2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Detaylı ultrason için kendiniz mı randevu alıyorsunuz.
Benimkini doktorum hesaplayip kendi gün veriyor ve kendisi yapıyor. Benimde 20 ci haftaya denk geliyor 4 haftada bi gidiyorum.
Benım doktorum kendi yapıyor
Radyoloji doktoru da bakıyor ayrıca raporlanması için

Benim kuzenimde de dediginiz gibi kaşıntı olmuştu hamilelikte çok kötüydü ama onun kasimaktan heryerini yara yapıyordu bazı kişilerde hamilelikte oluyormuş.
Ay inşallah kurumakla ilgilidir çok felaket bir soğuk ve kar fırtınası var umarım kuruluktandir hamilelikle alakali olmasinn

Randevu alırken kadın uygun olan zamanı verdi benim doktorum 18-20 haftasi arasi yapilsin diye not düşmüştü belki burasi Tr'den farklı
Olabilir canım bilemiyorum ben de tabii. Her doktor kendine göre planlıyor da olabilir. Sonuçta kurtarıyoruz tarih olarak bence :)
Sizin bize göre iki kat detaylı olacak :) Tabi herkese göre farklı tercihler ama mümkün olsa bende gelişmiş makinası olan yere gidip görmek isterdim :)
Aslında bu zamana kadar sorunsuz gelmişiz, çok küçük ihtimaller negatif bişiler çıkması, inş da hangi doktorda olursa olsun hepimiz gzl sonuçlar alacağız

Evet operatör
Riskli gebelik uzmanı ayrıca , yanında çalıştım 5 yıl ayrıntılı usg yapıldıgı zaman destan yazdırırdı bana :))
He tamam şimdi hatırladım senin doktorun farklı durumu var benim doktor yapmıyor daha doğrusu hastanelerde hiç bi kadın doğumcu yapmıyo ya perinatolog yada radyalog o yüzden şaşırdım

Evet benim doktor iyi çıktı çok şükür en büyük avantaj da Türkçe biliyor olması :)

Çünkü olduğumuzdan iki üç kat yorgun hissediyoruz bu hormonlar yüzünden
Bendede var kuş gibiydim şimdi kendimi tembel hayvana benzetiyorum uyumak oturmak uzanmak sevdiğim aktivitelerden ilk 3ü
Yemek yapmak bile zor geliyor bana.kalkip ceviz kirmaya useniyorum.halbuki en iyi beslenmem gereken zaman.kac gundir kirip yemedim mesela.kendime kiziyorum.evdeyimde ustelik

Yemek yapmak bile zor geliyor bana.kalkip ceviz kirmaya useniyorum.halbuki en iyi beslenmem gereken zaman.kac gundir kirip yemedim mesela.kendime kiziyorum.evdeyimde ustelik
Evde olunca daha zor canım aksine iş olsa sabah erken kalkıyorsun mecbur yürüyorsun çalışıyorsun kendine geliyosun mecbur
Bugün evdeydim mesela elimi Bi şeye sürmedim işten gelince Bi nebze daha iyi iş yapıyorum

Sadece basit bir kasinti degil o, kan revan icinde kalip, erken doguma bile sebebiyet verebiliyormus. Cikarsa Son 3 ay ortaya cikarmis ama dedigim gbi alt yapi gecmisi lazim cikmasi icin. Ins olmaz
Aynen kuzenimde de aynısı oluyordu kan içinde bırakana kadar kaşırdı ve eskiden de ara ara oluyormuş ama testler yapıldı bisey çıkmadi. Onunda erken doğum riski vardı ama ondan dolayı değildi rahim ağzı kısalması olmuştu belkide dediğin gibi oda tetiklemiş olabilir.

Ayrıntılı usg özelde mi oluyor?
Üni hastanesinden randevu almak zor mu olur?
Hani hep ücret yazılmış ya ondan soruyorum öyleyse direkt bi perinatologdan randevu almaya çalışayım.
Ve Bursa'da bulmak zorundayım. Tavsiyesi olan var mı?

benim de ilk hamileliğimde kaşıntı oldu son ay oturamaz olmuştum bir de ağustos başı oldu doğum. sıcak ve kaşıntı.. ama daha dayanılmaz yaşayanlar oluyormuş. Allah korusun..

bir de hiç burda okumadım ama karpal tünel sendromla ilişkili bir şey yaşadım sağ ya da sol el orta iki parmak uyuşuyor parmak ucu etkisizleşiyor örneğin tığ işi bamya soymak gibi eylemler zorlaşıyor atel veriyormuş dr ama ben gidene kadar benimki 3 hafta önce doğuverdi..

ikili yaptırmayıp sadece 4 lü yaptıracak olan var mı?
benim ikili çıkmadı. 13+6 idim testi hesaplamamış sistem test ücretini iade edelim veya 4 lü de kullanalım dediler..

Ben de Bursadayım. Rısklı gebelık olmadıktan sonra cok zor. Normalde sevket yılmazda da bakılıyor ama formalıte gıbı 5 dk suruyor. Hangi doktora gıdıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…