2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın 3lu tarama yaptıracak mısınız kızlar? Yaptıracaksanız da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgisi olan var mi?
ben arkadaşlarıma sordum 2li test iyi çıktıysa gerek yok 3lu teste dediler onlar yaptırmamış doktor da yaptırmak gerekiyor gibi bir şey söylemedi. yaptırmayı düşünmüyorum.

Kızlar dün gece uzandım uyuyacagım karnımda sanki kelebekler geziyor, böyle seğirme gibi çok guzeldi 15 dakıka böyle devam ettı bebek miydi acaba
bence bebek bendede cimciklikleme hissi gibi bi his oluşuyor kısa süreli artık tekme atsa sıpalar

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin oğluşunnnn

Kızlar günaydın buğün 13+6 olduk ama benim 4 gündür mide yanmalarım ve kusmalarım arttı neden böyle oluyor benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer tamamen

Günaydın 3lu tarama yaptıracak mısınız kızlar? Yaptıracaksanız da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgisi olan var mi?

2'li testin temiz çıktıysa bence kafanı hiç bulandırma 3lüde 4lüde risk çıkma ihtimali dahada artıyor ben yaptırmama taraftarıyım ama sen bilirsin tabiki

Kızlar karnıma ikizler burdalar yazıp gezecem artık :):) Toplu taşımada hiç yer vermiyorlar Karnımı şişirip duruyorum, gözlerine sokuyorum yok yer vermiyorlar
Canım pek binmem ama hamileyse hamile bana mı sordu çocuk yaparken yaptığı gibi tasisin diye düşünenler bile var valla

Bende yaptirmiyorum 3lu gerçekten kafa karisikligi
Çoğu doktorda önermiyor zaten canım o süreci bi daha kaldıramam temiz mi değil mi ya bişey görürse o bu sefer onu baz alıcak mahfoluruz gerek yok. En güzeli 20. 21. haftada detaylı ultrasona girmek

kızlar sağ kaburgamın altında 12+5 olarak doktor bilgi verdi ama sanırım kaburgamı kıracak bu cocuk bu gidişle üstelik yer değiştirmesini vs çok net hissediyorum anlıyorum.İşim gereği sürekli oturarak çalışıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı nefes alırken bile kaburgamın altında batıyor hissediyorum.Bi de sağ sol a göre bebeğin cinsiyeti belli olurmuş fikri olan var mı :)

ben de 3lü 4lü yaptırmayı düşünüyordum fakat biraz araştırırsanız göreceksiniz ki bu testler bebeğinize bakmıyor. yani onun sağlıklı olup olmamasıyla ilgilenmiyor. Genel anlamda sizin sağlıklı bir bebek doğurabilme yüzdenizi hesaplıyor.

Ben 2li de sadece ense ve burun kemiğine baktırdım. sonrasında detaylı ultrasona gireceğim zaten.

Bende detaylı ultrason a gireceğim Şubat sonu o yüzden sormadım 3luyu doktorumda yaparız demedi, bugün sağlık ocağına gittim aç karnına kan aldılar kilo baktılar, aşı için bebeğin hareketlerini hissetmen gerekiyor dediler . Saçlarımı önümüzdeki hafta boyayacağım büyük ihtimal 4aydan sonra boyatin deniyor.

Kızlar ben çok az yediğim için şuana kadar 8 kilo aldım. Kaynaklarımı da çıkardım, 2 de kız çocuğu, sivilceler vs. ağzıma sıçtılar Eki Görüntüle 2228556
Hiç gülesim yoktu kız deme öyle değil 8 80 kiloda alsak yüzümüz değil vücudumuz sivilce kaplansa bence hamileyken çok çok çok daha güzeliz

Kızlar ben çok az yediğim için şuana kadar 8 kilo aldım. Kaynaklarımı da çıkardım, 2 de kız çocuğu, sivilceler vs. ağzıma sıçtılar Eki Görüntüle 2228556
Maşallah diyelim
İkiz gebelik olduğudan bu kadar kilo :)
Sivilce desen bende adet dönemi yaklaştıgı zaman bir tane çıkıyor Zaten küçük bir şey
Şöyle diyelim 2 can taşıyorsun her şeyın iki katı :)
Gebeler her haliyle guzellllllll

Hiç gülesim yoktu kız deme öyle değil 8 80 kiloda alsak yüzümüz değil vücudumuz sivilce kaplansa bence hamileyken çok çok çok daha güzeliz
Hihi, valla bana hiiç öyle güzel gelmiyorum doktor bile genede fazla almışsın dedi :) benim ergenlik döneminde bile sivilcem çıkmamıştır, şimdi çıbanlar çıkıyor şaka bir yana sonuçta hepsi geçici(tabii inş) ve keyfimiz/onların sağlığı iyi olsun. Binlerce şükür bu günlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…