2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım az az ve sık sık ye. Mideni bulandıracaklar şeyler yeme. Patates haşla tuzla bolca onu ye. Tarhana çorbası yap içine ekmek doğra onu ye tuzlu kraker ye. Benimde çok bulantım oldu bana ONZYD diye ağızda emilen bi hap verdi bulantıya çok iyi geliyor. İstersen ondan al kullan. 8 mg olanını al anca etkisi oluyo. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bulantı bende çok çektim. 3 gün ölü gibi yattım su bile içmedim. Allahın izniyle hepsi geçecek Ya Sabır canım Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah

Benimki weewell marka küçük masa termometresi. Araştırmadan direk e bebekten almıştım zamanında. Sıkıntısı yok 3 yıldır tıkır tıkır çalışıyor. Sıcaklar nem ölçüyor aynı zamanda masa üstü saati alarmda kurulabiliyor.

Valla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorum Bakın bugün oğlumun cicileri geldi
Oyy çok güzel güle güle giysin. Muhammed ismi benimde aklımda bakalım vermeyi düşünüyorum. Kuzenim muhammet ve bir arkadasım vsr ikiside çok yakışıklı ve çok zekiler ayrıca tatlı diilli. Peygamber ismi taşımak özellik veriyor bence kişiye. Adıyla yaşasın inşallah.

Amin canım Allah razı olsun. Ben kızımın ismi Tusem diye Talha düşünüyordum zaten. Daha cinsiyeti belli değilken rüyamda gördüm yaşlı beyaz sakallı evliyaya benzeyen amcalar karnımı gösterip bu Muhammed Talha dediler. Bende bi Alime sordum rüyamı. Allah tarafından konulmuş ismi erkek olursa değiştirme bunu koy dedi. Bende erkek olduğunu öğrendim ve değiştirmedim onu koyucam inşallah sağ salim doğsun. Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı yzun ömürler versin. İsimleryle yaşasınlar inşallah

Kızlar nasılsınız ?moral yükseltecek neler yapıyorsunuz bu sıralar ?
benim minik kız geceleri harekete geçiyor galiba gecelerimiz uzun olucak ☺
Aman ne yapalım işte evden çıkamıyoz mağazaları eve getiriyoz alışveriş yapıyoz internetten valla ben 18+5 im bebek hıçkırık tutuyomu acaba bu haftalarda. Dün gece resmen 5-10 saniye arayla nasıl vurdu karnıma. Bide en az 10-15 kere tekrarladı. Hıçkırıkmı tuttu acaba ondanmı o kadar çok üst üste vurdu. Kaç gündür kıpırdamıyordu korkuyordum annesini nasıl sakinleştirdi kuzum

Kızlar nasılsınız ?moral yükseltecek neler yapıyorsunuz bu sıralar ?
benim minik kız geceleri harekete geçiyor galiba gecelerimiz uzun olucak ☺

Ben patik ördüm prensesime onun dısında evde film izle Bi şeyler ye derken şişiyoruz.yarın aşım var gece gündüz hep Bi hareket halinde benimki. Gün içinde belki 2 saat falan duruyo sonra hep Bi kuduruk
Bide benim kızımın hala ismi yok

Ben daha hiçbirŞey almadım onun streside var üzerimde haziranda taşınmamız lazım bunuda ekledik mi gelde kurtul stresten
Ay belki bizimkide ondan olmuştu ama varya hiç bu kadar hareket etmemişti ,arka arkaya bauiyan oynadı hatta artık biraz acıtmaya gidiyor hareketleri İzlemesi o kadar güzel ki rahatlıyorum ben de

Ya şişme olayı bu ara herkeste var ama napalım evde sıkılmaktan ağız boş duramıyor
Hiç aklında yok mu isim ?

Ya şişme olayı bu ara herkeste var ama napalım evde sıkılmaktan ağız boş duramıyor
Hiç aklında yok mu isim ?
Yok hiçbişeyi beğenmiyorum hepsine Bi kulp takıyorum.
Masal.Kumsal. Milena.Asel. Güneş. İda. Aden. Ahenk. Mevsim. Liya. Esila. Vera.Lidya. Mila
Öneriler bunlar sizde ekleyin arkadaşlar. Valla kız isimsiz kalacak

Yok hiçbişeyi beğenmiyorum hepsine Bi kulp takıyorum.
Masal.Kumsal. Milena.Asel. Güneş. İda. Aden. Ahenk. Mevsim. Liya. Esila. Vera.Lidya. Mila
Öneriler bunlar sizde ekleyin arkadaşlar. Valla kız isimsiz kalacak
Aynen insanin icine sinmedikte olmuyor ben daha cinsiyyeti bilmeden Lila bi anda aklima gelmisti daha sonra esim secim yapacakti oglumun ismini ben secmistim ,2ci bebis icin ondan fikir istedim ama onunda icine Lila sinmis simdide tumgun Lila diye geziyor
Vera cok guzel Lila olmasaydi onu dusunurdum ben (anlamida cok guzel ☺)

Bizim aile de illa detaylı ultrasona gitmek zorunda mısın bence gitmemek daha iyi sonuçta bebeğin için şuan bisi ciksa müdahale edebilecekler mi o zaman riske girmeye değer mi diye çok üstüme geliyorlar napcagimi şaşırdım açıkçası

Canim aslinda cok iyi olurdu gitmek ama ben boyle dusunuyorum mesela simdi gitmesem zaten bu virus bittikten sonra gideriz doguma kadar Allah korusun bisey olursa o zamanda belli olur ultrasonda o yuzden riske atmiycam ben cunku asiri yayildi ya doktor kendiside tasiyiciysa diye dusunuyorum

Bunu bende düşünüyorum varya ayni seyi dusunmusuz ya doktora bulasmissa diyorum bide benim doktor 55-60 yasinda kesin var+ İstanbuldan geliyor gitmekte risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…