2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Unutmadan gece 4 de yarım ekmek sandvicde yedim yani insan 3 saatte uykudan uyanacak kadar nasıl acikabilir
Acıkııırrrrrr ben yemek yiyip yarım saat sonra acıktımı biliyorum:))) anneme gidiyom yemek ye öyle git diyor yemek yiyorum yarım saat sonra eve gelip bidaha yiyorum:))))

Ben 3600 kilo 53 cm doğmuşum, eşim 3500 kilo 52 cm doğmuş:) ben tr standartlarında uzun boyluyum bir kadın olarak, eşim orta boylu:)
Sizinki standart olabilir ozaman:))) bi uzun bi kısadan orta boy çıksa kilolarında ortalamasını bulsa ideal bir bebek pardon bebekler olucaklar inşallah:))

Maşallah çok şanslısın gerçekten.

Evet canım oda aklımda hatta Lavinya koyup Lavin diye hitap etmekte olabilir :) bakalım. Senin 2 kızın olacakti demi? İsim düşündünüz mü?
Canım melisa ismine zaten karar vermiştik, 2. De kız olrsa dün ya mira ya mila dedik.
Eşimle ortak isim bulmak bizde çok zor oldu ama gene sana aklıma gelenler ektradan alisa, mina, alya, celine, alara var

Canım melisa ismine zaten karar vermiştik, 2. De kız olrsa dün ya mira ya mila dedik.
Eşimle ortak isim bulmak bizde çok zor oldu ama gene sana aklıma gelenler ektradan alisa, mina, alya, celine, alara var
Alisa çok hoş aklımda olsun. Dediğim gibi canım bizim ailelerin için de hitabı kolay olsun istiyorum,annem ve kayınvalidem Türkçe bilmiyorlar, ve tabiki akrabalarımin hic biri Türkçe bilmiyorlar onun icin yadirgamicqklari isimler arıyorum :). Bu arada Melisa da çok güzel bir isim çok narin. Mila da en sevdiğim isimlerden

Benim 1 oğlum var bu da erkek. Kız evlat bi başka diyorlar ya bence böyle bir şey olamaz. Oğlum değil de kızım olsaydı ben onu daha ne kadar fazla sevebilirdim ki. Allah evladın hayırlısını versin

Tabii sıcak gelmesi, içine sinmesi çok önemli. Ben de alisayı çok beğeniyorum ama eşimin en yakın arkı koydu çocuğuna, ondan koyamadım :) ben de yabancı/değişik isimleri de çok seviyorum ama bizde yabancı kimse yok, yoksa köpeğimin bile ismi sophie mesela:) içine sinen güzel bir isim inşallah bulacaksındır :)))

Benim 1 oğlum var bu da erkek. Kız evlat bi başka diyorlar ya bence böyle bir şey olamaz. Oğlum değil de kızım olsaydı ben onu daha ne kadar fazla sevebilirdim ki. Allah evladın hayırlısını versin
Ben de allah biliyor hep kız çocuğum olsun istedim içimden ama dualarımda hep sağlıklısı neyse o olsun dedim. Ne olursa olsun cinsiyeti zaten aşık olucaz. Yani Ben de kız evlat başka olur diyenleri anlamıyorum hatta ayıp gbi geliyor dile öyle getirmek. Evladın ayrımı olmaz. Ha kızı süslersin narindir, erkek de biraz büyüsün annesini koruyup kollar, annesine aşık olur. Hepsinin yeri ayrı. Kızım da olsa asla kız çocuğunun yeri ayrı demem, bana boş boğazlık geliyor.

Kopeginin ismi bile çok havalı o bisey değil de erkek olursa çok gülerim hic erkek çocuk icin aklima bisey gelmiyor :) hayırlısı bakalım

ayy ne kadar rahatladim simdi insallah bizde de sorunsuz olur cnm cok tesekkurler

Bakirköy sadi konuktan randevu aldım ben
22.haftamda yapılcak
randevuyu coktan almişmiydin cnm

Reactions: LaL
Günaydın kızlar. Sabah kötü oldum işe gidemedim. Birazdan çıkıp gidicem insallah

Geceden beri bayağı sey konuşmuşsunuz ne güzel :)

Bende ergenligimden beri kız bebek kız çocuk hayranlığı var. Onların cicili bicili kıyafetleri tokaları, nazları niyazları, cilveleri vs çok seviyorum

Kızımı çok çok seviyorum ama eminim oglum olsaydi da yine ayni severdim . Simdi ne yalan soyleyeyim yine hayalimden kız geçiyor. Hayat boyu ablasına yoldaş olsun isterim. Benim ablalarım var ve bana kattıkları şeyleri düşününce kızımın kız kardeşsiz kalmasını istemem şu hayatta.

Ama tabi kutunun içinden ne çıkacak Belli değil. Erkek olursa da aynı derecede sevicez kız olursa da. Saglikla hayrli gelsinler yeter ki

Çok geçmiş olsun. Bende de çok olmuştu ve ilginç gelecek ama o ilaçlar daha beter yapmıştı sanki. Bu yüzden bırakıp magnezyum içeren besinler tüketmiştim. Muz, maden suyu, bol su basta olmak uzere

Üç dor gün daha bekle, hala fayda etmeye başlamamışsa doktoruna danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…