Bu haber gerçek mi, çok üzüldüm, Allah esirgesin ya yaşı da çok gençmişİnşallah doğru değildir..
umarım Yanlış haberdir
Oy şükür
Rica ederim umarım işine yarar kuzumArayıp bilgi almam lazım o zaman. Doğru bu paketlerde 20.hafta sonrası için de oluyordu siz yazınca hatırladım. Teşekkür ederim
merak etme canım bebek bi şekilde besleniyordur,sende az az yemeyi denersin bulantı ilacı alıyorsundur illa ki,prilam bana iyi gelmişti,bir an önce geçsin bulantın inşallh,kusturmasada ara ara benimde oluyor,Allah şifa versinOturup ağlıcam artık tamam bebeğim iyi olsun dayanırım diyorum ama hergun çıkarmaktan biktim bi haftadir kesintisiz en az bikere kimi zaman ikiyi buluyor midem cok küçüldü farkindayim büyültmeye calistikca daha cok çıkarıyorum gercekten bıktım ben yiyemiyorum ki cocu besliyim
Allah korusun canım biraz geciktir aşıyı olmazsa ben öyle yapıcam,ayrıntılı için çok tedirginim gidişat iyiye giderse kesin giderim ama şu durumda bilemiyorumBende ondan korkuyorum doktorum araştırma hastanesine git dedi oradakiler prof diye sanırım bide böbreklere bakılması önemli diye ama oralarda şimdi karışık çok kararsız kaldım nasıl olacak hiç bilmiyorum aşımıda yaptırmadım ben gecen hafta çağırdı hemsire ama sağlık ocağında bi hemşirenin testi pozitif çıkmış mahalledende 2 yada 3 kisi tam emin degilim başkasınada geçmiştir diye sağlık ocağına gitmeye korktum sıkıntısız atlatırız inşaallah
durmadan çocuklarımla oyunlar oynuyorum yemek yiyorumKızlar nasılsınız ?moral yükseltecek neler yapıyorsunuz bu sıralar ?
benim minik kız geceleri harekete geçiyor galiba gecelerimiz uzun olucak ☺
benim ailemde evden çıkma diyor az önce ablamla konuştuk o da yeni doğum yaptı gitme sakın hastaneye diyor,babamlarda öyle diyor kesin eşimde gitmeyelim diyecek çok üzülüyorum amaBizim aile de illa detaylı ultrasona gitmek zorunda mısın bence gitmemek daha iyi sonuçta bebeğin için şuan bisi ciksa müdahale edebilecekler mi o zaman riske girmeye değer mi diye çok üstüme geliyorlar napcagimi şaşırdım açıkçası
bizde bu gidişle isim koyamıcaz kesin asla birbirimizin düşündüklerini beğenmiyoruz bir de 13yaşındaki kızım ben koyucam diyip ortalık karıştırıyorBenim kızında hala ismi yok esim ben düşünüp sana soyliycem dedi beklemedeyimbenim bulduklarimi begenmedi
az önce haberlerde izledim ama bebek ölmemiş tedavideymişler☺8 aylık hamile bir bayanında corona testi pozitif çıkmış . İyice gerilmeye başladım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah ya
Bende anlamadım ama baska doktor hemsireye geçmiş olabilir diye gitmedim inşaallahhay allah yaaa
nasıl pozitif çıkmış üzücü yaa
biraz bekle bakalım
sağ sağlim bir doğursaydık
Canım az az ve sık sık ye. Mideni bulandıracaklar şeyler yeme. Patates haşla tuzla bolca onu ye. Tarhana çorbası yap içine ekmek doğra onu ye tuzlu kraker ye. Benimde çok bulantım oldu bana ONZYD diye ağızda emilen bi hap verdi bulantıya çok iyi geliyor. İstersen ondan al kullan. 8 mg olanını al anca etkisi oluyo. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bulantı bende çok çektim. 3 gün ölü gibi yattım su bile içmedim. Allahın izniyle hepsi geçecek Ya Sabır canım Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah
Canım benim de oldu ağır geliyor sanırım allahtan çıkartmadım çünkü hemen sakız çiğniyorum iyi geliyor valla annem fln çocuğun sıçıklı olacak diyor bez yetistiremicen diye sakızdan dolayıkızlar mide ağrısı böyle çok yemek gibi yaşayan oldu mu, biraz şiddetliydi 10 dk kadar sürdü, bir de afedersiniz ama çıkardım yediklerimden birazını. şimdi daha iyi gibiyim ama çok yemekten midir, başka bir sebepten mi?
