- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
sağol canım içimi rahatlattınBagısıklık varsa korkacak bir şey yok zaten canım
Ben bi kaç gün çok iyidim enerjim gayet iyiydi hamile olduğumu bile unutuyordum arada ama bugün çok halsizim sabah ağrıyla uyandım kahvaltı yapıp geri girdim yatağa sonuç daha cikamadim:) dışarı cikamiyorum evde iyice bende saldım kendimi bi an önce yaz gelsin diyorum artık bende çok bunaldim evde .Sivilceler bende de aynı çok çıkıyor vücudumda yüzümde heryerim sivilce izi doldu.Durdurmayan ağrılarım yok ama belimde ağrı oluyor özellikle sabah kalktığımda, onlara şükrediyorum
Öyle çirkinleştimki anlatamam. Normalde çok bakımlıyımdır. Süslenmeden kapıdan dışarı çıkmazdım 1 gün arayla duş alırdım vs. Şuan kaş bıyık bacak saldım. Yapamıyorum dermanım yok.
Yüzümü sırtımı sivilce bastı şaka gibi. ergenlikte bile tek tük sivilcem olmuştu.
Resmen bitik haldeyim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum ama yok değil bedenimin hali yok beni taşımıyor.
Bende arada yiyorum iyi pişirip sorun olmaz bence.kızlar bişey sorucam sucuk yedim kaliteli bir yerde. bişey olur mu ? içim rahat etmedi.
Kesinlikle bende balığa tahammül edemiyorum o yüzden omega3balık yiyemiyorum düşünemiyorum bileki balık çok severdim karadeniz kökenli biri olarak. daha önceki gebeliğimde kahvaltıda bile ton balığı yiyordum şimdi düşünemiyorum bile akşam hop bi omega3 hapı atıyorum tamam:)
Ben ikisini de kastetmedim, önemli olan iyi bir hekim bulmak. Çok iyi cihazı var ama çok pahalı olduğu için ona gidemeyecek anneler üzülmesinler istiyorum sadece. Yanlış anlaşılmasın.canım aslında herşey bir bütün. İyi cihazlar+iyi bir doktor. Ben şahsen etrafımdaki insanların sözlü referanslarıyla seçtim doktoru; makinalarının gelişmişliğinden ve her bir hastayla min 1 saat ilgilendiğinden bahsettiler. Ne az para veren cimri, ne çok para veren enayi. Bence referansı sağlam ve güvendiğin bir doktoru bulmak önemli. Bi yerde aynı fikirdeyiz aslında
:):):) Benim de kızımda aynısı olmuştu 25. haftaya kadar erkek deyip, 25. haftada kız demişlerdi :):):) İnsan allak bullak oluyor. hayırlısı bakalım.Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu. Oğlumda resmrn cildim ve saçlarım parlamıştı. Bunda 12 haftalıkken kız gibi dedi ama netleşmedi henüz. Bende öyle geçen hafta bikaç gün öyle iyiydimki aha bitti dedi sevindim çok geçmedi geri geldi.Ben bi kaç gün çok iyidim enerjim gayet iyiydi hamile olduğumu bile unutuyordum arada ama bugün çok halsizim sabah ağrıyla uyandım kahvaltı yapıp geri girdim yatağa sonuç daha cikamadim:) dışarı cikamiyorum evde iyice bende saldım kendimi bi an önce yaz gelsin diyorum artık bende çok bunaldim evde .Sivilceler bende de aynı çok çıkıyor vücudumda yüzümde heryerim sivilce izi doldu.
Yok Yok pipi değişmez :)Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Canım bence nida zor olur. Lina da o kadar cok var ki. Sare güzel bence Nisa da eskimeyen isimlerden :)Yine Bi isim krizi yaşıyoruz tam ne güzel karar vermiştik ki 2 3 alternatif çıktı
Sare Nisa nida lina olarak 4 seçeneğimiz var artık
Ayyy benim oğlumun adı da Alparslan :) çok yakıştı benim oğluma adı eminim senin bebeğine de çok yakışır :)Biz de Alparslan a karar verdik çok isim var ama en uygun bize bu geldi tek isim istiyoruz
Son güne kadar neler neler çıkar daha. Ben doğuma girdiğimde sordular ne koyacaksınız Ben Alper dedim ama doğduktan iki gün sonra Alparslan oldu :) Alp kısmını yakaladım en azındanYine Bi isim krizi yaşıyoruz tam ne güzel karar vermiştik ki 2 3 alternatif çıktı
En son kaçıncı haftada kız dediler pekiMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Henüz kesinleşmedi banada 13 cü haftada kıza benziyor dedi ama emin değildi. Bu ay belli olur inşallahBebişinin cinsiyeti belli oldu mu. Oğlumda resmrn cildim ve saçlarım parlamıştı. Bunda 12 haftalıkken kız gibi dedi ama netleşmedi henüz. Bende öyle geçen hafta bikaç gün öyle iyiydimki aha bitti dedi sevindim çok geçmedi geri geldi.
Sağlıklı olsunlar yeter ki canim, erkekte değişme pek olmuyor pipi görüldüyse degismez sanırımMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Kaçıncı haftada kız demiştiMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğinBenim de bebeğim erkekmiş. Bugün kesinlesti.
Sare bence canım o olmazsa Nisa diyorum :)Yine Bi isim krizi yaşıyoruz tam ne güzel karar vermiştik ki 2 3 alternatif çıktı
Sizlerinki değiştikçe benimkinin biri de kız oluverecek gibi geliyor bir daha ki kontrole :))) değişmez sanırım artık canım hayırlı olsunMerhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?