Evet canım doktoruma dedim yüzde olarak bari bisey söyleyin diye...Ben kesin konuşurum dedi ve ardından evet senin için de kesin konuşuyorum kızın olucak dediGözün aydın canım kesin mi :)
Bana denk gelmedi demek kiBenim esimintarafinda herkes Lina koydu geçen yıl ya 2 ya da 3 tane Lina var :)
Evet benım eşimde ne desem dalga geçiyordu şimdiki isminde bile dalga geçiuor ama herkes beğendi:)İlk isim tercihimiz oydu nidaya kaydım sare güzel ama fare diye dalga geçerler mi eşimde linaya ısınamadı İngiliz ismi gibi dedi benim hoşuma gitti bakalım
Canim sadece omega mi aliyosun? Gunde kac tablet?doktorum balıkla 1 avuç cevizle olmuyor omega 3 mutlaka takviye almanız gerekiyor dedi. hatta doğumdan sonra da almalıymış anne sütüyle de bebeğe geçişi devam ediyormuş. doktor marincap omega 3 ilacını verdi bana bi süredir onu kullanıyorum. bu dönemde multi vitamin almaya gerek yok ihtiyacın neyse onu al dedi.
Boşver geçsin ki ilerde geçilcek bişey olmasınEvet benım eşimde ne desem dalga geçiyordu şimdiki isminde bile dalga geçiuor ama herkes beğendi:)
Benım kocAm esprili bir insan ne söylesem kafiye gibi uydurur , dalga gecerBoşver geçsin ki ilerde geçilcek bişey olmasın
Ay aynı benimki deli deli hareketleri lafları varBenım kocAm esprili bir insan ne söylesem kafiye gibi uydurur , dalga gecer
Ama kendide sevdi ismi
Ben bugün alışveriş yaptımGünaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
Ay aynı benimki deli deli hareketleri lafları var
Canım benim sana da grçmiş olsun persembe doktor ne dicek bakalım sana benimm de hic bir sorun yoktu vitamın eksiğim de yok ama dediğin gibi hormonlarBenim canım. Perşembe sabahı randevum. Hormonlardan oluyor. Benim ağzımda dislerimde hiç bir sorun yoktu ne olduysa bı kaç gün içinde oldu
Amiin canım benimm hepimizin evlatlarını korusun Rabbim teşekkür ederim ayrıca ....Senin ince düşünceni seveyim benkendi üzüntünün arasında hala bizlerin etkilenmemesi için teselli veriyorsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canim sen ikizlere hamilesin ve zayif hamile kalmışsınKızlar ya çok moralim bozuk 60 kiloyla başladım, şuan 68,5 im. Deli gbi yiyorum, kendimi durduramıyorum+hep açım. Bir şekilde dur demem lazım, kendimi aynada tanıyamıyorum. İst.da bildiğiniz iyi, uygun fiyatlı bir diyetisyen var mı? İnsanlar hamile olduğumu anlamıyor bile, kilonun yarısı bacak ve belime gitti
Vitamin eksiginiz yok ya genede takviye vs verdi mi doktorunuz canimCanım benim sana da grçmiş olsun persembe doktor ne dicek bakalım sana benimm de hic bir sorun yoktu vitamın eksiğim de yok ama dediğin gibi hormonlar
Yani canım sağlıklı yiyor olsam ve gene bu kadar kilo alsam kendime kızmcam zaten. Ben gzl beslenmiyorum ve haftada da 1 kilo gibi gidiyorum şimdiden. Sen aslında normal almışsın hamilelik için bence. Şuan kilo veremeyiz bu aşamada ama en azından benim bundan sonra bir silkelenmem lazım. Bir destek alsam belki beni yönlendirir diye düşündümCanim sen ikizlere hamilesin ve zayif hamile kalmışsınya ben? +100 kilo ve yaklaşık 3 kilo aldim son 4-5 haftada
Bir diyetisyen ayarla canım sen kendine dediğin gibi bu durumda kilo vermek yada almamak gibi imkan yok ama en azindan daha az almak ve sağlıklı almak gerekir. Eve abur cubur almamak lazim,onun yerine bol meyve alınmalı,tatli olarakta dondurma alınmalı eve tatli ihtiyacini gidermek için. Üzme kendini hersey kendi elindeYani canım sağlıklı yiyor olsam ve gene bu kadar kilo alsam kendime kızmcam zaten. Ben gzl beslenmiyorum ve haftada da 1 kilo gibi gidiyorum şimdiden. Sen aslında normal almışsın hamilelik için bence. Şuan kilo veremeyiz bu aşamada ama en azından benim bundan sonra bir silkelenmem lazım. Bir destek alsam belki beni yönlendirir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?