2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım bence kedi ile sorun yasamazsınız onlar her seyin seyin farkındalar, bio oil i ben ilk zamanlar kullanmistim memnundum, sonra hindistan cevizi yağı kullandım bir sure ama en etkilisi ve cildi rahatlatanı soguk sıkım kakao yagi biraz zahmetli eritmesi filan ama deger

Birazda dengeli yavaş kilo almak önemli ayda 1 kilo alsak ne güzel olur

Bana da bgn hemşire ablamız garmastan diye göğüs ucu kremi önerdi bir yandan başla çok faydasını göreceksin dedi ama erken mi bilemedim
Benim göğüslerimde kaşınıyor başlamak lazım galiba erken değil. Hiç kilo da almadım aksine verdim ama neden böyle anlamadım

Bikini giymeyi seviyorum ya umarım çatlamayız
Benim ergenlikten ust bacak kısmında catlak vardı annemin de cok olmasa da hamilelik donemi çatlağı var az cok tahmin ediyordum catlatacagimi, alt karinda oldugu icin hala daha rahatim mayo bikini konusunda saklayabiliyorum ama iste bu yaglanma olayi sadece karın degil bel cevresi, popo üst bacak hatta gosgusleri bile kapsıyor her yerden catlayabiliniyor simdilik belki karın bolgesi icin yeterli olabilir krem yag vs. ama ilerleyen donem yagli gurescilere donusebiliriz :)

Canım Bi araştır istersen meme ucuna masajı önermiyorlar doğumu tetikliyomuş ben kullanmicam son aya kadar o yüzden
Doğru o kısmı da var ama çok ovalanıp masaj TArzı yapılmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum. 2. Gebeliğinde kullanmış kendisi çok memnun kalmış 1. De mahvolmuştum emzirirken diyor

İnşallah canım dediğin gibi çok hisli oluyor kediler benimkilerinde resimlerini atarım inşallah koyun koyuna. Kakao yağına baktım da dediğin gibi eritmek mesele diye vazgeçtim

Gündüz de sürüp giyinip işe gidilmez ki ben rahatsız oluyorum o ıslaklık hissi evet arkadaşımın mesela karnı dümdüz Bi çatlak yok ama memikler yandan çatlamış önemli olan karın ve üst bacaklar benim için he çatlarsan da bebişimin canı sağolsun lazer falan hallederiz

Doğru o kısmı da var ama çok ovalanıp masaj TArzı yapılmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum. 2. Gebeliğinde kullanmış kendisi çok memnun kalmış 1. De mahvolmuştum emzirirken diyor
Aynen belki kulak pamuğuyla yada normal pamukla tompon hareketlerle olabilir mantıklı son ay masaja abanırız artık

Ay benimde öyle dökülğyorum pul pul yine bugün ağda yaptırdım ter attım resmen kuru cildim derim geliyo bildiğin
Bacaklarım bile pul pul dökülüyor canım dediğin gibi ağda aslında ölü deriyi atmaya bire bir

Biraz ırsi biraz yapısal

Annemde yok bendede olmadı ama kardeşimde oldu çatlak
Doğal yağlar ve kapsüllerden bir karışım kullandım ben ilkinde

Ama bu tür yağlar %90 tüylenme yapar şaşırmayın sonra
Kar zarar hesabı yapımca tüyü tercih ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…