merak etme canım bebek bi şekilde besleniyordur,sende az az yemeyi denersin bulantı ilacı alıyorsundur illa ki,prilam bana iyi gelmişti,bir an önce geçsin bulantın inşallh,kusturmasada ara ara benimde oluyor,Allah şifa versin
Allah korusun canım biraz geciktir aşıyı olmazsa ben öyle yapıcam,ayrıntılı için çok tedirginim gidişat iyiye giderse kesin giderim ama şu durumda bilemiyorum
durmadan çocuklarımla oyunlar oynuyorum yemek yiyorumbebişimi hissedincede dünyalar benim oluyor bugün en son öğlen hissettim beklemedeyim
benim ailemde evden çıkma diyor az önce ablamla konuştuk o da yeni doğum yaptı gitme sakın hastaneye diyor,babamlarda öyle diyor kesin eşimde gitmeyelim diyecek çok üzülüyorum ama
bizde bu gidişle isim koyamıcaz kesin asla birbirimizin düşündüklerini beğenmiyoruz bir de 13yaşındaki kızım ben koyucam diyip ortalık karıştırıyorRüyamda Mehmet görmüştüm bulamazsam onu koyarım ama kayınpedeein ismi başka isimler düşünüyorum ama rüyamdanda etkileniyorum
az önce haberlerde izledim ama bebek ölmemiş tedavideymişler☺
İnşallah
Kızlar tüm haber sitelerinde yazıyor, maalesef sezaryenle doğum yaptırmışlar ve o şekilde kaybetmiş. Kadıncağız çok ağır geçiriyordu demek hastalığı, belki bebeği almasalar tesavi edemeyeceklerdiAllah şu zor günlerden kurtarsın herkesi, içinde de bizleri
kızlar mide ağrısı böyle çok yemek gibi yaşayan oldu mu, biraz şiddetliydi 10 dk kadar sürdü, bir de afedersiniz ama çıkardım yediklerimden birazını. şimdi daha iyi gibiyim ama çok yemekten midir, başka bir sebepten mi?
Canım benim de oldu ağır geliyor sanırım allahtan çıkartmadım çünkü hemen sakız çiğniyorum iyi geliyor valla annem fln çocuğun sıçıklı olacak diyor bez yetistiremicen diye sakızdan dolayınapayım sonuçta şuan iyi geliyor
Evet canım banada zofer yada onzyd önerdi ikiside aynıymış zaten içerik aynı isimler farklı. Benimde geçmişti 16. Haftamda bırakmıştım ilacı ama yaklaşık 1 haftadır tekrar başladı doktorum ilaca devam edebilirsin dedi. Bende tekrar içiyorum. Ama şuan bende bulantı yok iştahım güzel yiyorum fakat sonrasında tiskinti oluyo yediğimi çıkarıyorum. Valla öyle böyle idare ediyoruz az ve sık yiyorum bende. Çoğu öğünleri meyvelerle geçiştiriyorum. Hayırlısıyla bitecek hepsi geçecek inşallahBen 13.haftama kadar zofer kullandim ondan sonra 16.hagtaya kdr da prilam kullandim artik doktor birak dedi icin biraktim iyiydm aslinda kesilmisti ama bu hagta yine basladi strestenmi neyden anlamadm yada buyuyor diyemi cozemedimcok saol cnm
Ayy öyleymiş evetYok kiz brn bldm instahram sitelerini kiz gayet iyi bebkte iyiymis inanmayin yalsn hepsi diyorlar
Çok şükürAyy öyleymiş evetYanlış haber verdiklerini de açıklamışlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?