Lekelenme olmuş ya canım kanama alanı çıkmış olabilir ne zaman bakıldı maşallah çok net görünüyoKızlar bu benim ultrason kagidim yolk sac ve ucunda bebek var fakat kesenin kenarında bi yuvarlak daha var acaba o ikiz olabilr mi ordaki ne kafam karisti
Merhaba, kıtıruno var bilirmisin küçük paketlerdr,tahilli.tavsiye ederimİyi akşamlar canlarım.Bugün benim sürekli bulantım oldu.Ne iyi gelir acaba?Afedersiniz sürekli öğürmekten mahvoldum
Benimde öyle sürekli günlük ped kullanmam gerekiyor.seffaf ama benimkiKızlar günaydın aşırı aşırı akıntım var Sabah sabah şok oldum resmen
Yok sarı renkte koku yok kaşıntı yok ama yoğun bi akıntı doktorda dediki ilk aylarda bişey veremiyorum normal olsun da dedim normal demişti ama bilmiyorumBenimde öyle sürekli günlük ped kullanmam gerekiyor.seffaf ama benimki
Canım perşembe gittim kanama alanı falan yokmuş herşey normal dedi leke de nerden geliyo anlamadim zaten dünden beri yok çok şükür de kenardaki yuvarlak sanki ikinci yolk saç gibi geldi bana baktim baktim anlam veremedimLekelenme olmuş ya canım kanama alanı çıkmış olabilir ne zaman bakıldı maşallah çok net görünüyo
Yok canım iki tane olsa o söylerdi zaten sana öyle geliyordur çok şükür olmasın tam 6. Haftanda mı çıktı yaniCanım perşembe gittim kanama alanı falan yokmuş herşey normal dedi leke de nerden geliyo anlamadim zaten dünden beri yok çok şükür de kenardaki yuvarlak sanki ikinci yolk saç gibi geldi bana baktim baktim anlam veremedim
Son adet tarihinden canım kese de sata uyumlu dediPeki kızlar sizin hafta hesaplamalarınızı doktorlarınız nasıl yaptı?
İlk keseyi gördüğünde kac mm di?Son adet tarihinden canım kese de sata uyumlu dedi
Evet 6. Haftada daha önce kese gördük sadece zatenYok canım iki tane olsa o söylerdi zaten sana öyle geliyordur çok şükür olmasın tam 6. Haftanda mı çıktı yani
4 haftaligim bende de var akıntı.2 gündür.Kızlar günaydın aşırı aşırı akıntım var Sabah sabah şok oldum resmen
4mm alttan baktı 4+4teİlk keseyi gördüğünde kac mm di?
Gözün Aydın canım bebişşni görmüşsün ne güzel :)Evet 6. Haftada daha önce kese gördük sadece zaten
Yemin ederim bak dedim ki uykumda altıma kaçırdım yada çok terledim herhalde o derece bi ıslaklık4 haftaligim bende de var akıntı.2 gündür.
Kızlar bu benim ultrason kagidim yolk sac ve ucunda bebek var fakat kesenin kenarında bi yuvarlak daha var acaba o ikiz olabilr mi ordaki ne kafam karisti
Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymişKızlar günaydın aşırı aşırı akıntım var Sabah sabah şok oldum resmen
Peki kızlar sizin hafta hesaplamalarınızı doktorlarınız nasıl yaptı?
Ben progestanı içiyorum fitil olarak kullanmıyorum böyle nasıl tarif etsem böyle makyaj temizleme sütleri olur ya o kıvamda geliyo ve sarı şaştım kaldımCanım bana tek gibi geldi.
Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş
Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.
Ağrı normal canım o oluyo ara ara seni çok rahatsız etmiyorsa aşırı can yakıcı boyutta değilse ve arada vurup geçiyorsa doktorum normal dedi ama sen yinede söyle progestan verebilir her ihtimale karşı karından görünmesi için 5. Haftada olman gerekiyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin :)Kuzular merhabaALLAH nasip ederse 18 Temmuz da Doğum olacak. TEMMUZ ANNESİ olacağım. Yalnız korktuğum bir durum var. Beni rahatlatmanız umuduyla yazıyorum. 11 Ekim regl tarihimdi. Salı günü beta hcg 228 çıktı iki gün sonra yani bu Perşembe 800 küsürdü. Yani 4 kat falan. Pzt doktora gideceğim tahlil falan vereceğim. Kese görünür mü acaba. Biraz ağrılarımda var. Çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?