2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk isim tercihimiz oydu nidaya kaydım sare güzel ama fare diye dalga geçerler mi eşimde linaya ısınamadı İngiliz ismi gibi dedi benim hoşuma gitti bakalım
Evet benım eşimde ne desem dalga geçiyordu şimdiki isminde bile dalga geçiuor ama herkes beğendi:)

Canim sadece omega mi aliyosun? Gunde kac tablet?

Omega3 alirken kizlar benim arastirdigim kadariyla tabi Ifos 5 yildizli olanlari tercih etmek ve trigiliserit formunda olmasi gerekiyormus kullandiklariniz buna uygun mu bir bakin isterseniz. Bu agir metallerden ve balik karacigerinden uretilmedigini gosteren bi onaymis.

Günaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
Ben bugün alışveriş yaptım yenidogan aldım bi set, 2tane alt üst aldım 0-3Ay bi tane dde yenidogan gibi bi tek battaniyesi yok, havlu aldım, şampuan aldım, sabun tozu aldım, göğüs ucu kremi aldım , uygun buldum bazı şeyleri aldım yeni doganlar seti bana biraz pahalı geldi ama aldık.

Ay bugün bende çok indirim buldum çok uygun fiyata bir çift tulum bir çift citcitli uzun kollu body aldım ya daha cinsiyet bile kesinleşmedi ama çok ucuz olduğu için bedenler urunler bitmişti 6-9 ay için aldım her turlu lazım diye

Benim canım. Perşembe sabahı randevum. Hormonlardan oluyor. Benim ağzımda dislerimde hiç bir sorun yoktu ne olduysa bı kaç gün içinde oldu
Canım benim sana da grçmiş olsun persembe doktor ne dicek bakalım sana benimm de hic bir sorun yoktu vitamın eksiğim de yok ama dediğin gibi hormonlar

Masallah kızlar alışverişe başlamışsınız bile ne güzel:) ben henüz hiç bisey almadım. Biliyorum bunu çok söyledim ama bir kayiptan sonra Kv ve annem doğuma 2 ay kala alışverişi yap diyorlar ama ben duramam 2-3 hafta sonra küçük küçük şeyler almaya başlarım :) hele cinsiyeti belli olsun minik kuşumun :)

Kızlar ya çok moralim bozuk 60 kiloyla başladım, şuan 68,5 im. Deli gbi yiyorum, kendimi durduramıyorum+hep açım. Bir şekilde dur demem lazım, kendimi aynada tanıyamıyorum. İst.da bildiğiniz iyi, uygun fiyatlı bir diyetisyen var mı? İnsanlar hamile olduğumu anlamıyor bile, kilonun yarısı bacak ve belime gitti

Canim sen ikizlere hamilesin ve zayif hamile kalmışsın ya ben? +100 kilo ve yaklaşık 3 kilo aldim son 4-5 haftada

Canim sen ikizlere hamilesin ve zayif hamile kalmışsın ya ben? +100 kilo ve yaklaşık 3 kilo aldim son 4-5 haftada
Yani canım sağlıklı yiyor olsam ve gene bu kadar kilo alsam kendime kızmcam zaten. Ben gzl beslenmiyorum ve haftada da 1 kilo gibi gidiyorum şimdiden. Sen aslında normal almışsın hamilelik için bence. Şuan kilo veremeyiz bu aşamada ama en azından benim bundan sonra bir silkelenmem lazım. Bir destek alsam belki beni yönlendirir diye düşündüm

Bir diyetisyen ayarla canım sen kendine dediğin gibi bu durumda kilo vermek yada almamak gibi imkan yok ama en azindan daha az almak ve sağlıklı almak gerekir. Eve abur cubur almamak lazim,onun yerine bol meyve alınmalı,tatli olarakta dondurma alınmalı eve tatli ihtiyacini gidermek için. Üzme kendini hersey kendi elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…