2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sadece benim annem babam kardeşim bir de eşimin anne baba ve kardeşleri biliyor canım ne zaman soyleyelim artık desem eşim yok bu ay bekleyelim diyo soyleyince de ikiz demeyecekmisiz. Söylemek istiyorum artık herkese
Anladım:) bence duyulmuştur
Ben kaynanama söyledim maşallah duyurmadığı kimse kalmamış
Birde bilmemezlikten geliyorlar samimiyetsiz insanlar özellikle elitlerim

Anladım:) bence duyulmuştur
Ben kaynanama söyledim maşallah duyurmadığı kimse kalmamış
Birde bilmemezlikten geliyorlar samimiyetsiz insanlar özellikle elitlerim
Kaynanam ve eşime kalsa ben cocuklari gizlice doğururum kız burada hiç akrabamiz yok çünku kayinvalidem bana nazar değecek diye o kadar korkuyor ki eşime tembihleyip duruyor oğlum hemen söylemeyin sakın, hatta hiç ikiz demeyin diye

Hımmm o zaman söylememiştir kaynanan sevdim kendisini :))))

Aa evet anlatirsan cok iyi olur
Merhaba öncelikle tepecikte kadın doğumdan randevu alıyorsunuz oraya Nifty yaptırmak istediğinizi söylüyorsunuz ikili testi gösteriyorsunuz(benimkinde sorun yoktu ama yaş riskinden yaptırmak istedim yaşım 35) ordan sizi perinatolojiye yönlendiriyorlar orası ikili teste bakıyor bir form dolduruyor ve Bornovadaki tepecike (eski şifa) yönlendiriyor oraya gidip genetik kısmına kan veriyorsunuz 3 hafta sonra sonuç çıkıyormuş.

İnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canım son zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
Hareketlerini senden daha iyi hissediyor olabilir canım, onların dunyayi nasıl algiladigini hiç bilmiyoruz ki benimki de annemin bir yeri agridiginda gider orasını yalar normalde hiç kucağa gelmez

Hareketlerini senden daha iyi hissediyor olabilir canım, onların dunyayi nasıl algiladigini hiç bilmiyoruz ki benimki de annemin bir yeri agridiginda gider orasını yalar normalde hiç kucağa gelmez
Bende inanıyorum canım hisleri çok kuvvetli onların. Serum takıldı eve geldim acıyan koluma başını yaslayıp yatıyor arada kalkıp iğne yapılan yeri yalıyor.

Kızlar dün gece uzandım uyuyacagım karnımda sanki kelebekler geziyor, böyle seğirme gibi çok guzeldi 15 dakıka böyle devam ettı bebek miydi acaba
O kelebek bebeğin

şikayet etmek gibi değil de amacım, çalışıyorum bütün gün insanlarla bir aradayım masa başındayım ama rahatsız edici insanların yüzüne çıkarasım geliyor bazen
Aynı durumdayız, hep konuşmak zorundayım bir de

Eki Görüntüle 2228677
Benden size bşr göbüş resmi ve kardeşlerine poposunu dayayan abi
Maşallah size bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…