- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Canım ben bunu aşı için sormuştum bana sat tarihine göre yapıyoruz dedi .. hani öyle olmasa bile benim bebek de 1 hafta geriden geliyordu o zaman onun için sormuştum ama şu an haftasını yakalamışMerhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bişey sormak istiyorum kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum ayrıntılı ultrason için sat tarihine göremi gitmemiz gerekiyordu yoksa bebeğin gelişim haftasına göre mi doktorum cuma günü ayrıntılı baktı ama daha 17 haftalıktım böbreklerde genişleme var çok fazla değil ama başka doktorda görsün ayrıntılıya git sonra tekrar bakalım dedi ama biz 1 hafta kadar geriden geliyoruz o yüzden randevu tarihine karar veremedim daha bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederimEkledim seni ben kendim ugrasamam diye hazir biseyler dusunuyrm yabanciya gitmesin bari
Sat a göre canım. Bana randevu verirken onu dikkate aldılar. Sanırım cihaza göre de ölçümler değiştiği için sat daha güvenli oluyorMerhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bişey sormak istiyorum kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum ayrıntılı ultrason için sat tarihine göremi gitmemiz gerekiyordu yoksa bebeğin gelişim haftasına göre mi doktorum cuma günü ayrıntılı baktı ama daha 17 haftalıktım böbreklerde genişleme var çok fazla değil ama başka doktorda görsün ayrıntılıya git sonra tekrar bakalım dedi ama biz 1 hafta kadar geriden geliyoruz o yüzden randevu tarihine karar veremedim daha bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederimsayfana bayıldım kuzumtakibe aldım
güle güle giyinsin kuzucuk çok güzeller,ben henüz bir şey alamadım
Antep'te misin? Benim küçük kızımda takibinde olduğum bir perinatolog var antepte kendi yerini açmış Tuncay Yüce. Ankara Üniversitesindeydi. Harikadır. Aklında olsun.Günaydın ☀
Gaziantep’te perinatolog buldum, özel kliniği var.
Bu sefer bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü gideceğim.
Teşekkür ederim
Merhaba canim sata gore gidiyorsun ama zaten aralığı genis bi ultrason 20+ 21,22,23+ da bile gidebiliyosun. Son hafta 23+Merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bişey sormak istiyorum kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum ayrıntılı ultrason için sat tarihine göremi gitmemiz gerekiyordu yoksa bebeğin gelişim haftasına göre mi doktorum cuma günü ayrıntılı baktı ama daha 17 haftalıktım böbreklerde genişleme var çok fazla değil ama başka doktorda görsün ayrıntılıya git sonra tekrar bakalım dedi ama biz 1 hafta kadar geriden geliyoruz o yüzden randevu tarihine karar veremedim daha bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Canım ben bunu aşı için sormuştum bana sat tarihine göre yapıyoruz dedi .. hani öyle olmasa bile benim bebek de 1 hafta geriden geliyordu o zaman onun için sormuştum ama şu an haftasını yakalamış
Çok teşekkür ederim bende ona göre alayım o zaman ❤Sat a göre canım. Bana randevu verirken onu dikkate aldılar. Sanırım cihaza göre de ölçümler değiştiği için sat daha güvenli oluyor
Antep'te misin? Benim küçük kızımda takibinde olduğum bir perinatolog var antepte kendi yerini açmış Tuncay Yüce. Ankara Üniversitesindeydi. Harikadır. Aklında olsun.
O zaman daha zamanım varmış teşekkür ederim ❤Merhaba canim sata gore gidiyorsun ama zaten aralığı genis bi ultrason 20+ 21,22,23+ da bile gidebiliyosun. Son hafta 23+
Bende sat tarihime göre gidicem canım benimde 1hafta önde sayılır gerçi değişebiliyor bu değerler ne olursa olsun sat tarihini baz alıyorum ama,sata göre çok yakınız ben 21.haftama girince düşünüyorum tabi virüsten gidebilirsek aksilik olmazsaMerhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bişey sormak istiyorum kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum ayrıntılı ultrason için sat tarihine göremi gitmemiz gerekiyordu yoksa bebeğin gelişim haftasına göre mi doktorum cuma günü ayrıntılı baktı ama daha 17 haftalıktım böbreklerde genişleme var çok fazla değil ama başka doktorda görsün ayrıntılıya git sonra tekrar bakalım dedi ama biz 1 hafta kadar geriden geliyoruz o yüzden randevu tarihine karar veremedim daha bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Bende ondan korkuyorum doktorum araştırma hastanesine git dedi oradakiler prof diye sanırım bide böbreklere bakılması önemli diye ama oralarda şimdi karışık çok kararsız kaldım nasıl olacak hiç bilmiyorum aşımıda yaptırmadım ben gecen hafta çağırdı hemsire ama sağlık ocağında bi hemşirenin testi pozitif çıkmış mahalledende 2 yada 3 kisi tam emin degilim başkasınada geçmiştir diye sağlık ocağına gitmeye korktum sıkıntısız atlatırız inşaallahBende sat tarihime göre gidicem canım benimde 1hafta önde sayılır gerçi değişebiliyor bu değerler ne olursa olsun sat tarihini baz alıyorum ama,sata göre çok yakınız ben 21.haftama girince düşünüyorum tabi virüsten gidebilirsek aksilik olmazsa
Kızlar çok sık ellerim kolum uyuşmaya başladı sebebi nedir bunun bilen var mı
Bende ondan korkuyorum doktorum araştırma hastanesine git dedi oradakiler prof diye sanırım bide böbreklere bakılması önemli diye ama oralarda şimdi karışık çok kararsız kaldım nasıl olacak hiç bilmiyorum aşımıda yaptırmadım ben gecen hafta çağırdı hemsire ama sağlık ocağında bi hemşirenin testi pozitif çıkmış mahalledende 2 yada 3 kisi tam emin degilim başkasınada geçmiştir diye sağlık ocağına gitmeye korktum sıkıntısız atlatırız inşaallah
Kızlar çok sık ellerim kolum uyuşmaya başladı sebebi nedir bunun bilen var mı
Uzakmış. Allah yardımcın olsun. HayırlısıAntep’e 6 saat uzakta olan bir şehirdeyim. Mecburiyetten oraya gidiyorum
Tuncay Yüce’yi duydum ama çok reklamı vardı o yüzden nasıldır emin olamamıştım.
Randevumu Ali Özgür Ersoy isimli bir doktordan aldım.
Keşke daha önce duymuş olsaydım Tuncay Bey’i düşünürdüm
Uykuyu geçtim uzanıyorum şu an karıncalanıyor. Ellerim ikisi de kolum uyuşuyor iki üç gündür başladı .. okudum yazıyı bence de bunu yaşıyoruz galibaBende de oluyor. Uyurken sırf o uyuşmadan dolayı kaç kere uyandığımı biliyorum. Karpal tünel sendromu diye birşey var. Bunu yaşıyor olabiliriz canım.
Konu ile ilgili link bırakıyorum.
Hamilelikte Ellerde Uyuşma ve Güçsüzlük - Prof.Dr. Bülent Tıraş
Hamilelikte karpal tünel sendromu, ellerde ve parmaklarda uyuşukluğa ve güçsüzlüğe neden olabilir? Ellerdeki uyuşma nasıl rahatlatılır?www.bulenttiras.com
Uykuyu geçtim uzanıyorum şu an karıncalanıyor. Ellerim ikisi de kolum uyuşuyor iki üç gündür başladı .. okudum yazıyı bence de bunu yaşıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?