Sadece benim annem babam kardeşim bir de eşimin anne baba ve kardeşleri biliyor canım ne zaman soyleyelim artık desem eşim yok bu ay bekleyelim diyoKız söylemedin mi kimseye:)
Anladım:) bence duyulmuşturSadece benim annem babam kardeşim bir de eşimin anne baba ve kardeşleri biliyor canım ne zaman soyleyelim artık desem eşim yok bu ay bekleyelim diyosoyleyince de ikiz demeyecekmisiz. Söylemek istiyorum artık herkese
Kaynanam ve eşime kalsa ben cocuklari gizlice doğururum kız burada hiç akrabamiz yok çünkuAnladım:) bence duyulmuştur
Ben kaynanama söyledim maşallah duyurmadığı kimse kalmamış
Birde bilmemezlikten geliyorlar samimiyetsiz insanlar özellikle elitlerim
Hımmm o zaman söylememiştir kaynanan sevdim kendisini :))))Kaynanam ve eşime kalsa ben cocuklari gizlice doğururum kız burada hiç akrabamiz yok çünkukayinvalidem bana nazar değecek diye o kadar korkuyor ki eşime tembihleyip duruyor oğlum hemen söylemeyin sakın, hatta hiç ikiz demeyin diye
:) İnsallah tüm evlatlar saglıkla gelsin insallah .bakalım nediyecekler haberdar edersinben daha gitmedin diye biliyodum canım sağlıkla gelsin oğluşun
ee benimde böyle mide tarafım boşdur bakalım yarın netleşcek
Annemin de kaynananin da agzi sıkı çıktılar canım bakalim bebekler biraz daha buyusun soyleriz artık :))Hımmm o zaman söylememiştir kaynanan sevdim kendisini :))))
Tebrik ettim :)Annemin de kaynananin da agzi sıkı çıktılar canım bakalim bebekler biraz daha buyusun soyleriz artık :))
cnm ben düşünüyorumKızlar çalışanlar var mı nasip olursa doğumdan sonra işten çıkmayı düşünenler ? Bişey buldum onu önericem
Merhaba öncelikle tepecikte kadın doğumdan randevu alıyorsunuz oraya Nifty yaptırmak istediğinizi söylüyorsunuz ikili testi gösteriyorsunuz(benimkinde sorun yoktu ama yaş riskinden yaptırmak istedim yaşım 35) ordan sizi perinatolojiye yönlendiriyorlar orası ikili teste bakıyor bir form dolduruyor ve Bornovadaki tepecike (eski şifa) yönlendiriyor oraya gidip genetik kısmına kan veriyorsunuz 3 hafta sonra sonuç çıkıyormuş.Aa evet anlatirsan cok iyi olur
Ay Allah im
İnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canımAy Allah imkardeşlerini isitiyor annesi
Hareketlerini senden daha iyi hissediyor olabilir canım, onların dunyayi nasıl algiladigini hiç bilmiyoruz ki benimki de annemin bir yeri agridiginda gider orasını yalar normalde hiç kucağa gelmezİnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canımson zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
Bende inanıyorum canım hisleri çok kuvvetli onların. Serum takıldı eve geldim acıyan koluma başını yaslayıp yatıyor arada kalkıp iğne yapılan yeri yalıyor.Hareketlerini senden daha iyi hissediyor olabilir canım, onların dunyayi nasıl algiladigini hiç bilmiyoruz ki benimki de annemin bir yeri agridiginda gider orasını yalar normalde hiç kucağa gelmez
İnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canımson zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
O kelebek bebeğinKızlar dün gece uzandım uyuyacagım karnımda sanki kelebekler geziyor, böyle seğirme gibi çok guzeldi 15 dakıka böyle devam ettı bebek miydi acaba
Aynı durumdayız, hep konuşmak zorundayım bir deşikayet etmek gibi değil de amacım, çalışıyorum bütün gün insanlarla bir aradayım masa başındayım ama rahatsız edici insanların yüzüne çıkarasım geliyor bazen
Maşallah size bayıldım
Oyyy yumuk suratını severim onun
Teşekkürler canımO kelebek bebeğin
Aynı durumdayız, hep konuşmak zorundayım bir de
Maşallah size bayıldım
Çok güzel abi olacak canlarım benim bebişlerimizle sağlıkla yaşasınlar inşallahOyyy yumuk suratını severim onunçok güzel
Teşekkürler canım
Aminn inşallah canım bebişlerimizle kardeş kardeş sağlıkla yaşasınlar.Çok güzel abi olacak canlarım benim bebişlerimizle sağlıkla yaşasınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?