Acıkııırrrrrr ben yemek yiyip yarım saat sonra acıktımı biliyorum:))) anneme gidiyom yemek ye öyle git diyor yemek yiyorum yarım saat sonra eve gelip bidaha yiyorum:))))Unutmadan gece 4 de yarım ekmek sandvicde yedim yani insan 3 saatte uykudan uyanacak kadar nasıl acikabilir
Sizinki standart olabilir ozaman:))) bi uzun bi kısadan orta boy çıksa kilolarında ortalamasını bulsa ideal bir bebek pardon bebekler olucaklar inşallah:))Ben 3600 kilo 53 cm doğmuşum, eşim 3500 kilo 52 cm doğmuş:) ben tr standartlarında uzun boyluyum bir kadın olarak, eşim orta boylu:)
Maşallah çok şanslısın gerçekten.Bu arada bugün sabah dediğim gibi tartıldım hiç kilo almamışım anlamıyorum ben hamile değilken bu kadar yesem 5 kilo abartısız alırdım.şimdi dünyayı yiyip almadım demekki yiyip yiyip kilo almamak böle bişeymiş :)) ama yinede frenlemem lazım kendimi biri bana dur desinnn
Evet canım oda aklımda hatta Lavinya koyup Lavin diye hitap etmekte olabilir :) bakalım. Senin 2 kızın olacakti demi? İsim düşündünüz mü?Kısa istiyorsan lavin de olabilir
Aslında bana çeksin isterim boy konusunda ama kısmet tabii:)) çıksınlr ördek yavrulrı, hepsini görücezSizinki standart olabilir ozaman:))) bi uzun bi kısadan orta boy çıksa kilolarında ortalamasını bulsa ideal bir bebek pardon bebekler olucaklar inşallah:))
Bakirköy sadi konuktan randevu aldım benHangi sehirdesin canm bende drvlette düşünüyorum ama istanbulda hangi devlet hastanesi yapiyor bilen varmi kizlad yardimci olurmusunuz
Canım melisa ismine zaten karar vermiştik, 2. De kız olrsa dün ya mira ya mila dedik.Evet canım oda aklımda hatta Lavinya koyup Lavin diye hitap etmekte olabilir :) bakalım. Senin 2 kızın olacakti demi? İsim düşündünüz mü?
Alisa çok hoş aklımda olsun. Dediğim gibi canım bizim ailelerin için de hitabı kolay olsun istiyorum,annem ve kayınvalidem Türkçe bilmiyorlar, ve tabiki akrabalarımin hic biri Türkçe bilmiyorlar onun icin yadirgamicqklari isimler arıyorum :). Bu arada Melisa da çok güzel bir isim çok narin. Mila da en sevdiğim isimlerdenCanım melisa ismine zaten karar vermiştik, 2. De kız olrsa dün ya mira ya mila dedik.
Eşimle ortak isim bulmak bizde çok zor oldu ama gene sana aklıma gelenler ektradan alisa, mina, alya, celine, alara var
Benim 1 oğlum var bu da erkek. Kız evlat bi başka diyorlar ya bence böyle bir şey olamaz. Oğlum değil de kızım olsaydı ben onu daha ne kadar fazla sevebilirdim ki. Allah evladın hayırlısını versinYuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle
Tabii sıcak gelmesi, içine sinmesi çok önemli. Ben de alisayı çok beğeniyorum ama eşimin en yakın arkı koydu çocuğuna, ondan koyamadım :) ben de yabancı/değişik isimleri de çok seviyorum ama bizde yabancı kimse yok, yoksa köpeğimin bile ismi sophie mesela:) içine sinen güzel bir isim inşallah bulacaksındır :)))Alisa çok hoş aklımda olsun. Dediğim gibi canım bizim ailelerin için de hitabı kolay olsun istiyorum,annem ve kayınvalidem Türkçe bilmiyorlar, ve tabiki akrabalarımin hic biri Türkçe bilmiyorlar onun icin yadirgamicqklari isimler arıyorum :). Bu arada Melisa da çok güzel bir isim çok narin. Mila da en sevdiğim isimlerden
Canım benim de sol böbreğimde genişleme çıktı. Takip edicez dedi urolojiye gönderdi. Bebek idrar kanalına baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş.
Canm onda nisana kadar randevular doluymusKanuni hastanesine çok iyi diyorlar
Ben de allah biliyor hep kız çocuğum olsun istedim içimden ama dualarımda hep sağlıklısı neyse o olsun dedim. Ne olursa olsun cinsiyeti zaten aşık olucaz. Yani Ben de kız evlat başka olur diyenleri anlamıyorum hatta ayıp gbi geliyor dile öyle getirmek. Evladın ayrımı olmaz. Ha kızı süslersin narindir, erkek de biraz büyüsün annesini koruyup kollar, annesine aşık olur. Hepsinin yeri ayrı. Kızım da olsa asla kız çocuğunun yeri ayrı demem, bana boş boğazlık geliyor.Benim 1 oğlum var bu da erkek. Kız evlat bi başka diyorlar ya bence böyle bir şey olamaz. Oğlum değil de kızım olsaydı ben onu daha ne kadar fazla sevebilirdim ki. Allah evladın hayırlısını versin
Kopeginin ismi bile çok havalıTabii sıcak gelmesi, içine sinmesi çok önemli. Ben de alisayı çok beğeniyorum ama eşimin en yakın arkı koydu çocuğuna, ondan koyamadım :) ben de yabancı/değişik isimleri de çok seviyorum ama bizde yabancı kimse yok, yoksa köpeğimin bile ismi sophie mesela:) içine sinen güzel bir isim inşallah bulacaksındır :)))
ayy ne kadar rahatladim simdi insallah bizde de sorunsuz olur cnm cok tesekkurlerSağlıkla gelsin minik kız, benim de ikinci kızıma hamilelik boyunca böbrekte genişleme var demişlerdi ama doktorumuz hep olumlu konuştu Doğuma kadar normal boyuta gelir dedi şükürler olsun kızım sorunsuz doğdu şimdi 4 yaşına yaklaştı maşallah hiçbir sorunumuz olmadı içini ferah tut
randevuyu coktan almişmiydin cnmBakirköy sadi konuktan randevu aldım ben
22.haftamda yapılcak
Saniyelik oluyor zaten çok güzel bir duyguuuu @Meylen
Bakirköy sadi konuktan randevu aldım ben
22.haftamda yapılcak
10 gün önce gittim aldım randevuyuayy ne kadar rahatladim simdi insallah bizde de sorunsuz olur cnm cok tesekkurler
randevuyu coktan almişmiydin cnm
Aynen gidip muane oluyosun doktor kagıt veriyoPoliklinige gidip ordan mi yonlendiriyorlar. Nasil aliniyor randevu?
Ya kızlar benim artık sırt ve bel ağrılarım max. Derecede. Ağlayarak uyandım, oturuyorum şuan salonda uykum olduğu halde. Dayanılmaz bir tutulma, ağrı yaşıyorum. Magnezyum tabletine 2 gün oldu başlayalı, ne zaman etkisini gösterir bilen var mı? Gerçekten dayanılır gbi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?