2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
H. Geceler kızlar. Biraz gec oldu yazamadım bir prensesim daha olacak inş. ... İki gebeliğimde de yaptırdığımı hatırlamıyorum bu detaylı ultrasonu. Peki ne faydası var. Bir rahatsızlık varsa Allah korusun onun önüne gecilebiliniyor mu. Erken teşhis ve erken tedavi olasılığı mı saglıyor.öyle ise bende yaptırayım. Ben ikili testi yaptırmadım.. herhangi bir sorun çıkarsa aldırmam dediğimde doktor o zaman yaptırma dedi...

Ben de 8 şubata devlet hastanesinden genel kontrol için randevu aldım kızlar bakalım nasıl geçecek doktor nasıl biri çıkacak belki isinirsam devam ederim. Hayirli geceler gözlerim çoktan kapanmaya başladi

O ikili üçlü dörtlü testler için geçerli detaylının amacı bütün organları taramak iç dış
Mide akciğer kalp beyin parmaklar eller ayaklar herşeye bakılıyor
Allah korusun oldu ki bebekte kist çıktı tümör çıktı takibi yapılıyor doğumda ona göre hazırlık yapılıyor vs yani aldırıp aldırmamak değil önlem alınabilecek hastalığı olup olmadığı hiç bişey önemli değil detaylı çok çok önemli yaptırmakta fayda var

Canım ikiz bebek ya iki katı mı fiyat oluyor baya pahalıymış
Ayrıntılı usg de bütün organlar inceleniyor kaşın Doğum uzmanları bakamıyor buna ya perinatalog yada işinde uzman radyolog olmalı. Yaptırsam iyi olur bence Allah korusun belki doğar doğmaz müdahale edilecek bir durum varsa çıkar. İkili test bende yaptırmadım ama detaylı yaptıracağım

Kızlar bisey sorucam ben çatlak için yağ kullanmaya başladım siz sadece göbeğe mı sürüyorsunuz yoksa bacaklar ve kalçaya da mı yapmamız gerek .

Cnm merhaba bu soyledigin saglik ocaginda yapilan igne mi benimde düşük tehlikem.var bugun saglik ocaginda yaptıracaklardi gidemedim yarin gidecektim yaptırmak sakincalimi acaba
O 1 dozu bana doktorum söyledi yapmak için arayacaklar ama sen yaptırma düşük tehliken var dedi. 5 ini yaptırınca ömür boyu koruyacak başka yok denmişti bende başka bir aşı sandım bunu

Kızlar bisey sorucam ben çatlak için yağ kullanmaya başladım siz sadece göbeğe mı sürüyorsunuz yoksa bacaklar ve kalçaya da mı yapmamız gerek .
Üşendiğimden sadece göbeğime ve göğüslere sürüyorum Aslında kalçaya ve bacaklara da sürülmeli

Buralar da pek farklı degıl en ucuz 320 liraya buldum su an bulunduğum sehırde.Ama ayrıntılı usg sart cunku bebegın tedavi edılebilir hastalıkları tespit edilebiliyor
Evet biliyorum. Burda doktorlar tamamen ücretsiz ve çok ilgililer özel hastane
gri ve beyaz ağırlıklı al yeşil de olur,siyahta olur,kırmızı da olur :)

Evet cnm pahalı maalesef. İkiz için 1600 dediler bana.

BEnim bildiğim 18-20 haftaları arasi yapılıyor yani en azindan burda öyle ben 19. Haftada yaptiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…