ben arkadaşlarıma sordum 2li test iyi çıktıysa gerek yok 3lu teste dediler onlar yaptırmamış doktor da yaptırmak gerekiyor gibi bir şey söylemedi. yaptırmayı düşünmüyorum.Günaydın 3lu tarama yaptıracak mısınız kızlar? Yaptıracaksanız da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgisi olan var mi?
Bugün kendi doktorum da kız gibi dedi obür ay netlesir dedi :) bakalım nasip
bence bebek bendede cimciklikleme hissi gibi bi his oluşuyor kısa süreli artık tekme atsa sıpalarKızlar dün gece uzandım uyuyacagım karnımda sanki kelebekler geziyor, böyle seğirme gibi çok guzeldi 15 dakıka böyle devam ettı bebek miydi acaba
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin oğluşunnnnGünaydınlar, dün yeni doktoruma gittim. çok şükür memnun kaldım. detaylı bir ultrason muayenesi geçirdim göz merceklerine bile baktı doktor. diğer doktoru bıraktığımız için eşimde bende çok memnun olduk. cinsiyeti de kesinleşti. benim de oğlum olacak. şehzade anası olucam diye geziyorum :) listeye de ekleyebilirizkubra5505 .
kilo bende hiç almayanlardanım ama göbek artık belli görenler soruyor zayıf olunca çabuk belirginleşti gibi düşündüm. doktorda kilo almamak en iyisi dert etme kilo çok alanlarda daha çok sorun yaşıyoruz üzülmeni gerektirecek bir şey yok dedi. bu dönemde 10 kilo da verebilirsin üzüntü yaşama dedi. benim gibi dert edenler varsa kilo işini problem etmek iyi değilmiş. hatta sıkıntı stres plesantayı etkiliyor ve olumsuz etkilenen plesanta iyi süzgeç görevi görmez bebek zayıf kalır dedi. 3 kilo alırsın 2si bebeğe gider 20 kilo alırsın yine 2si bebeğe gider bunu plesanta sağlar. sen iyi olursan oda iyi olur dedi. stres sıkıntıdan uzak yaşamak bu yüzden önemli dedi. keyifli mutlu bir süreç geçirelim inşallah.
Günaydın 3lu tarama yaptıracak mısınız kızlar? Yaptıracaksanız da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgisi olan var mi?
Canım pek binmem ama hamileyse hamile bana mı sordu çocuk yaparken yaptığı gibi tasisin diye düşünenler bile var vallaKızlar karnıma ikizler burdalar yazıp gezecem artık :):) Toplu taşımada hiç yer vermiyorlarKarnımı şişirip duruyorum, gözlerine sokuyorum yok yer vermiyorlar
Evet evet :) heyecan yaptım bir ara çok guzel bir duygu:)))bence bebek bendede cimciklikleme hissi gibi bi his oluşuyor kısa süreli artık tekme atsa sıpalar
Canım 16+2 deyim hala tam olarak bitti diye memKızlar günaydın buğün 13+6 olduk ama benim 4 gündür mide yanmalarım ve kusmalarım arttı neden böyle oluyor benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer tamamen
Bende yaptirmiyorum 3lu gerçekten kafa karisikligi2'li testin temiz çıktıysa bence kafanı hiç bulandırma 3lüde 4lüde risk çıkma ihtimali dahada artıyor ben yaptırmama taraftarıyım ama sen bilirsin tabiki
ksinlikle bide benimki full solda sola yığılıyo anlıyorum ki uyuyoEvet evet :) heyecan yaptım bir ara çok guzel bir duygu:)))
Çoğu doktorda önermiyor zaten canım o süreci bi daha kaldıramam temiz mi değil mi ya bişey görürse o bu sefer onu baz alıcak mahfoluruz gerek yok. En güzeli 20. 21. haftada detaylı ultrasona girmekBende yaptirmiyorum 3lu gerçekten kafa karisikligi
Hiç gülesim yoktuKızlar ben çok az yediğim için şuana kadar 8 kilo aldım. Kaynaklarımı da çıkardım, 2 de kız çocuğu, sivilceler vs. ağzıma sıçtılarEki Görüntüle 2228556
Maşallah diyelimKızlar ben çok az yediğim için şuana kadar 8 kilo aldım. Kaynaklarımı da çıkardım, 2 de kız çocuğu, sivilceler vs. ağzıma sıçtılarEki Görüntüle 2228556
Hiç gülesim yoktukız deme öyle değil 8 80 kiloda alsak yüzümüz değil vücudumuz sivilce kaplansa bence hamileyken çok çok çok daha güzeliz
Hihi, valla bana hiiç öyle güzel gelmiyorumMaşallah diyelim
İkiz gebelik olduğudan bu kadar kilo :)
Sivilce desen bende adet dönemi yaklaştıgı zaman bir tane çıkıyor Zaten küçük bir şey
Şöyle diyelim 2 can taşıyorsun her şeyın iki katı :)
Gebeler her haliyle guzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?