2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Artık hepimizin hamile olduğu dışardan belli desene @Meylen :)) kendine yeni büyük beden mont alacak var mı :)? Ben montlarima bir ay daha sigarim herhalde ya da önü açık mı giyecez napcaz

Artık hepimizin hamile olduğu dışardan belli desene @Meylen :)) kendine yeni büyük beden mont alacak var mı :)? Ben montlarima bir ay daha sigarim herhalde ya da önü açık mı giyecez napcaz
benim göbek zannediyolar
Montuma bende 1 ay daha sığarım şubatı bitiririz şey düşündüm hani havalar adam akıllı soğumuyor zaten panço belki alabilirim önü açık idare ederim falan

Kızlar dün gece uzandım uyuyacagım karnımda sanki kelebekler geziyor, böyle seğirme gibi çok guzeldi 15 dakıka böyle devam ettı bebek miydi acaba
Benimde canım bugün oldu uyku uyanıklık arası yatıyordum göbeğimde bir hareketlenme önce anlamadım Noldu sonra uyandım farkettim bebek hareket ediyor:))

Valla benim halaa belli değil nezaman cıkcak anlamadım doğuma yakın mı haberlerde çıkar ya gebeliğini sakladı yada anlamadı doğumda anladı diye anlam veremezdim benim gibiyse sklarmış

Benım alttan alttan cıkmaya basladı

Eklentiler

• B9451830-3AB5-47AC-AD7E-27991791CEF4.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 86
Henüz göbek çıkmaya hiç başlamadı benim de kendi gobegim nasılsa öyle ama gobegimin biraz alt tarafı sertlesmis dokununca içeri cokmuyor.esim her gün çıkmış mı diye bakmaktan yoruldu, İki çocuğu kaç hafta daha saklicam bakalim

En fazla 2 hafta daha canım
Bende dert yandım yandım 16. Haftada merhaba dedi

benim göbek zannediyolar
Montuma bende 1 ay daha sığarım şubatı bitiririz şey düşündüm hani havalar adam akıllı soğumuyor zaten panço belki alabilirim önü açık idare ederim falan
Ev botlarini nerden aldin:) benim aldiklarimin alti hep deliniyo
LCW dan aldiydim 2 ay filan oldu ama :)) bunlarin tabanı plastik sabah uyanınca bı giyiyorum gece yatana kadar

Valla benim halaa belli değil nezaman cıkcak anlamadım doğuma yakın mı haberlerde çıkar ya gebeliğini sakladı yada anlamadı doğumda anladı diye anlam veremezdim benim gibiyse sklarmış
Haha alemsin kız : D şöyle düşün nasılsa çıkacak rahat rahat yat tadını çıkar

Kız söylemedin mi kimseye:)

Merhaba arkadaşlar benim bir oğlum var ve ovulasyon günü ilişki olmuştu şimdi de ovulasyon dan üç gün önce oldu ama yine erkek :) ovulasyonu da test ile kontrol ettim.

Sen kendini erkeğe kaptırdın bence benimde erkek karnıymış kaynanam öyle diyo ama bence kız
Yok canım 3doktora gittim erkek dediler bayagı fotolarda apacık var bi çıkıntı göbüşte fotodaki gibi .gördüm bu fotografı atayım dedim doğrumu bakalım

Yok canım 3doktora gittim erkek dediler bayagı fotolarda apacık var bi çıkıntı göbüşte fotodaki gibi .gördüm bu fotografı atayım dedim doğrumu bakalım
ben daha gitmedin diye biliyodum canım sağlıkla gelsin oğluşun
ee benimde böyle mide tarafım boş dur bakalım yarın netleşcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…