

Dün gördük biz de ilk defa bebeğimizi. Onca açlık, onca bulantı, 9. Haftada kesilen folik asite rağmen maşallah sağlıklı ve yerinde hiiiiiç durmayan bir bebeğim var. Allah’a çok şükür :)

Nub’a göre %70 kızımız oluyor ama kesin kızdır diyemiyoruz, halen çok erken..
Bir daha 11 Mart’ta görebileceğiz. O zaman kesinleşir artık :)

Yeni tarihimiz de 25 Temmuz olarak değişti..
Hepinizin bebişlerine ve biricik annelerine tatlı geceler dilerimm :)

Dr erkek tahmin etti ama kesin diil

Tutuyomu senin tahminler nasıl anlıyosun

Kız bebek de erkek bebek de ilk haftalarda aynı genital gelişimi gösteriyor. İkisinde de genital bölgede bir çıkıntı var..
O çıkıntının omurgaya olan açısına göre kız ya da erkek diyorlar.
Eğer paralel ise, çıkıntı aşağı dönükse kız oluyor, çıkıntı yukarı öne vs açılı ise erkek :)

Merhaba kızlar,nasilsiniz? Bebekler nasil?

Ben 14+5 oldum yani 2. Trismestere geçtik ama ben hala aman aman enerjik hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl?

Cümleten gunaydin. Ben yine sebepsiz 5 de uyandim ve dedim ki hiç bir ay beklemeye kasma kızım yapamiycaksin kendine boşa eziyet etmeden git bebeğini gör. Ve randevu aldım. Öğleden sonra inşallah 20 günlük hasreti dindirecegim :)

Günaydın canım cok iyi etmişsin bana da doktor bir ay dedi ama ben sanırım 3 hafta sonra gideceğim:)

Kızlar ben değişik bir moda girdim sanki hamilelik sınırsız yemek gbi yiyorum biraz da stresle başa çıkma yöntemim; 6 kilo aldım. Doğumdan sonra veririm dimi
Eki Görüntüle 2223732
Canım ben oğlumda 12 haftada 7 kilo almıştım toplamda ise 30 ki ben normalde hiç kilolu biri olmadım hep senin gibi zayıftım. 2 senede 26 kilo vermiştim. Veriliyor yani sıkma canını ama hamileligimin son zamanları kilo yüzünden daha da zor gecmisti

Ben de çok kilo almıştım ama çatlak yok denecek kadar az. Uni baby nin zeytinyağlı bebek yağını kullanmıştım yine onu kullanıcam

Gunaydin:) ilk bebegi ile ikinci arasinda az yas farki olan var mi? Benim su an 13 aylik kizim var yaklasik 19 ay olacak aralarinda. Biraz endise ediyorum. Tecrubeli anneler var mi

Gunaydin:) ilk bebegi ile ikinci arasinda az yas farki olan var mi? Benim su an 13 aylik kizim var yaklasik 19 ay olacak aralarinda. Biraz endise ediyorum. Tecrubeli anneler var mi
Tecrubeli degilim ama benimde 24 ay olacak aralarinda. Ama aşırı derecede mutluyum. İkiz gibi buyuyecekler ne guzel. Etrafı.a bakuyorum. Tabiki zorluklari oluyor. İkiz cocuk buyutuyor gibi oluyorsun ama 4 yasina geldilet mi otur keyfini cikar artik diyorlar.benim kizim geceleri hic uyumaz. 10 defa uyanir. Böyle oldugu icin hemen ikinciyi istedim:) ikisine ayri ayri bakmaktansa arada buyur giderler insallah.. farkindaysan bu ikinci gebelik ne kadar farkli geldi bana. Cocukla uğraşmaktan gecio hizli hizli. Sanirim doguncada oöyl olur :)

Kızdı senin bebiş sanırımöyle hatırlıyorum.kızda göbüş daha erken cıkıyo ve buyuk oluyo .1hafta var aramızda ama bende bukadar yok bebiş erkek :)

bilmiyorum kı canım son doktor erkek olabılrı dedı ben şok bugun özele gidicem kesinleşir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…