Canım bende daha net bisey hissetmiyorum arada bisey oluyor ama emin değilim.:)anladım canım 1 ay daha sabredelim o zaman :)
aynen bende aynı görüşteyimKesinlikle sırt çantası çok büyük bir rahatlık elin kolun hep boşta kalıyor.
incelemedim görmedim asla ama kullanışlı olduğu çok çok belli netten bakıyorum genelde teşekkür ederim canımBu çanta harika bisey eltim de kullanıyor çok kullanışlı bende bundan alicam kesinlikle içine çok şey sığıyor.
Teşekkürler canım çok güzel görünüyor istediğin gibi gelir inşallah. Bende yan yana olanlara bakacağım sanırım diğerleri uzun soluklu kullanılmıyor galiba
Gunaydin kızlar kilolar ne durumda :)
Gününüz aydın olsun anneler. Ben galiba bebeğin hareketini hissetim karnımın sag alt tarafında 3-4 kez pit pit yaptiçok duygulandım
Ben bu konuda konuşmuyorum
ben dayanamadım bunu aldım :)
https://urun.n11.com/bebek-bakim-ca...VxQ8YCh1O-wmuEAkYECABEgIDTPD_BwE&gclsrc=aw.ds
Ben Canan Karataycilardanim geçen gün bı videosunu izledim ve yükleme yaptirmamaya karar verdim:)
Magnezyum aynı zamanda kaslarida gevsettigi için düşük riski oluşturabiliyor, buyuzden önerilmiyor.
Eki Görüntüle 2232189
bebek bakım çantası bunlar mantıklı geliyor hem sırtta daha iyi hemde biberon bölmesi termal olanlar falan var
Ne demek rica ederim .incelemedim görmedim asla ama kullanışlı olduğu çok çok belli netten bakıyorum genelde teşekkür ederim canım
EyvahGünaydın canım durum çok kötü 16+0 9 kilo
Inşallah canım. Hiç tecrübem olmadığı için hangisi kullanışlı olur hangisi olmaz emin olamıyorum ama yolda gördüğüm zaman arkalı önlü arabalarda arkada oturan çocuğa hep üzülüyordum. Öndeki etrafı izliyor arkadaki uyumuşO yüzden yanyana istedim özellikle. Umarım kullanışlı olur.
Günaydın canım durum çok kötü 16+0 9 kilo
Yaa ne güzelll gözün aydın
Link açılmadı bende neden acaba?
Bu çok önemli bir konu ve ben hâlâ kararsızım. Almanya'daki doktorlar yapılmasını öneriyor ve özellikle ikiz gebeliklerde yapılması çok çok önemli diyorlar. Canan hocayı da çok severim ve bir çok konuda halkı bulurum. Ama çok kararsızım
Ama benin doktorum özellikle önerdi takviye almamı istedi. Ben extra maden suyu da içiyorum mideme çok iyi geliyor. Önümüzdeki hafta gidince soracağım miktarı ne olmalı diye. Olmazsa magnezyum takviyesini bırakır sadece maden suyu içerim. Çünkü onsuz bir hayat düşünemiyorumHamileliğimi Kızılay sponsorluğunda geçiriyorum resmen
Çok güzelmiş bu ben de sırt çantası düşünüyorum zaten günlük hayatımda da hep sırt çantası takarım en rahatı
aynen mecbur sabredicez. sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım :)Canım bende daha net bisey hissetmiyorum arada bisey oluyor ama emin değilim.:)
Biraz daha bekleyelim bakalım bende çok sabırsızlanıyorum .
Bence artık belli olur tabiki gosterirse:)çarşamba doktor kontrolüm var 15+1 olacaz cinsiyeti öğrenebilirmiyiz acaba :)
inşallah gösterir :) tabiki önce sağlık ama insan yine de merak ediyor .Bence artık belli olur tabiki gosterirse:)
Benimde daha kesinleşmedi inşallah bu kontrolde kesin bisey söyler.
Aynen tabiki sağlıkla doğsunlar farketmez de insan merak ediyor benimkini kıza benzetti 12 ci haftada ben başladım kız eşyası almaya .Hep kız hisediyorum .inşallah gösterir :) tabiki önce sağlık ama insan yine de merak ediyor .
çarşamba doktor kontrolüm var 15+1 olacaz cinsiyeti öğrenebilirmiyiz acaba :)
Sağlıkla kucağına al canım. daha çöp bile almadım. 1 1,5 ay da almayı düşünmüyorum. sadece cinsiyet öğrenince bir patik veya ayakkabı tarzı bişey alıcam Allah'ın izniyle :)Aynen tabiki sağlıkla doğsunlar farketmez de insan merak ediyor benimkini kıza benzetti 12 ci haftada ben başladım kız eşyası almaya .Hep kız hisediyorum .
Sabret canım sabrının mükafatı güzel olur inşallah.Gösterirse belli olur net şekilde artik. Benim de ya bu hafta ya önümüzdeki hafta gitmem lazım. Ama iki aydir doktorlardayim öyle gına geldi ki hastanelerin önünden bile geçesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?