Ben en son iki hafta önce gittim 12 +4 du o zaman söyledi kıza benziyor diye bi dahaki kontrolüm 13 şubat bu defa da net bisey söylemezse önümüzdeki ay detaylı ultrasonda kesinleşir sanırım.cok merak ediyorum bende ikileme düştüm çünkü gorumcem bi defa benim doktora gitmişti kıza benziyor demiş kendi doktoru bugün detaylı ultrasonda erkek demiş.
Netleşince alışverişe devam ederiz :)
Son güne kadar neler neler çıkar daha. Ben doğuma girdiğimde sordular ne koyacaksınız Ben Alper dedim ama doğduktan iki gün sonra Alparslan oldu :) Alp kısmını yakaladım en azından
İlk isim tercihimiz oydu nidaya kaydım sare güzel ama fare diye dalga geçerler mi eşimde linaya ısınamadı İngiliz ismi gibi dedi benim hoşuma gitti bakalım
İlk isim tercihimiz oydu nidaya kaydım sare güzel ama fare diye dalga geçerler mi eşimde linaya ısınamadı İngiliz ismi gibi dedi benim hoşuma gitti bakalım
Bence hem anlam hem karakter olarak sare veya Nisa çok güzel canım. Eşine katıldım bu konuda lina bencede yabancı isim gibi :) ben daha geleneksel isimleri seviyorum
Bence hem anlam hem karakter olarak sare veya Nisa çok güzel canım. Eşine katıldım bu konuda lina bencede yabancı isim gibi :) ben daha geleneksel isimleri seviyorum