2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

hayırlısı olsun canım, bizim de hiç sapmadı ilk tahminler..

Insallah cikar canim.

QUOT="Meylen, post: 58654318, member: 904213"]Kızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Nerden ne almalıyız nasıl bişey almalıyız acaba ?
Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:
Eki Görüntüle 2228362 [/QUOTE]
Heh işte katlanır dediğim buydu canım nasıl yorumları ben daha bakmadım

Antibiyotik ve aşı uygulamasının sakıncası nedir, herhangi bir enfeksiyon durumuna karşı kullanilmasi gerekmez mi zaten? bir de devlet hastanesinde dogum yapmama ragmen kordonunu gec kesmelerini soyledim ve gec kestiler.. Ebelerin dogum yaptırmasında sakinca yok zaten drun mudehalesi gerekli durumlarda olmalı, ebe bu dogurtmali ama Turkiye de ev icin sistem yok kayıtlar hep hastanede tutuluyor, sizin hamilelik takip sureci de hastanede, su an ebeler tarafından takip yapilmiyor, dogum sirasinda bebegin başına bir is gelse mesela solunum problemi hastane ev arası mesafe, hastane ekipmanin hazir olmasi vs hep risk. Oysa dogal doğumu (normal demiyorum) destekleyen drlar oldukça fazla. Herkesin görüşüne saygım var ama bana göre riskli bir durum. En azindan Türkiye icin.

@Meylen kendimi sigortalı olarak gösterdim dayımın otelinde , şu an riskli diye çalışamam zaten ama doğumdan sonra çalışacağim
Şöyle bir şey var 90 gun olarak sigortalı olarak göstermek lazımmış ,bekarken 6 yıl hastNede çalıştım evlendikten sonra bıraktım. Tarım sigortası ödedim, doğum parası almak içinde sigortalı iş buldum
Alabilirim değil mi

Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:
Eki Görüntüle 2228362
Heh işte katlanır dediğim buydu canım nasıl yorumları ben daha bakmadım[/QUOTE]
Yani hamilelik bloglarında falan katlanabilir alın yazıyordu(bizim ev de büyük değil, yer sorunum var). Marka için de iyi bir marka diye okudum ben. Jokerde de satılıyor aynı ürün ama hepsiburadada daha ucuzdu, şimdi bakıyorum hepsiburadaya tekrar, ben alınca benim aldığım fiyata kalmamış. Genede hepsiburada, mağazalardan daha ucuz geliyor bana(birsürü satıcı oluyor çünkü). İstiyorsan modellere ve yorumlara bak ordan, çok aydınlatıcı oluyor

Yaaaa çok güzel ama ilk doğum için cesaret edemem

Heh işte katlanır dediğim buydu canım nasıl yorumları ben daha bakmadım
Yani hamilelik bloglarında falan katlanabilir alın yazıyordu(bizim ev de büyük değil, yer sorunum var). Marka için de iyi bir marka diye okudum ben. Jokerde de satılıyor aynı ürün ama hepsiburadada daha ucuzdu, şimdi bakıyorum hepsiburadaya tekrar, ben alınca benim aldığım fiyata kalmamış. Genede hepsiburada, mağazalardan daha ucuz geliyor bana(birsürü satıcı oluyor çünkü). İstiyorsan modellere ve yorumlara bak ordan, çok aydınlatıcı oluyor[/QUOTE]
Tamam canım Onada Bi bakayım belki indirimde yakalarım benzeri e bebekte 169 TL şuanda

Bugün kendi doktoruma gittim kotrolüm vardı o da kız gibi dedi bakalim obur ay netlesirmis kiz da olsa erkek de olsa saglikli olsun da insan merak ediyor :)

Evet canım alabilirsin doğumda 90 gün yeterli normal rapor 120 gün mayısı da bitirip öyle rapor al olur mu garanti olsun 32. Haftada çalışabilir raporu 35te de normal doğum raporunu başlattır

Evet canım alabilirsin doğumda 90 gün yeterli normal rapor 120 gün mayısı da bitirip öyle rapor al olur mu garanti olsun 32. Haftada çalışabilir raporu 35te de normal doğum raporunu başlattır
Tamam canım çok teşekkür ederim. 37.de verilmiyor muydu çalışamaz

Antibiyotik bit yetişkin için bile zararlı ve mecbur kalkmadıkça kullanılmamalı. Bebeğim karnımda iken bana sırf tedbir olsun diye verilmesini istemem.
Ben Hollandada doğup büyüdüm bana evde doğum normal geliyor:) Orda da evde doğum yapan ebelerin yanında atıyorum solunum cihazi ya da şok cihazı vs yok sadece doppler ve kontroller için kullandıkları aletler var. Zaten normal ilerleyen doğumda (sancılar yavaş yavaş sıklaşıyor, açılma normal şekilde ilerlior kanama yok vs) bebeğe birşey olma ihtimali çok çok küçük. Ama anlıyorum kaygını. Saygı duyuyorum ne deyim :) Inan ebem cok tecrübeli ve gerekirse bebek gelmeye başlamadan önce bile yollar hastaneye. O konuda rahatım.

Yaaaa çok güzel ama ilk doğum için cesaret edemem
Ilk doğumda aslında niyetimiz öyle değildi ebeyi destek olsun diye çağırdık geldi ve bebek tersti, o da muayene eder en doğru zamanda hastaneye yollar diye çağırdık ama ebe bir baktı ki bebek zaten çıkmak üzere, orda hemen doğdu Yoksa hastanede bebek ters die sezaryen olmaya gidiyordum yani ama Allahtan bebek ufakmış ve çıkıverdi doğumdan sonraki sabah hemen görürdük doktora herşey yolundaydı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…