2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet haberlerde verdiler bebekte annede iyi çok şükür. Anneyi karantinaya almışlar tedavi ediliyormuş. Bebektede yokmuş virüs çok şükür.

merak etme canım bebek bi şekilde besleniyordur,sende az az yemeyi denersin bulantı ilacı alıyorsundur illa ki,prilam bana iyi gelmişti,bir an önce geçsin bulantın inşallh,kusturmasada ara ara benimde oluyor,Allah şifa versin
Allah korusun canım biraz geciktir aşıyı olmazsa ben öyle yapıcam,ayrıntılı için çok tedirginim gidişat iyiye giderse kesin giderim ama şu durumda bilemiyorum
Kızlar nasılsınız ?moral yükseltecek neler yapıyorsunuz bu sıralar ?
benim minik kız geceleri harekete geçiyor galiba gecelerimiz uzun olucak ☺
durmadan çocuklarımla oyunlar oynuyorum yemek yiyorumbebişimi hissedincede dünyalar benim oluyor bugün en son öğlen hissettim beklemedeyim
benim ailemde evden çıkma diyor az önce ablamla konuştuk o da yeni doğum yaptı gitme sakın hastaneye diyor,babamlarda öyle diyor kesin eşimde gitmeyelim diyecek çok üzülüyorum ama
Benim kızında hala ismi yok esim ben düşünüp sana soyliycem dedi beklemedeyim benim bulduklarimi begenmedi
bizde bu gidişle isim koyamıcaz kesin asla birbirimizin düşündüklerini beğenmiyoruz bir de 13yaşındaki kızım ben koyucam diyip ortalık karıştırıyorRüyamda Mehmet görmüştüm bulamazsam onu koyarım ama kayınpedeein ismibaşka isimler düşünüyorum ama rüyamdanda etkileniyorum
8 aylık hamile bir bayanında corona testi pozitif çıkmış . İyice gerilmeye başladım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah ya
az önce haberlerde izledim ama bebek ölmemiş tedavideymişler☺

Kızlar benim eşimde esnaf,şarküterimiz var ve bu ara işleri çok yoğun o kadar korkuyorum ki sabahtan akşama kadar bi dünya insan girip çıkıyor,2çalışanı var yanında da ama o da hep işinin başında mecbur,yatakları bile ayırdık evin içinde sosyal mesafeye uyuyoruz çocuklara yaklaşmıyor ne olur ne olmaz diye,o da çok panik hepimize yansıyor,her şey güzel olacak geçecek bugünler inanıyorum

Ben 13.haftama kadar zofer kullandim ondan sonra 16.hagtaya kdr da prilam kullandim artik doktor birak dedi icin biraktim iyiydm aslinda kesilmisti ama bu hagta yine basladi strestenmi neyden anlamadm yada buyuyor diyemi cozemedim cok saol cnm

kızlar mide ağrısı böyle çok yemek gibi yaşayan oldu mu, biraz şiddetliydi 10 dk kadar sürdü, bir de afedersiniz ama çıkardım yediklerimden birazını. şimdi daha iyi gibiyim ama çok yemekten midir, başka bir sebepten mi?

Canım benim de oldu ağır geliyor sanırım allahtan çıkartmadım çünkü hemen sakız çiğniyorum iyi geliyor valla annem fln çocuğun sıçıklı olacak diyor bez yetistiremicen diye sakızdan dolayı napayım sonuçta şuan iyi geliyor

Hapi keseli baya oldu gecmisti bi haftadir yine basladi ya stresten yada buyudugu icin anlamiyrm ama artik istahimin acilmasini istiyorum bir an once

Yok kiz brn bldm instahram sitelerini kiz gayet iyi bebkte iyiymis inanmayin yalsn hepsi diyorlar

Ben hergun yasiyorum bi iştahla yiyorum 10 dakka gecmeden geri çıkartıyorum

Hahah aynısını bana diyorlardı bende diyorum gazlı olacağına sıçaklı olsun hurafe hepsi ya

Ben 13.haftama kadar zofer kullandim ondan sonra 16.hagtaya kdr da prilam kullandim artik doktor birak dedi icin biraktim iyiydm aslinda kesilmisti ama bu hagta yine basladi strestenmi neyden anlamadm yada buyuyor diyemi cozemedim cok saol cnm
Evet canım banada zofer yada onzyd önerdi ikiside aynıymış zaten içerik aynı isimler farklı. Benimde geçmişti 16. Haftamda bırakmıştım ilacı ama yaklaşık 1 haftadır tekrar başladı doktorum ilaca devam edebilirsin dedi. Bende tekrar içiyorum. Ama şuan bende bulantı yok iştahım güzel yiyorum fakat sonrasında tiskinti oluyo yediğimi çıkarıyorum. Valla öyle böyle idare ediyoruz az ve sık yiyorum bende. Çoğu öğünleri meyvelerle geçiştiriyorum. Hayırlısıyla bitecek hepsi geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…