2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bişey sormak istiyorum kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum ayrıntılı ultrason için sat tarihine göremi gitmemiz gerekiyordu yoksa bebeğin gelişim haftasına göre mi doktorum cuma günü ayrıntılı baktı ama daha 17 haftalıktım böbreklerde genişleme var çok fazla değil ama başka doktorda görsün ayrıntılıya git sonra tekrar bakalım dedi ama biz 1 hafta kadar geriden geliyoruz o yüzden randevu tarihine karar veremedim daha bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Canım ben bunu aşı için sormuştum bana sat tarihine göre yapıyoruz dedi .. hani öyle olmasa bile benim bebek de 1 hafta geriden geliyordu o zaman onun için sormuştum ama şu an haftasını yakalamış

Sat a göre canım. Bana randevu verirken onu dikkate aldılar. Sanırım cihaza göre de ölçümler değiştiği için sat daha güvenli oluyor

Günaydın ☀

Gaziantep’te perinatolog buldum, özel kliniği var.
Bu sefer bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü gideceğim.
Teşekkür ederim
Antep'te misin? Benim küçük kızımda takibinde olduğum bir perinatolog var antepte kendi yerini açmış Tuncay Yüce. Ankara Üniversitesindeydi. Harikadır. Aklında olsun.

Merhaba canim sata gore gidiyorsun ama zaten aralığı genis bi ultrason 20+ 21,22,23+ da bile gidebiliyosun. Son hafta 23+

Canım ben bunu aşı için sormuştum bana sat tarihine göre yapıyoruz dedi .. hani öyle olmasa bile benim bebek de 1 hafta geriden geliyordu o zaman onun için sormuştum ama şu an haftasını yakalamış
Sat a göre canım. Bana randevu verirken onu dikkate aldılar. Sanırım cihaza göre de ölçümler değiştiği için sat daha güvenli oluyor
Çok teşekkür ederim bende ona göre alayım o zaman ❤

Antep'te misin? Benim küçük kızımda takibinde olduğum bir perinatolog var antepte kendi yerini açmış Tuncay Yüce. Ankara Üniversitesindeydi. Harikadır. Aklında olsun.

Antep’e 6 saat uzakta olan bir şehirdeyim. Mecburiyetten oraya gidiyorum
Tuncay Yüce’yi duydum ama çok reklamı vardı o yüzden nasıldır emin olamamıştım.
Randevumu Ali Özgür Ersoy isimli bir doktordan aldım.
Keşke daha önce duymuş olsaydım Tuncay Bey’i düşünürdüm

Bende sat tarihime göre gidicem canım benimde 1hafta önde sayılır gerçi değişebiliyor bu değerler ne olursa olsun sat tarihini baz alıyorum ama,sata göre çok yakınız ben 21.haftama girince düşünüyorum tabi virüsten gidebilirsek aksilik olmazsa

Oturup ağlıcam artık tamam bebeğim iyi olsun dayanırım diyorum ama hergun çıkarmaktan biktim bi haftadir kesintisiz en az bikere kimi zaman ikiyi buluyor midem cok küçüldü farkindayim büyültmeye calistikca daha cok çıkarıyorum gercekten bıktım ben yiyemiyorum ki cocu besliyim

Bende ondan korkuyorum doktorum araştırma hastanesine git dedi oradakiler prof diye sanırım bide böbreklere bakılması önemli diye ama oralarda şimdi karışık çok kararsız kaldım nasıl olacak hiç bilmiyorum aşımıda yaptırmadım ben gecen hafta çağırdı hemsire ama sağlık ocağında bi hemşirenin testi pozitif çıkmış mahalledende 2 yada 3 kisi tam emin degilim başkasınada geçmiştir diye sağlık ocağına gitmeye korktum sıkıntısız atlatırız inşaallah

Kızlar çok sık ellerim kolum uyuşmaya başladı sebebi nedir bunun bilen var mı

Bende de oluyor. Uyurken sırf o uyuşmadan dolayı kaç kere uyandığımı biliyorum. Karpal tünel sendromu diye birşey var. Bunu yaşıyor olabiliriz canım.
Konu ile ilgili link bırakıyorum.

hay allah yaaa
nasıl pozitif çıkmış üzücü yaa
biraz bekle bakalım
sağ sağlim bir doğursaydık

Kızlar çok sık ellerim kolum uyuşmaya başladı sebebi nedir bunun bilen var mı

Bana da oluyor. Bilinen bir sorundu ama benimki. Mesaim 8 saat yazarak geçiyor biligsayar başında. Bazen 9... İki elimde de sorun var, geceleri uyuşuyor, ağrıyor. Çok geçmiş olsun.

Boyle bileklikler var. Eczaneye sorabilirsiniz

Eklentiler

• 20200329_123447.webp
    18 KB · Görüntüleme: 33
Uzakmış. Allah yardımcın olsun. Hayırlısı o da bi alternatif olsun o zaman

Uykuyu geçtim uzanıyorum şu an karıncalanıyor. Ellerim ikisi de kolum uyuşuyor iki üç gündür başladı .. okudum yazıyı bence de bunu yaşıyoruz galiba

Uykuyu geçtim uzanıyorum şu an karıncalanıyor. Ellerim ikisi de kolum uyuşuyor iki üç gündür başladı .. okudum yazıyı bence de bunu yaşıyoruz galiba

Bende genelde üzerine yatarsam oluyor tatlım. Durduk yere nadir uyuşma var. Bende yeni değil. Ortalama 2-3 haftadir var. Biz bugün 21+0 olduk. Haftasi ilerledikçe olucak sanirim. 2. Trimester musaitmis boyle olmasi icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…