2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Küvet filesi neredeyse hepsinde var canım benim sormak istediğim ayaklı ayaksız plastik mi katlanır mı
Bizim oglan ilk yıkanırken ve sonrasında küvet filesinde yaygariyi koparinca ben hep kuvetin altina katlanmis havluyu koyup tek başına yikadim, plastik ayaksız alttan akıtma yeri olan küvet kullaniyoruz en başından beri.. Bazen de banyo oturagına oturtuyoruz

Benimkiler henüz bilmiyor kardeşleri olacağını biraz daha zaman geçsin diyorum

Aynen 20.haftada yapiliyor tatlim

canım sen cinsiyetini merak ediyordun belki önce yazdın ama Ben görmedim nedir cinsiyeti?

Benim adım da Hilal kızım Dolunay :) Eşim daha evlenmeden bir kızımız olsun adı Dolunay olsun Hilal'im annelikle tamamlansın demişti. Bana da hep dolunay gözlüm der bayılırım

çok romantik bi eşin var anlaşılan.. edebiyattan anlıyor galiba şanslısın..

Son düzenleme:
biz de bi küvetle iki yaş aralıkta çocuk yıkadık sonra kırıldı attık geri dönüşüme. yine aynı tarzda yerde fileli beyaz renk plastik bir küvet almayı planlıyorum.
Bir de oto koltuk eskittik. yeni oto koltuk alırız. ilk zamanlar için süslü beşik bebek arabası ve mama sandalyesi ise var. sonra direkt normal tekli yatakta yatırmaya başlarız inş..

Evet küvet içi köpüklü yatak diye de geçiyo file istemezse ondan alırım canım olmadı çok sağol

8 sene oldu zamanla romantiklik azalsa da düşüncelidir Allah için :)

Aramızda ebe var mı bılmıyorum ama acıkcası ben de Turkıye de sadece ebenın oldugu doktorun bulunmadığı bir ortamda dogurmak istemem

İyiymiş canım o zaman ben de oyle almıstım 90 falandı sanırım ama a101 baya uygun o da seffaf ve takımı en fazla 40 liradır
Ama işte malzemesi ne para sıkıntı değil direk plastikse alamam bunda kanserojen madde yok en azından içim rahat eder =)

Ama işte malzemesi ne para sıkıntı değil direk plastikse alamam bunda kanserojen madde yok en azından içim rahat eder =)
A101ınkı de iyi plastık diye bılıyorum canım bakmak lazım dedıgım gıbı ben de babyjem aldım ama arkadaslarım hep a101den aldılar o donem

İyi akşamlar herkese.Netimde sıkıntı olduğu için bir suredir girememiştim.Salı günü Dr um cinsiyetine kıza benzettim dedi.20 gün sonra gel netleşir dedi.Oğlumda da erkeğe benzettim demişti sonraki haftalarda erkek olduğu kesinleşmişti.Bu da öyledir inşallah hayırlısıyla.

Benim ebem de diplomalı ebe ve yıllarca hem hastanede hem çeşitli kırsal bölgelerde çalışmış, evde doğum hala var Turkiyenin bazı bölgelerinde ve yasadışı bir durum değil, evde doğurmak yasak değil.

Evet yakın cevremde sık duydum daha geçen sene eltimin bebeğini hastanede doğumdan sonra alıp götürmüşler kaynım tesadufen rastlamış aşı yapnak üzerelerken yani evet sormadan yapılıyor aynı şekilde serumdan antibiyotik de sancılı anneye sorarak vermiyorlar sormadan veriliyor. Yani bazı şeyleri iddia ediyorsam herhalde uydurmuyorum :) belki her hastane öyle değildir ama herkes özel hastaneye gidemiyor ve devlette de durumlar içler acısı.
Kimseyi eleştirmiyorum herkese saygı duyuyorum bu benim görüşüm.

Son düzenleme:
Haha geçen doktorda duydum böyle birşey. Kız kardeş tutturmuş, ismini dünya istiyorum diye, anne ve baba ikna edemeyince mecbur dünya koymuşlar:)

Ayrıca ardayı ben de düşünmüştüm, çok güzel bence de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…