Seninkine yorum yapmış mıydım canım? Tutanlar var bazilarını anlayamıyorum usg net değil haftası yeterli degil vs. Ben kemik yapisina göre yorumluyorum
Tecrubeli degilim ama benimde 24 ay olacak aralarinda. Ama aşırı derecede mutluyum. İkiz gibi buyuyecekler ne guzel. Etrafı.a bakuyorum. Tabiki zorluklari oluyor. İkiz cocuk buyutuyor gibi oluyorsun ama 4 yasina geldilet mi otur keyfini cikar artik diyorlar.benim kizim geceleri hic uyumaz. 10 defa uyanir. Böyle oldugu icin hemen ikinciyi istedim:) ikisine ayri ayri bakmaktansa arada buyur giderler insallah.. farkindaysan bu ikinci gebelik ne kadar farkli geldi bana. Cocukla uğraşmaktan gecio hizli hizli. Sanirim doguncada oöyl olur :)
Ya ben de inanamiyorum masallah diyim rahat geciyor bu gebelik ama bebekle ugrasmaktan kendimi dinleyemiyorum herhalde :)) insallah dogumdan sonra da boyle olur. Kizim ilk dogdugunda 3 ay uyumamistik.. insallah yeni bebek daha sakin olur. Ikiz gibi buyumeleri guzel olacak gercekten buyudukce arkadas olacaklar olumlu yanlarina bakmak lazim
Ay ne güzel yaa :) ben henüz tekme falan hissetmiyorum büyük ihtimal çünkü sürekli gazım var karnımda sürekli bir gaz donmesi var bisey anlamıyorum pek bide ilk olunca daha zormuş anlaması
Kızlar ben değişik bir moda girdim sanki hamilelik sınırsız yemek gbi yiyorum biraz da stresle başa çıkma yöntemim; 6 kilo aldım. Doğumdan sonra veririm dimi Eki Görüntüle 2223732
Merhaba @deeploneliness bizimkine de bakar misin bu küçük cinsiyeti ne olabilir? Doktor bakarken "she" dedi ama emin değilim sordumda bisey demedi söylemesi yasak "she" kadınlara hitap etmek icin kullanılır İngilizce
Tecrubeli degilim ama benimde 24 ay olacak aralarinda. Ama aşırı derecede mutluyum. İkiz gibi buyuyecekler ne guzel. Etrafı.a bakuyorum. Tabiki zorluklari oluyor. İkiz cocuk buyutuyor gibi oluyorsun ama 4 yasina geldilet mi otur keyfini cikar artik diyorlar.benim kizim geceleri hic uyumaz. 10 defa uyanir. Böyle oldugu icin hemen ikinciyi istedim:) ikisine ayri ayri bakmaktansa arada buyur giderler insallah.. farkindaysan bu ikinci gebelik ne kadar farkli geldi bana. Cocukla uğraşmaktan gecio hizli hizli. Sanirim doguncada oöyl olur :)
Bende bu yüzden keşke daha erken olsaydı rahatlamadan ikisinin zorluğu birden çıkardı diyorum benim kızım 2,5 yaşında 2 yaştan sonrası düzen ve rahatlık anlamında kesinlikle daha iyi ilk 2 yil uykular zaten bitik ilk çocuğu olacaklar bunu bı düşünsün :)
İyi geceler :)
Çatlaklar büyük oranda genetik ama sonuçta sizin vücudunuz, mutlaka etki edebilirsiniz. İçerden ve dışardan nemlendirmeyi ihmal etmeyin derim.
Su içemiyorsanız bol bol salatalık tüketin, suyun katı hali gibi bir şey o da :)
Vücudunuza önerebileceğim şey, organik hindistan cevizi yağı. İlk hamileliğimde 3. Aydan itibaren her gün kullandım. Eşim artık trabsparan olcaksın sürme diyordu :)
Hiç tüylenme yapmadı ve 30 kilo aldığom halde tek bir çatlak olmadı, elbette genetik etki de var..
Bunun dışında sormak istediğim bir şey var: Nub teprisine göre doktorundan cinsiyet tahmini alan oldu mu? Tutuyo mu merak ediyorum..
Dün gördük biz de ilk defa bebeğimizi. Onca açlık, onca bulantı, 9. Haftada kesilen folik asite rağmen maşallah sağlıklı ve yerinde hiiiiiç durmayan bir bebeğim var. Allah’a çok şükür :)
Nub’a göre %70 kızımız oluyor ama kesin kızdır diyemiyoruz, halen çok erken..
Bir daha 11 Mart’ta görebileceğiz. O zaman kesinleşir artık :)
Yeni tarihimiz de 25 Temmuz olarak değişti..
Hepinizin bebişlerine ve biricik annelerine tatlı geceler dilerimm :)