2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende çok ağrı çekiyordum ayakta durunca benim idrar sonrası başlıyor ve çok kötü kaşık ağrısı alttan ağrı oluyordu şimdi aile doktoruna gittim idrar tahlili yaptı çok bakteri var idrarda dedi ilaç vermedi kadın doktorun versin dedi onu aradım oda kızdı 16 ci haftadasın buraya gelme ne gerek nasıl vermez deyip onu aricam dedi umarım kavga etmezler
Artık bi ilaç versede biri rahatlasam .

Teşekkürler canım çok güzel görünüyor istediğin gibi gelir inşallah. Bende yan yana olanlara bakacağım sanırım diğerleri uzun soluklu kullanılmıyor galiba

Inşallah canım. Hiç tecrübem olmadığı için hangisi kullanışlı olur hangisi olmaz emin olamıyorum ama yolda gördüğüm zaman arkalı önlü arabalarda arkada oturan çocuğa hep üzülüyordum. Öndeki etrafı izliyor arkadaki uyumuş O yüzden yanyana istedim özellikle. Umarım kullanışlı olur.

Gunaydin kızlar kilolar ne durumda :)

Günaydın canım durum çok kötü 16+0 9 kilo

Gününüz aydın olsun anneler. Ben galiba bebeğin hareketini hissetim karnımın sag alt tarafında 3-4 kez pit pit yapti çok duygulandım

Yaa ne güzelll gözün aydın

Ben bu konuda konuşmuyorum

Link açılmadı bende neden acaba?

Ben Canan Karataycilardanim geçen gün bı videosunu izledim ve yükleme yaptirmamaya karar verdim:)

Bu çok önemli bir konu ve ben hâlâ kararsızım. Almanya'daki doktorlar yapılmasını öneriyor ve özellikle ikiz gebeliklerde yapılması çok çok önemli diyorlar. Canan hocayı da çok severim ve bir çok konuda halkı bulurum. Ama çok kararsızım

Magnezyum aynı zamanda kaslarida gevsettigi için düşük riski oluşturabiliyor, buyuzden önerilmiyor.

Ama benin doktorum özellikle önerdi takviye almamı istedi. Ben extra maden suyu da içiyorum mideme çok iyi geliyor. Önümüzdeki hafta gidince soracağım miktarı ne olmalı diye. Olmazsa magnezyum takviyesini bırakır sadece maden suyu içerim. Çünkü onsuz bir hayat düşünemiyorum Hamileliğimi Kızılay sponsorluğunda geçiriyorum resmen

Eki Görüntüle 2232189

bebek bakım çantası bunlar mantıklı geliyor hem sırtta daha iyi hemde biberon bölmesi termal olanlar falan var

Çok güzelmiş bu ben de sırt çantası düşünüyorum zaten günlük hayatımda da hep sırt çantası takarım en rahatı

bendede sırt çantası rahatlığı zaten var helede gezmeye gideceksem

Ben hamilelik boyunca 3 kilo almışım.suan durum ne bilmiyorum çünkü evde tartılıyorum sıkıntı yok doktor da tartılınca biraz fazla çıkıyor ayakkabı vs.hepsiyle çıkınca sanırım ondan farkediyor.

çarşamba doktor kontrolüm var 15+1 olacaz cinsiyeti öğrenebilirmiyiz acaba :)

Gösterirse belli olur net şekilde artik. Benim de ya bu hafta ya önümüzdeki hafta gitmem lazım. Ama iki aydir doktorlardayim öyle gına geldi ki hastanelerin önünden bile geçesim yok

Bende de var iki gündür Cumartesi misafirim vardı çok yoruldum ondan mı oldu acaba dedim ama ayağa kalkınca ağrım oluyor
Benim iki odaya da duvarkağıdı yapıldı, haliyle ben de o gün biraz temizlik falan aynı şekilde yoruldum. Hatta 2 gün üstüste yoruldum. Belki de ondandır bak canım.
P Pelinim35

Aynen tabiki sağlıkla doğsunlar farketmez de insan merak ediyor benimkini kıza benzetti 12 ci haftada ben başladım kız eşyası almaya .Hep kız hisediyorum .
Sağlıkla kucağına al canım. daha çöp bile almadım. 1 1,5 ay da almayı düşünmüyorum. sadece cinsiyet öğrenince bir patik veya ayakkabı tarzı bişey alıcam Allah'ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…