2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bi kaç gün çok iyidim enerjim gayet iyiydi hamile olduğumu bile unutuyordum arada ama bugün çok halsizim sabah ağrıyla uyandım kahvaltı yapıp geri girdim yatağa sonuç daha cikamadim:) dışarı cikamiyorum evde iyice bende saldım kendimi bi an önce yaz gelsin diyorum artık bende çok bunaldim evde .Sivilceler bende de aynı çok çıkıyor vücudumda yüzümde heryerim sivilce izi doldu.

Kesinlikle bende balığa tahammül edemiyorum o yüzden omega3

Yine Bi isim krizi yaşıyoruz tam ne güzel karar vermiştik ki 2 3 alternatif çıktı
Sare Nisa nida lina olarak 4 seçeneğimiz var artık

KıZlar birkaç gündür hiç iyi değilim heryerim ağrıyo ve hiç halim dermanım yok grip olucam desem başka ek belirti yok sadece yatmak istiyorum ama yattığım yerde bile etlerim dökülüyo siz de varmı böyle birşey

Ben ikisini de kastetmedim, önemli olan iyi bir hekim bulmak. Çok iyi cihazı var ama çok pahalı olduğu için ona gidemeyecek anneler üzülmesinler istiyorum sadece. Yanlış anlaşılmasın.

Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
:):):) Benim de kızımda aynısı olmuştu 25. haftaya kadar erkek deyip, 25. haftada kız demişlerdi :):):) İnsan allak bullak oluyor. hayırlısı bakalım.

Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu. Oğlumda resmrn cildim ve saçlarım parlamıştı. Bunda 12 haftalıkken kız gibi dedi ama netleşmedi henüz. Bende öyle geçen hafta bikaç gün öyle iyiydimki aha bitti dedi sevindim çok geçmedi geri geldi.

Yine Bi isim krizi yaşıyoruz tam ne güzel karar vermiştik ki 2 3 alternatif çıktı
Canım bence nida zor olur. Lina da o kadar cok var ki. Sare güzel bence Nisa da eskimeyen isimlerden :)

Son güne kadar neler neler çıkar daha. Ben doğuma girdiğimde sordular ne koyacaksınız Ben Alper dedim ama doğduktan iki gün sonra Alparslan oldu :) Alp kısmını yakaladım en azından

Henüz kesinleşmedi banada 13 cü haftada kıza benziyor dedi ama emin değildi. Bu ay belli olur inşallah

Merhaba kızlar yazılanları okuyamadım ama benim kız meğer erkekmiş. Bugün Pipiyi gördük çok net allah saglik sıhhat versin ins. Doğumda fln değişmez artik demi :)
Sağlıklı olsunlar yeter ki canim, erkekte değişme pek olmuyor pipi görüldüyse degismez sanırım

Benim de bebeğim erkekmiş. Bugün kesinlesti.
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğin
Sare bence canım o olmazsa Nisa diyorum :)
Sizlerinki değiştikçe benimkinin biri de kız oluverecek gibi geliyor bir daha ki kontrole :))) değişmez sanırım artık canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…