2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
BEN tuluma bayılırımmm hele kız çocuklarına of of çok tatlı :)

BEnim bildiğim 18-20 haftaları arasi yapılıyor yani en azindan burda öyle ben 19. Haftada yaptiriyorum
Canım nette detaylı ultrason yazınca 19-23 fln çıkyor genelde Ama benim de net bir bilgim yok. Daha doğrusu 18-19 başlangıcını bilmiyorum da, 21. Hafta da ideal onu biliyorum.

Hadi hayırlısı bakalım aynı gün göreceğiz miniklerimizi demek :) ama sizin çok pahalıymış gerçekten ücreti. Benimde 21. haftaya denk geliyor.aslında o haftalarda bebeğin büyüklüğü suyu falan uygun oluyormuş erken baktıranlar olmuş da şaşırdım bende

Ben de 2li 3li yaptırmadım 2 gebeliğimde de. Ama detaylı önemli. Allah korusun tespit edilen bi rahatsızlık olursa önlem tedbir almak için. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Yani pahalı evet, trde en gelişmiş makinalar bundaymış. Ayak parmaklarının hangisi daha uzun vs. Ona kadar söylüyormuş. Ha çok da gerekli mi dersen göreceli tabii. :)

Banada doktor kıza benziyor dedi indirim de veya begendigin bisey olunca alıyorum hemen.Bugun rüya gördüm oğlum olmuştu ve giydirecek bisey bulamıyordum hep kız kiyafetiydi
Ayyy öyle hazırlanıp da değişmesi çok yıkıcı olur rabbim gönlümüze göre versin.. aynı gün bekliyormuşuz bebeklerimizi sen ne zaman gittin en son doktora?ne zaman dedi kıza benziyor diye

Cnm merhaba bu soyledigin saglik ocaginda yapilan igne mi benimde düşük tehlikem.var bugun saglik ocaginda yaptıracaklardi gidemedim yarin gidecektim yaptırmak sakincalimi acaba
Merhaba canım evet sağlık ocağındaki vurulan tetanoz aşısı doktorum düşük riskim var de vurdurma dedi ama ben önceki gebeliğimde 5 doz tam vurdurdum belki onun koruması devam ettiği için bana vurdurma demiş olabilir.sizin ilk gebelikse vurunmak gerekebilir sağlık ocağıyla görüşün yada arayabilirseniz doktorunuza sorun

Merhaba canım sorunu görünce yazmak istedim. bu dediğin gebelik kolestazı olabilir doktoruna git bence

Yani pahalı evet, trde en gelişmiş makinalar bundaymış. Ayak parmaklarının hangisi daha uzun vs. Ona kadar söylüyormuş. Ha çok da gerekli mi dersen göreceli tabii. :)
Sizin bize göre iki kat detaylı olacak :) Tabi herkese göre farklı tercihler ama mümkün olsa bende gelişmiş makinası olan yere gidip görmek isterdim :)

Merhaba canım sorunu görünce yazmak istedim. bu dediğin gebelik kolestazı olabilir doktoruna git bence
Çok teşekkür ederim canım. Bugün daha iyiyim dün gece yatmadan önce vücuduma losyon sürdüm dindi kaşınma zaten çokta değildi şayet devam ederse gidecem inşallah

Canım nette detaylı ultrason yazınca 19-23 fln çıkyor genelde Ama benim de net bir bilgim yok. Daha doğrusu 18-19 başlangıcını bilmiyorum da, 21. Hafta da ideal onu biliyorum.
Randevu alırken kadın uygun olan zamanı verdi benim doktorum 18-20 haftasi arasi yapilsin diye not düşmüştü belki burasi Tr'den farklı

Cok sagol canm 2. Gebeligim daha onceden vurdurmustum ama 5 doz degildi ilkini kacirmistim ama yinede ben yaptirmayabilirim yarin sorayim en iyisi saglik ocagina

Ayyy öyle hazırlanıp da değişmesi çok yıkıcı olur rabbim gönlümüze göre versin.. aynı gün bekliyormuşuz bebeklerimizi sen ne zaman gittin en son doktora?ne zaman dedi kıza benziyor diye
Ben en son iki hafta önce gittim 12 +4 du o zaman söyledi kıza benziyor diye bi dahaki kontrolüm 13 şubat bu defa da net bisey söylemezse önümüzdeki ay detaylı ultrasonda kesinleşir sanırım.cok merak ediyorum bende ikileme düştüm çünkü gorumcem bi defa benim doktora gitmişti kıza benziyor demiş kendi doktoru bugün detaylı ultrasonda erkek demiş.
Netleşince alışverişe devam ederiz :)

Çok teşekkür ederim canım. Bugün daha iyiyim dün gece yatmadan önce vücuduma losyon sürdüm dindi kaşınma zaten çokta değildi şayet devam ederse gidecem inşallah
Benim kuzenimde de dediginiz gibi kaşıntı olmuştu hamilelikte çok kötüydü ama onun kasimaktan heryerini yara yapıyordu bazı kişilerde hamilelikte oluyormuş.

Detaylı ultrason için kendiniz mı randevu alıyorsunuz.
Benimkini doktorum hesaplayip kendi gün veriyor ve kendisi yapıyor. Benimde 20 ci haftaya denk geliyor 4 haftada bi gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…