Evet operatörCanım normal opr Dr mu yapıyor?
Benım doktorum kendi yapıyorDetaylı ultrason için kendiniz mı randevu alıyorsunuz.
Benimkini doktorum hesaplayip kendi gün veriyor ve kendisi yapıyor. Benimde 20 ci haftaya denk geliyor 4 haftada bi gidiyorum.
Ay inşallah kurumakla ilgilidir çok felaket bir soğuk ve kar fırtınası var umarım kuruluktandir hamilelikle alakali olmasinnBenim kuzenimde de dediginiz gibi kaşıntı olmuştu hamilelikte çok kötüydü ama onun kasimaktan heryerini yara yapıyordu bazı kişilerde hamilelikte oluyormuş.
Olabilir canım bilemiyorum ben de tabii. Her doktor kendine göre planlıyor da olabilir. Sonuçta kurtarıyoruz tarih olarak bence :)Randevu alırken kadın uygun olan zamanı verdi benim doktorum 18-20 haftasi arasi yapilsin diye not düşmüştü belki burasi Tr'den farklı
Aslında bu zamana kadar sorunsuz gelmişiz, çok küçük ihtimaller negatif bişiler çıkması, inş da hangi doktorda olursa olsun hepimiz gzl sonuçlar alacağızSizin bize göre iki kat detaylı olacak :) Tabi herkese göre farklı tercihler ama mümkün olsa bende gelişmiş makinası olan yere gidip görmek isterdim :)
Ben son aylarda alerjik kalıntı geçmişimden dolayı, onu bekliyorum maalesefBenim kuzenimde de dediginiz gibi kaşıntı olmuştu hamilelikte çok kötüydü ama onun kasimaktan heryerini yara yapıyordu bazı kişilerde hamilelikte oluyormuş.
Inşallah öyledir yoksa hiç çekilmez o kadar süre benimde sadece bi bacağının bi kısmı hep kaşınıyor anlamadım neden :)Ay inşallah kurumakla ilgilidir çok felaket bir soğuk ve kar fırtınası var umarım kuruluktandir hamilelikle alakali olmasinn
He tamam şimdi hatırladım senin doktorun farklı durumu var benim doktor yapmıyor daha doğrusu hastanelerde hiç bi kadın doğumcu yapmıyo ya perinatolog yada radyalog o yüzden şaşırdımEvet operatör
Riskli gebelik uzmanı ayrıca , yanında çalıştım 5 yıl ayrıntılı usg yapıldıgı zaman destan yazdırırdı bana :))
Inşallah olmaz gerçekten can sıkıcı bi durum .Ben son aylarda alerjik kalıntı geçmişimden dolayı, onu bekliyorum maalesef
Evet benim doktor iyi çıktı çok şükür en büyük avantaj da Türkçe biliyor olması :)Olabilir canım bilemiyorum ben de tabii. Her doktor kendine göre planlıyor da olabilir. Sonuçta kurtarıyoruz tarih olarak bence :)
Aslında bu zamana kadar sorunsuz gelmişiz, çok küçük ihtimaller negatif bişiler çıkması, inş da hangi doktorda olursa olsun hepimiz gzl sonuçlar alacağız
Aman iyi dusunelim iyi olsun. Hormonlarin da etkisi varmışInşallah öyledir yoksa hiç çekilmez o kadar süre benimde sadece bi bacağının bi kısmı hep kaşınıyor anlamadım neden :)
Aynen inşallah geçici bi durumdur.Aman iyi dusunelim iyi olsun. Hormonlarin da etkisi varmış
Yemek yapmak bile zor geliyor bana.kalkip ceviz kirmaya useniyorum.halbuki en iyi beslenmem gereken zaman.kac gundir kirip yemedim mesela.kendime kiziyorum.evdeyimde ustelikÇünkü olduğumuzdan iki üç kat yorgun hissediyoruz bu hormonlar yüzünden
Bendede var kuş gibiydim şimdi kendimi tembel hayvana benzetiyorum uyumak oturmak uzanmak sevdiğim aktivitelerden ilk 3ü
Evde olunca daha zor canım aksine iş olsa sabah erken kalkıyorsun mecbur yürüyorsun çalışıyorsun kendine geliyosun mecburYemek yapmak bile zor geliyor bana.kalkip ceviz kirmaya useniyorum.halbuki en iyi beslenmem gereken zaman.kac gundir kirip yemedim mesela.kendime kiziyorum.evdeyimde ustelik
Sadece basit bir kasinti degil o, kan revan icinde kalip, erken doguma bile sebebiyet verebiliyormus. Cikarsa Son 3 ay ortaya cikarmis ama dedigim gbi alt yapi gecmisi lazim cikmasi icin. Ins olmazInşallah olmaz gerçekten can sıkıcı bi durum .
Aynen kuzenimde de aynısı oluyordu kan içinde bırakana kadar kaşırdı ve eskiden de ara ara oluyormuş ama testler yapıldı bisey çıkmadi. Onunda erken doğum riski vardı ama ondan dolayı değildi rahim ağzı kısalması olmuştu belkide dediğin gibi oda tetiklemiş olabilir.Sadece basit bir kasinti degil o, kan revan icinde kalip, erken doguma bile sebebiyet verebiliyormus. Cikarsa Son 3 ay ortaya cikarmis ama dedigim gbi alt yapi gecmisi lazim cikmasi icin. Ins olmaz
Ben de Bursadayım. Rısklı gebelık olmadıktan sonra cok zor. Normalde sevket yılmazda da bakılıyor ama formalıte gıbı 5 dk suruyor. Hangi doktora gıdıyorsunuzAyrıntılı usg özelde mi oluyor?
Üni hastanesinden randevu almak zor mu olur?
Hani hep ücret yazılmış ya ondan soruyorum öyleyse direkt bi perinatologdan randevu almaya çalışayım.
Ve Bursa'da bulmak zorundayım. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?