Yine kadınlar kulubünde bir araştırma yap istersen cnm.Ücreti oldukça fazla canım senin için hayırlı olsun başka bi doktor bakayım şimdilik
O ikili üçlü dörtlü testler için geçerli detaylının amacı bütün organları taramak iç dışH. Geceler kızlar. Biraz gec oldu yazamadım bir prensesim daha olacak inş.... İki gebeliğimde de yaptırdığımı hatırlamıyorum bu detaylı ultrasonu. Peki ne faydası var. Bir rahatsızlık varsa Allah korusun onun önüne gecilebiliniyor mu. Erken teşhis ve erken tedavi olasılığı mı saglıyor.öyle ise bende yaptırayım. Ben ikili testi yaptırmadım.. herhangi bir sorun çıkarsa aldırmam dediğimde doktor o zaman yaptırma dedi...
Canım ikiz bebek ya iki katı mı fiyat oluyor baya pahalıymışKzlar benim bildiğim detyalı ultrason 19.-22. Haftalar arası oluyor. Googledan d abakın isterseniz. Ben 21. Haftaya yer bulabildim perinatologdan. Ama erken öğrenmek varken 2 hafta beklicem bu durumda
Bu doktora ilk ve son kez gidicem, biraz pahalı ama makinaları acaipmiş. 1100 tl tek bebek için
carpathia benim de 15 şubat:)
Ayrıntılı usg de bütün organlar inceleniyor kaşın Doğum uzmanları bakamıyor buna ya perinatalog yada işinde uzman radyolog olmalı. Yaptırsam iyi olur bence Allah korusun belki doğar doğmaz müdahale edilecek bir durum varsa çıkar. İkili test bende yaptırmadım ama detaylı yaptıracağımH. Geceler kızlar. Biraz gec oldu yazamadım bir prensesim daha olacak inş.... İki gebeliğimde de yaptırdığımı hatırlamıyorum bu detaylı ultrasonu. Peki ne faydası var. Bir rahatsızlık varsa Allah korusun onun önüne gecilebiliniyor mu. Erken teşhis ve erken tedavi olasılığı mı saglıyor.öyle ise bende yaptırayım. Ben ikili testi yaptırmadım.. herhangi bir sorun çıkarsa aldırmam dediğimde doktor o zaman yaptırma dedi...
O 1 dozu bana doktorum söyledi yapmak için arayacaklar ama sen yaptırma düşük tehliken var dedi. 5 ini yaptırınca ömür boyu koruyacak başka yok denmişti bende başka bir aşı sandım bunu
Üşendiğimden sadece göbeğime ve göğüslere sürüyorum Aslında kalçaya ve bacaklara da sürülmeliKızlar bisey sorucam ben çatlak için yağ kullanmaya başladım siz sadece göbeğe mı sürüyorsunuz yoksa bacaklar ve kalçaya da mı yapmamız gerek .
Bende gobegime sürüp masaj yapıyorum hergun bende üşenirim sanırımÜşendiğimden sadece göbeğime ve göğüslere sürüyorum Aslında kalçaya ve bacaklara da sürülmeli
Birde kış olunca soğuk etkiliyor beni ya :) göbeğim kaşınıyor ama fark ediyorum sanırım çatlayacakBende gobegime sürüp masaj yapıyorum hergun bende üşenirim sanırım
Kaşıninca çatlıyor mu .Birde kış olunca soğuk etkiliyor beni ya :) göbeğim kaşınıyor ama fark ediyorum sanırım çatlayacak
Tecrübeli arkadaşlar öyle diyor . Kaşımamak gerekiyormuşKaşıninca çatlıyor mu .
Benimkide çok kaşınıyor .
O kadar tatlı kaşınıyor ki insan dayanamıyorTecrübeli arkadaşlar öyle diyor . Kaşımamak gerekiyormuş
Kıyafet üstünden kaşıyorum bendeO kadar tatlı kaşınıyor ki insan dayanamıyor
Bende öyle yapayım artık sağol uyardigin için.Kıyafet üstünden kaşıyorum bendeçıplak teni tırnakla kaşımamak gerekiyormuş o zaman daha çok çatlıyormuş
Evet biliyorum. Burda doktorlar tamamen ücretsiz ve çok ilgililer özel hastaneBuralar da pek farklı degıl en ucuz 320 liraya buldum su an bulunduğum sehırde.Ama ayrıntılı usg sart cunku bebegın tedavi edılebilir hastalıkları tespit edilebiliyor
gri ve beyaz ağırlıklı al yeşil de olur,siyahta olur,kırmızı da olur :)Bana akıl verin ayın 30unda kapanacak ve çok kaliteli ürünleri olan bi mağazada dehşet indirim varben şimdi hastane çıkışı,5li takimlar ve birkaç citcitli almak istiyorum...doktorun kız gibi lafına güvenip mi alayim ara renk var ama ya çiçekli ya papyonlu yeşil de sarı da bir sonraki kontrolüm iki hafta sonra o zamana kapanmış olucak
Aynen valla çoğu şeyi internetten öğreniyoruz.Amin canım hepimizinkini inşallahBenimde negatif canım ama doktorum detaylıca uyarmadı internet olmasa ben nerden bilicem yarı doktor oldum aaştıra araştırarabbim yawruşlarımızı korusun tüm tehlikelerden
Ben 7 şubatta yaptırıyorumKızlar ayrıntılı ultrasonu ne zaman çektireceksiniz ?birde radyoloji uzmanımı yoksa perinatologmu çekmeli Ve istanbuldaki anneler nerede ne kadara çektirecek
Evet cnm pahalı maalesef. İkiz için 1600 dediler bana.Canım ikiz bebek ya iki katı mı fiyat oluyor baya pahalıymış
Ayrıntılı usg de bütün organlar inceleniyor kaşın Doğum uzmanları bakamıyor buna ya perinatalog yada işinde uzman radyolog olmalı. Yaptırsam iyi olur bence Allah korusun belki doğar doğmaz müdahale edilecek bir durum varsa çıkar. İkili test bende yaptırmadım ama detaylı yaptıracağım
BEnim bildiğim 18-20 haftaları arasi yapılıyor yani en azindan burda öyle ben 19. Haftada yaptiriyorumKzlar benim bildiğim detyalı ultrason 19.-22. Haftalar arası oluyor. Googledan d abakın isterseniz. Ben 21. Haftaya yer bulabildim perinatologdan. Ama erken öğrenmek varken 2 hafta beklicem bu durumda
Bu doktora ilk ve son kez gidicem, biraz pahalı ama makinaları acaipmiş. 1100 tl tek bebek için
carpathia benim de 15 şubat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?