2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün gittim sağlık ocağına arkadaşın dediği gibi aç gelinecekmis:))) saat 9 olsa gitsem gelsem de bi doysam aşırı ama aşırı acıkıyorum surekli tatlı yemek istiyor canım gün içinde 4-5 kere çikolata yemeden olmuyor kaşık kaşık yediğim reçeller hariç bakalım bugün gorucez herşey yolunda mı

Geçmiş olsun canım ya, yakında düzelirsin inşallah. Ne çektik be ben de az bişiy yemek yiyeyim, yeminle helyumla şişiriyorlar sanki :):):) yakında uçucaz :):):) Kilom da aynı ama karnım ben burdayım diyor :)

Kızlar uyuyunca sol tarafınıza mı yatıyorsunuz
Ben ikizlere haksızlık olmazın diye biraz sağ, biraz sola dönüyorum Ama sola dönüp cenin pozisyonunda yatmak en sağlıklısı galiba, ilk hamileliğimde doktorum böyle söylerdi

Kızlar karnıma ikizler burdalar yazıp gezecem artık :):) Toplu taşımada hiç yer vermiyorlar Karnımı şişirip duruyorum, gözlerine sokuyorum yok yer vermiyorlar
Gençlerin yanına git izin iste canım

Benim tek ama
ben hemen elimi karnima koyup başina dikiliyorum ben oturabilirmiyim diyorum

Otobus,metrobus ani fren yaparda bişey olur diye çok korkuyorum

Sağol cnm işte Allahın yardımı yoksa ben özel bir çaba göstermedim:) Valla dediğin gibi olsa ne iyi olurdu. O zaman eminim daha fazla anne cesaret ederdi.
Ne güzel çok rahat bı doğum gecirmissin umarım herkesin de çok kolay olur benimki sezeryanla olacak

Kızlar karnıma ikizler burdalar yazıp gezecem artık :):) Toplu taşımada hiç yer vermiyorlar Karnımı şişirip duruyorum, gözlerine sokuyorum yok yer vermiyorlar

geçen gün çok komik bi olay yaşadım boştu koltuk gittim oturdum 4 durak falan gidip inicem oturmasamda olurdu yani ama boştu ve otrdum
bi tane amcaya yer verdiler ve oturdu ki Allah yukarda görsem gene kalkıp verirdim sonra adam drup dururken genç sen neden oturuyosun ben engelliyim burda ayakta hastalar var dedim ki amca 1. hamileyim oturmak benimde en doğal hakkım 2. bu saatte otobüsler dolu oluyor işe gitmiyosunuz işten gelmiyosunuz iş saatinde binmeyin 1 saat önce binin bunlar olmaz dedim . Bi tane teyzede belki hastaneden geliyoruz dedi teyze kusura bakmada kimse salak değil elinde 6-7 poşet var alışverişten geldiğin belli hastane deme bu saatte hastane kalmaz dedim sustu. Arkadaş saat 6da senin ne işin var gezmeye gidiyolar yok ben yaşlıyım yok ben hastayım sonra

Çok nadir otobüse biniyorum sürekli biniyosanız Allah yardımcınız olsun ben kavga ederim yani

Kesinlikle öyle insanı ekstra geren birsey

Kaç kilo aldın

Arkadaşlar Merhaba ben dün tepecik kadın doğumda Nifty testi yaptırdım ücretsiz olarak. İzmir de olup da bu testi yaptırmak isteyenlere ne yapmaları gerektiğini anlatabilirim.

Günaydınlar, dün yeni doktoruma gittim. çok şükür memnun kaldım. detaylı bir ultrason muayenesi geçirdim göz merceklerine bile baktı doktor. diğer doktoru bıraktığımız için eşimde bende çok memnun olduk. cinsiyeti de kesinleşti. benim de oğlum olacak. şehzade anası olucam diye geziyorum :) listeye de ekleyebiliriz kubra5505 .
kilo bende hiç almayanlardanım ama göbek artık belli görenler soruyor zayıf olunca çabuk belirginleşti gibi düşündüm. doktorda kilo almamak en iyisi dert etme kilo çok alanlarda daha çok sorun yaşıyoruz üzülmeni gerektirecek bir şey yok dedi. bu dönemde 10 kilo da verebilirsin üzüntü yaşama dedi. benim gibi dert edenler varsa kilo işini problem etmek iyi değilmiş. hatta sıkıntı stres plesantayı etkiliyor ve olumsuz etkilenen plesanta iyi süzgeç görevi görmez bebek zayıf kalır dedi. 3 kilo alırsın 2si bebeğe gider 20 kilo alırsın yine 2si bebeğe gider bunu plesanta sağlar. sen iyi olursan oda iyi olur dedi. stres sıkıntıdan uzak yaşamak bu yüzden önemli dedi. keyifli mutlu bir süreç geçirelim inşallah.

Günaydın 3lu tarama yaptıracak mısınız kızlar? Yaptıracaksanız da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…