2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O tamam file Allahın emri e bebekte katlanır Bi bebek küveti gördüm mesela kullanışlı olur mu ayaklı mı almalı plastik mi onları merak ediyorum ben

Gerçekten büyük cesaret pek kimsenin göze alamayacağı bir durum ama daha önce yaşamışsınız tecrübelisiniz tabi :)

Bahsettiğiniz ülkelerde ebelik sistemi var ve o ebeler özellikle evde doğum yaptırabilmek için ciddi eğitimler almış, sertifikalı ve hastanelerle de anlaşmalı ebelerdir. Her şey kayıt altında olur ve o sisteme göre ebeler sizin doğum sancinizin başladığı zaman dilimi, doğumunuzun aşamaları, saat kaçta gerçekleştiği, bebeğin cinsiyetine kadar herşeyin yer aldığı bir rapor sunar. Dolayısıyla YASAL bir uygulamadir. Hiç-bir istismara ve riske açık değildir. Turkiyede böyle bir sistem yok. Lütfen kiyaslamayin

Benim annem de abimi evde doğurmuş ve ikisi de ölüyormuş, hastaneye zor yetiştirmişler. Eskiden anne bebek ölümlerinin sebeplerine bakıldığında aslında çok basit müdahalelerle kurtulabilecek vakalar.

Son olarak, hastanelerde bebeğe sizin ya da eşinizin imzası olmadan iğne bile yapılmaz. Size serum verilmesinin sebebi de ağrılarınız icindir, istemezseniz zorla yapmazlar

O tamam file Allahın emri e bebekte katlanır Bi bebek küveti gördüm mesela kullanışlı olur mu ayaklı mı almalı plastik mi onları merak ediyorum ben
Ben klasik giderli bi küvet almıştım kirli suyu tahliye etmek kolay oluyor.zaten bebek ne kadar kirlenecek 5 dk da yıkayıp çıkıyorsun bir süre sonra da sığmıyor zaten küvete kucağıma alıp yıkıyordum ama hevesin kalmasın hangisini beğenirsen onu al derim canım

Çok teşekkür ederim kullanışlı olması önemli şekilci değilim küvet yani ben rahat edeyim bebeğim rahat etsin sanırım setlerden alıp iyi Bi köpüklü file almak mantıklı

Bu arada bu sadece saglik meselesi değil arkadaşlar. Evde dogum yapmak bizim ulkemizin sartlarinda ozenilecek bir durum degil . Matilda için asla söylemiyorum ama bu şekilde gizli saklı doğurulup birilerine evlat verilen ya da satılan ya da farklı şekilde yokedilen yüzlerce bebek var. Bu ayrıca adliyelik bir vaka sadece sağlık meselesi değil!!! O çocuğu kayıt altına almasanız devlet nerden bilecek sizin doğum yaptığınızi? Çocuk hakları gereği bu yasal bir durum degil

Benim yakınında böyle bir şey duysam anında şikayet ederim kimse kusura bakmasın

Benimki normal tıpalı kuvetti. Katlanabilir olması yer tutmaması açısından avantajlı olabilir ama ayaklı olup olmamasının bir avantaj olabileceğini dusunmuyorum

Ben tipasini bile hiç kullanmıyordum. On dakikada anca bosaliyor, onu mu bekliycem. Kendim boşaltıp temizliyordum küveti:))

Katlanabilir küvet dediğin gibi yer açısından ayaklı küvette bel açısından ama dediğinde haklı 10 15dakikada yıkayıp çıkılıyor yerde veya yüksekte farketmez o yüzden

Katlanabilir küvet dediğin gibi yer açısından ayaklı küvette bel açısından ama dediğinde haklı 10 15dakikada yıkayıp çıkılıyor yerde veya yüksekte farketmez o yüzden

Oturarak daha rahat yıkarsın. Küçücük bebek beli çok zorlamiyor bir de cok kisa suruyor zaten

Insan alırken her şeyi düşünüyor da kullanırken tum o özellikler önemini yitiriyor :)

Oturarak daha rahat yıkarsın. Küçücük bebek beli çok zorlamiyor bir de cok kisa suruyor zaten

Insan alırken her şeyi düşünüyor da kullanırken tum o özellikler önemini yitiriyor :)
Haklısın doğru ama ihtiyaçlarımız elimden geldiğince kullanışlı olsun istiyorum amacım görseli güzel olsun değil inanki =)

Insallah canim. ALLAH razi olsun beni rahatlattigin icin. Beklemekten ve dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden

Insallah canim. ALLAH razi olsun beni rahatlattigin icin. Beklemekten ve dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden
Canım benim de aşağıda rahim ağzına yakın ama seninki gibi kapatmış değil ve koyu renkli kanamalarım devam ediyor bebek büyüdükçe plasenta çıkacakmış inşallah. Erken doğumla ilgili birşey söylemedi doktorum sadece dinlenicem bol bol

Ben gittim doktora...nasil özlemişim minigimi gerçi ilkten sırtı dönüktü ama ensesi sırtı da çok güzel ki kendi doktoruma gidemedim başka bi ilçedeyim somestrdan dolayı anneme geldik ama doktora 5 yıldız verdim...16 haftadan önce cinsiyet söylemezmiş arkasından konuşan çok....Ama bana kıza benziyor dedi bacak arası boştu...Inşallah değişmez nasıl mutluyum bu benziyor lafına bile hayran kaldim

Benim oğlumun adı da Alparslan, eşim de Selçuk ben de Hilal. Üçümüzün adı da bi parağrafta geçiyor Selçuklu sultanı Alparslan işte Hilal tekniğiyle savaşını kazandı diye.
Benim adım da Hilal kızım Dolunay :) Eşim daha evlenmeden bir kızımız olsun adı Dolunay olsun Hilal'im annelikle tamamlansın demişti. Bana da hep dolunay gözlüm der bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…