- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
İnsallahÇok saol şimdilik iğne düşünmediğimi söledim zaten özellikle ilk aylarda dayanabildiği kadar dayanmam önerildi inş bi an önce geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahÇok saol şimdilik iğne düşünmediğimi söledim zaten özellikle ilk aylarda dayanabildiği kadar dayanmam önerildi inş bi an önce geçer
Genelde kk dayım ama bir program yuklemişim arada bakıyorumKızlaaar bunu hiç konuşmadık galiba hangi uygulamaları kullanıyorsunuz![]()
Ne kullandın çatlaklar için , benım karnım kuruyor,önerilerinizi bekliyoruzÇatlamayı önleyen herşey tüylenme yapıyor maalesef
İlk gebeliğimde eşimin hazırladığı bir karışım sürdüm ve sıfır çatlak ama tüylenme oldu tabi
Tüye çare var allahtan :) çatlamayım da
Ayy evet bugun benımde canımdan can gitti resmenKızlar şimdi kardeşim ağda yaptı bana normalde canım çok yanmazdı tüylerim seyrek ama canım o kadar yandı ki anlatamam
Hamilelik takvimi diye bir uygulama var cok güzel mavi arka planı ben onu kullanıyorum bire bir tutuyorGenelde kk dayım ama bir program yuklemişim arada bakıyorum
Ben lazer yaptırmışım allahtan ama ara ara tüy çıkmıor deilAyy evet bugun benımde canımdan can gitti resmen
Benımkısı pempe turuncu karışımı hamilelik diye
Hamilelik takvimi diye bir uygulama var cok güzel mavi arka planı ben onu kullanıyorum bire bir tutuyor![]()
İyi yapmıssın ben tam lazere karar verdim yaptıracakken bebişi öğrendim kaldı .katlanıcam artıkBen lazer yaptırmışım allahtan ama ara ara tüy çıkmıor deil
Öldüm kız böyle canım yanmamıştı vallaAyy evet bugun benımde canımdan can gitti resmen

Bugün midem iyiydi 2 3 km yürüsün esimle oglumu gezdirdik. Evde çok bunaldim buara çünküAmin inşaallah.Ben bugün biraz iyi gibiyim.Midem iyi görünüyor yani.Hava da güneşli.Oğlusumla bi yürüyüp gelsem mi acaba?Sizler gezmeye çıkıyor musunuz hanımlar?
Ben oğlumda 3. Aydan 34. Haftaya kadar çok iyiydi reflu harici bir sıkıntım yoktu. Baya gezmiştim yaza denk geldiği icin yüzmüştüm.bence çoğumuz 3. Aydan sonra düzeleceğiz diye umut ediyorum.Bende hamileligi hic boyle hayal etmemistim valla yaaaa filmlerdeki hamileler ne guzel geçiriyor hamileligini
Aynen aynen kendımı sıka sıka dayandmÖldüm kız böyle canım yanmamıştı valla![]()
YarasınKızlar sanırım rekor bende çünkü yedikçe mide bulantım bi nebze azalıyor. Şuana kadar 3 kilo hatta 3,5 kilo aldımbende iki bebiş var ya, onların gramlarını düşün ama lütfen
ben bu gidişle yarım dünya olmayı hedefliyorum, çok yakışır
![]()
Bende de durum aynı canım ya, ama yememiz lazım artık.az önce evde nekadar meyve varsa hepsinden biraz doğrayıp suyla kaynattım içinede biraz pekmez..ohhh mis gibi vitamin deposu oldu .çay yerine büyük bi fincan içtim.sanki direk bebeğime gitmiş gibi içim nasıl rahatladı..Ben 2buçuk kilo vermişim Niğde bulantım falanda yok sadede yanma var midem de ve canım birşey istemiyor ama endişeleniyorum kilo almam lazım bence az da olsa..